صفحات

درباره من

عکس من
Ottawa, Canada
رادیو ایرآوا بعنوان اولین رادیوی فارسی زبان اتاوا و حومه از سال 1995 فعالیت خود را آغاز کرد. بخش انگلیسی در زمستان 2005 راه اندازی شد. مجری و تهیه کننده: نرگس غفاری پخش زنده: یکشنبه ها ساعت 15:00 بوقت اتاوا، 23:30 بوقت تهران www.radioirava.com

یکشنبه، آذر ۰۱، ۱۳۹۴

نگاهی به مهمترین رویدادهای هفته

روز پنجشنبه جاستن ترودو برای اولین بار بعنوان نخست وزیر کانادا با باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا دیدار کرد. ترودو در این دیدار گفت که کانادا بر تعداد نیروهای نظامی اش برای آموزش نیروهای محلی خواهد افزود ولی اما اضافه کرد که بر اساس قولی که به کاناداییها داده است، به ماموریت جنگنده های کانادایی پایان خواهد داد و آنها را به کانادا باز خواهد گردانید.  در خبری دیگر، رهبر حزب اپوزیسیون کانادا خانم رونا امبرُس کابینه سایه و منتقدین را معرفی کرد. وظیفه کابینه سایه، حسابرسی به اعمال دولت جاستن ترودو می باشد. خانم امبرُس، مسئولیت امور امی گریشن،پناهندگی و شهروندی، امنیت عمومی و دفاع ملی را بعهده مایکل رمپل، ارین اُتول، جیمز بیزن و پیر پال-هاس نهاد. خانم امبرُس در بیانیه خود گفت: ما به جاستن ترودو بخاطر بیرون آوردن جنگنده های کانادایی از صحنه جنگ با داعش، فشار خواهیم آورد.

در خبری دیگر از کانادا، روز گذشته شنبه، 21 نوامبر ایرانیان آزادیخواه و هواداران
مقاومت ایران تظاهراتی در برابر سفارت آمریکا در اتاوا برگزار کردند که ضمن همدردی مجدد با قربانیان حملات تروریستی در فرانسه، با توجه به صدور قطعنامه سازمان ملل در محکومیت رژیم در زمینه نقض حقوق بشر خواستار ارجاع پرونده نقض حقوق بشر رژیم به شورای امنیت سازمان ملل جهت اقدامات ضمانت دار شدند. آنان همچنین در آستانه 25 نوامبر، روز جهانی حذف خشونت علیه زنان، رژیم زن ستیز حاکم بر ایران را بخاطر نقض حقوق زنان محکوم کرده و زنان پیشتاز در کمپ لیبرتی را سمبلهای رهایی برای زنان و همه مردم ایران خواندند. 

******
به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس 29 آبان= 20 نوامبر، کمیته سوم مجمع عمومی ملل‌متحد قطعنامه‌ای را تصویب و از نقض حقوق‌بشر در ایران ابراز نگرانی عمیق کرد. این قطعنامه که پیش‌نویس آن توسط کانادا تهیه شده بود از حمایت 76 کشور از جمله آمریکا برخوردار شد. 
این قطعنامه بر اساس گزارش گزارشگر سازمان ملل‌متحد احمد شهید تهیه شده است. وی می‌گوید اعدامها در ایران از سال 2005 رشد تصاعدی داشته و می‌تواند امسال به 1000 اعدام برسد. در همین رابطه خانم مریم رجوی رئیس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت در بیانیه ای ضمن استقبال از قطعنامه سازمان ملل اعلام کرد که پرونده جنايات رژيم بايد به شورای امنيت ارجاع و مسئولان آن در مقابل عدالت قرار گيرند. 
این قطعنامه نقض سيستماتيك حقوق بشر در ايران را محكوم نمود و از جمله «نگرانی جدی خود را از تناوب بالا و اجرای احكام اعدام در نبود سيستمهای حفاظتی شناخته شده بین المللی از جمله اعدامهایی که بدون اعلام به اعضای خانواده یا وكيل زندانی انجام گرفته و همچنین تحمیل و انجام حكم اعدام علیه نوجوانان و افرادی که در زمان ارتکاب جرم كمتر از ۱۸ سال سن داشته اند» ابراز نمود و به رژيم "برای لغو مجازات مرگ، در قانون و در عمل" فراخوان داد و از اين رژيم خواست «در قانون و در عمل تضمین کند هیچ کس مورد شکنجه یا سایر رفتارها و مجازات بیرحمانه، غیرانسانی یا اهانت آمیز قرار نگیرد."
رژیم ایران 66مین قطعنامه محکومیت آخوندها را که با 76 رای مثبت، 35 رای منفی و 68 رای ممتنع به تصویب رسید، سیاسی و فاقد ارزش دانست.
 از سوی دیگر پاسدار اسماعیل کوثری عضو کمیسیون امنیت مجلس رژیم در جریان دعواهای جناحی داخل حکومت در گفتگو با خبرگزاری فارس وابسته به سپاه پاسداران روز شنبه 30آبان گفت: "عربستان با پول دادن به برخی اعضای سازمان ملل رأی آنان را می‌خرد، سازمان ملل فقط به درد آدم‌های زورگو، ظالم، مستکبر، صهیونیسم، زیاده‌خواه و افرادی که به‌دنبال اعمال نفوذ با پول هستند، می‌خورد. این که عربستان ما را در سازمان ملل محکوم می‌کند نتیجه «سیاست لبخند» است».

******
مقاومت ایران برای آزادی دستگیر شدگان تجمع در مقابل زندان اوین فراخوان داد.
صبح روز گذشته شنبه۳۰ آبان (۲۱نوامبر) نیروهای حکومتی به تجمع شماری از
خانواده‌های شهیدان و زندانیان سیاسی که در مقابل زندان اوین تجمع کرده بودند، یورش برده و آنها را به‌شدت مورد ضرب و شتم قرار دادند و دهها تن از آنان را بازداشت کردند.
زنان دستگیر شده از جمله سیمین عیوض زاده مادر زندانی سیاسی امید علی شناس به زندان قرچک ورامین که در میان مردم به کهریزک دوم معروف است منتقل شده‌اند.
هاشم زینالی پدر سعید زینالی، دانشجویی که به‌دنبال قیام ۷۸ توسط عوامل اطلاعاتی ربوده شد و رژیم طی ۱۷سال گذشته از انتشار هر گونه اطلاعات در مورد وی سر باز می‌زند؛ نیز در میان بازداشت‌شدگان است. شماری از بازداشت‌شدگان کسانی هستند که به حکم اعدام آقای محمدعلی طاهری اعتراض داشتند. در جریان یورش نیروهای حکومتی، برخی از تجمع کنندگان از جمله دکتر محمد ملکی، اولین رئیس دانشگاه تهران در ابتدای انقلاب، تلاش می کردند تا همراه بازداشت شدگان سوار خودروهای ماموران شوند که با ممانعت نیروهای امنیتی مواجه شدند. پدر سعید زینالی هنگام بازداشت، از این‌که بالاخره بعد از سپری شدن ۱۷ سال کسی صدای او را شنیده اظهار خوشحالی کرد و اظهار داشته شاید این بار بتوانیم جوابی برای گمشده خویش پیدا کنیم. همچنین امید علی شناس بخاطر دستگیری تجمع کنندگان مقابل زندان اوین از جمله مادرش، دست به اعتصاب غذا زده است. 

******
در جریان مسابقه تیمهای فوتبال فولاد خوزستان و استقلال در ورزشگاه غدیر اهواز، جوانان با نارنجک دستی و سنگ به مأموران انتظامی تهاجم کردند. آنان صندلیهای ورزشگاه را شکسته و سکوهای ورزشگاه را آتش زدند.
رسانه های حکومتی نوشتند:‌ پس از این‌که تیم فوتبال استقلال به گل دوم رسید هواداران فولاد به‌شدت نسبت به این مسأله معترض بودند و تمامی صندلی‌های روبه‌روی جایگاه را شکستند، همچنین آنها در ورزشگاه آتشی هم برافروختند. جو ورزشگاه غدیر اهواز اصلاً مناسب نبود به‌طوری که بارها نارنجک‌های دستی به داخل زمین پرتاب می‌شد.
هواداران ناراضی فولاد به شکلی عجیب با پرتاب سنگ به سمت مأموران نیروهای انتظامی آنها را مورد حمله قرار داده و جو عجیب و غریب و ناامنی را در ورزشگاه حاکم کردند.
در جریان مسابقه فوتبال در ورزشگاه سهند تبریز نیز، هزاران جوان آذربایجانی یکصدا علیه رادیو تلویزیون رژیم که به شهروندان آذری توهین کرده بود، شعار می دادند. رژیم از صبح جمعه 29آبان، انبوهی از نیروهای یکان ویژه و مأموران امنیتی و اطلاعاتی خود را هنگام مسابقه تیمهای تراکتور سازی تبریز و سیاه جامگان خراسان، در داخل ورزشگاه سهند تبریز و اطراف آن مستقر کرده بود. در جریان این مسابقه و پس از آن تعدادی از هموطنان آذری توسط مأموران اطلاعات دستگیر شدند. 
همچنین روز جمعه29آبان پنج هزار تن از کارگران در مقابل سازمان تأمین اجتماعی در خیابان آزادی تهران تجمع اعتراضی برگزار کردند. کارگران معترض که از نقاط مختلف تهران خود را به این تجمع رسانده بودند، علیه سیاستهای ضدکارگری رژیم با شعار هیهات من الذله فریاد می زدند.  

******
بامداد چهارشنبه 27 آبان‌ دو زندانی در زندان میاندوآب اعدام شدند. نام یکی از این زندانیان علی لاتینی است که اهل مهاباد بود. وی، ١٥ روز قبل از اجرای حکم اعدام به زندان میاندوآب انتقال یافته بود. 
سه زندانی در زندان گوهردشت کرج به نامهای "غلامرضا عرب درازی"، "امیرمهدی سعیدی" و "حسین زنده جان" برای اجرای حکم به سلولهای انفرادی منتقل شدند.  
غلامرضا عرب درازی و امیرمهدی سعیدی برای دومین بار است که جهت اجرای حکم به انفرادی منتقل می‌شوند. آنها یک بار دیگر از پای چوبه‌دار برگشته بودند. 

******
منابع امنیتی در مالی گفتند که روز جمعه، افراد مسلح به هتل رادیسون در باماکو پایتخت مالی تهاجم کرده و افراد داخل هتل را به‌گروگان ‌گرفتند.
خبرگزاری رویتر گفت: افراد مسلح نزدیک به 170نفر را به گروگان گرفتند و در 
گروگانها از اتباع 14 کشور از جمله فرانسه، آمریکا، ترکیه و چین بودند. شاهدان گفتند: مردان مسلح با استفاده از خودروهای دیپلوماتیک وارد هتل شده بودند. این هتل مورد استفاده دیپلوماتها و مسافران خارجی مقیم مالی بوده است. لوران فابیوس وزیر خارجه فرانسه گفت اقدام تروریستها در پاریس و مالی بی‌پاسخ نمی‌ماند. دست‌کم 3تن از مهاجمان مسلح نیز کشته شده اند. گروه المرابطون وابسته به شاخه القاعده در مغرب، مسئولیت این حمله را به عهده گرفته است. گروگانگیری با کشته شدن 27 تن به پایان رسید. 
این واقعه یک هفته پس از شش رشته حملات تروریستی داعش در پاریس در 13
نوامبر رخ داد. روز چهارشنبه 18نوامبر، هیأتی از شورای ملی مقاومت و هنرمندان و حامیان مقاومت ایران، در مراسمی در مقابل سالن کنسرت باتاکلان در گرامیداشت خاطره قربانیان حملات تروریستی پاریس و محکومیت آن، حضور یافت. آنها با نثار گل یاد جانباختگان این عمل تروریستی را گرامی داشتند 
در این مراسم، خانم سوفا خواننده فرانسوی و آقای حمیدرضا طاهرزاده عضو شورای ملی مقاومت به یاد قربانیان پاریس، چند برنامه هنری اجرا کردند. تلویزیون رویتر، خبرگزاری آسوشیتدپرس، نیویورک تایمز و رسانه های محلی پاریس، گردهمایی هیات مقاومت ایران را بازتاب دادند. همچنین ساکنان کمپ لیبرتی در عراق، در میان خرابه های ناشی از حمله موشکی رژیم به لیبرتی و کشته شدن 23 تن، به قربانیان حملات تروریستی پاریس ادای احترام کرده و با آنها اعلام همبستگی نمودند.
در مراسمی دیگر که با شرکت اعضای شورای ملی مقاومت، همسایگان و شهروندان اور و خانم رجوی برگزار گردید، پس از یکدقیقه سکوت در رأس ساعت 12، سرود ملی فرانسه و سرود ای ایران ای مرز پرگهر سرود رسمی شورای ملی مقاومت ایران نواخته شد و استاد محمد شمس قطعه‌یی را با پیانو در یادبود قربانیان حملات تروریستی پاریس نواخت و آنگاه شرکت کنندگان با نثار گل یاد قربانیان جنایات تروریستی را گرامی داشتند.
در ایران نیز تعدادی از مردم در مقابل سفارت فرانسه در تهران، یاد قربانیان حمله
تروریستی در پاریس را گرامی داشتند. آنها با قرار دادن گل و روشن کردن شمع، با مردم فرانسه ابراز همدردی و همبستگی نمودند.
عملیات ضد تروریسم فرانسه با هدف دستگیری عبدالحمید اباعود، طراح حملات
تروریستی پاریس به پایان رسید. اباعود، مراکشی تبار و شهروند بلژیک می باشد و
گفته می شد که در سوریه به سر می برد. منابع پلیس فرانسه گفته‌اند که دو نفر در جریان این درگیری کشته شدند. یکی از آنان یک زن بود که در اثر انفجار انتحاری کشته شد. تعدادی مأمور امنیتی نیز زخمی شده‌اند. سرنوشت عبدالحمید اباعود روشن نیست. جنگنده های فرانسوی همچنین چندین بار مواضع داعش را بمباران کردند. 





******
روز جمعه 29آبان هانس گیورگ ماسِن، رئیس دفتر فدرال حفاظت از قانون اساسی آلمان در مصاحبه‌یی اعلام کرد که کشورش "با تهدید جدی" از سوی گروه‌های تروریستی به‌ویژه داعش مواجه است. 
وی عملیات تروریستی را به جنگ جهانی تروریستی تعبیر کرد و افزود: "با توجه به اهداف داعش باید فرض کنیم که هر لحظه ممکن است در هر شهر اروپایی، چه پاریس، چه بروکسل و چه لندن، واقعه‌ای مانند حملات پاریس به‌وقوع بپیوندند." وی با اشاره به اینکه در دهه های اخیر آلمان بدون واهمه از اقدامات تروریستی عادت کرده بود گفت که پس از واقعه پاریس و همچنین لغو مسابقه فوتبال آلمان و هلند این وضعیت تغییر یافته است. وی گفت که آلمان نیز باید موقعیت و سیاست امنیتی خود را مورد بازنگری قرار دهد.

******
علی سعیدی نماینده خامنه‌ای در سپاه پاسداران عصر روز پنجشنبه 28آبان طی سخنانی در تجلیل از پاسدار همدانی که در سوریه کشته شده بود، گفت: امروز که (خامنه‌ای) اعلام می‌کند سوریه خط مقدم ماست، این سخن جنبه امنیتی، عاطفی و تکلیفی دارد زیرا اگر وارد سوریه نشده بودیم، امروز عراق، سوریه، لبنان و ایران از دست رفته بود. نماینده ولی‌فقیه رژیم درباره نقش پاسدار همدانی در سرکوب قیام 88 گفت: در مقابله با فتنه 88 به‌عنوان فرمانده قرارگاه در تهران نقش بسیار موثری به خرج دادند. سرتیپ پاسدار حسین همدانی، جانشین فرمانده سپاه در قرارگاه امام حسین، مشاور فرمانده کل سپاه، معاون پاسدار قاسم سلیمانی روز پنجشنبه 17مهر در شهر حلب کشته شد.

******
سایت ساحات التحریر روز 29آباد نوشت: تلویزیونهای ماهواره‌یی ایرانی و عراقی وفادار به رژیم ایران، بسیج جدیدی راه انداخته‌اند تا دولت واحدی را که عراق و رژیم ایران را با هم یکی کند که تبلیغ کنند. این تلویزیونها از طریق آرمها و عکسهایی که پرچمهای عراق و ایران را در یک پوستر در کنار هم قرار می‌دهد، شروع به تبلیغ اتحاد عراق و رژیم ایران کرده‌اند. ساحات التحریر می‌افزاید: مطلع شده است که عناصر رژیم ایران هزاران نسخه از این پوسترها را در آمادگی برای بسیج گسترده‌یی که شاید عراق طی چند روز آینده شاهد آن باشد، چاپ کرده‌اند. 

******
تلویزیون العربیه بامداد 26ابان گزارش داد عبدربه منصور هادی رئیس‌جمهور یمن به عدن پایتخت موقت یمن رسیده است. رئیس‌جمهور یمن به مدت 8ماه مقیم ریاض بود. اطلاعات موجود حاکیست رئیس‌جمهور عبد ربه منصور هادی به مرکز فرماندهی بازپس‌گیری استان تعز رفته است. 



******
رزمندگان سوریه روز 26آبان 94 فیلمی منتشر کردند که در آن صحنه تهاجم موشکی به خودرو حامل پاسدار مسعود اکبری نشان داده می‌شود. او یکی از اصلی‌ترین سرکردگان سپاه پاسداران بوده که فرماندهی تهاجم نظامی به حومه جنوبی حلب را به عهده داشته است. رسانه‌های رژیم به کشته شدن او اعتراف کرده‌اند. کشته شدن این پاسدار یک روز بعد از هلاکت پاسدار دیگری به‌نام ایمان خزایی است. خزایی نیز فرمانده صحنه سپاه پاسداران و احمد عطیه فرمانده تیپ موسوم به فاطمیون در حومه حلب است. آنها با تعداد دیگری از پاسداران رژیم کشته شدند.

******
در هفته ای که گذشت، کسبه پاساژ کویتی های رضایی در تهران، اعتصاب بازاریان بازار رضا، اعتصاب کارگران کارخانه لوله و نورد صفا در ساوه، اعتصاب کارگران معدن البرز شرقی، اعتصاب کارگران مجتمع در حال سوخت در غرب تهران، اعتصاب کسبه در بازار کامپیوتر پایتخت، تجمع اعتراضی پرسنل قراردادی بیمارستان توحید، تجمع اعتراضی مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی در ایلام، اعتراض دانشجویان دانشگاه آزاد تهران واحد جنوب، تجمع اعتراضی جمعی از مردم تهران مقابل فرمانداری، اعتراض کارگران کارخانه "تبریزکف" مرند، برگزار گردید.      


******
حداقل ۳ تن از بازداشت‌شدگان تظاهرات شهروندان آذری به نامهای آیدین ذاکری، سیامک قارداشی و بیت الله برزگری در اعتراض به بازداشت غیرقانونی خود در زندان مشکین‌شهر دست به اعتصاب‌غذا زدند. از میان این سه تن بیت الله برزگری از روز شنبه (۲۳آبان) اعلام اعتصاب غذاخشک نمود که پس از آن زندانبانان وی را به بند قرنطینه زندان مشکین‌شهر انتقال داده‌اند. آیدین ذاکری و سیامک قارداشی نیز از روز ۱۸آبان در اعتصاب‌غذا هستند. این سه زندانی اذربایجانی که در روز ۱۸آبان ۹۴ به همراه صدها نفر از شهروندان آذربایجانی در شهر مشکین‌شهر در اعتراض به توهین تلویزیون رژیم آخوندی دست به اعتراض زده بودند از سوی مأموران اطلاعاتی بهمراه چندین نفر دیگر بازداشت شدند.

******
رحیم معینی کرمانشاهی، ترانه سرا، نقاش و شاعر، برجسته ایران و خالق ترانه سنگ خارا، در ۹۳ سالگی درگذشت. دفترهای شعر "ای شمع ها بسوزید"، "فطرت" و "خورشید شب" از جمله آثار او هستند اما محبوبیت عمده معینی کرمانشاهی به خاطر ترانه های ماندگاری است که سروده است. خوانندگان مشهوری همچون دلکش، مرضیه، پروین، یاسمین و هایده ترانه های معینی کرمانشاهی را اجرا کرده اند. 
ترانه "یاد من کن" با صدای بانو دلکش و "سنگ خارا" با صدای مرضیه از جمله آثار برجسته معینی کرمانشاهی می باشند. معینی کرمانشاهی پس از انقلاب و محدودیت های پیش آمده برای ترانه سرایی، از فرصت بهره گرفته و سرایش تاریخ ایران را آغاز کرد هرچند به دلیل بیماری نتوانست آن را به پایان برد. 
به گفته کارشناسان یکی از مهمترین نو آوری های رحیم معینی کرمانشاهی در ترانه سرایی ایران بهره گیری از تصویرپردازی ها و تمثیل در ترانه است. او در مقدمه کتابش نوشته بود: "زحمت کشیدگان همیشه در آتش رنج دیگران می سوزند و شاعر واقعی نمونه ی زنده ای از این سوز و ساز است. دردهای روحی و سخنان غم آلود یک شاعر برجسته نمی تواند انفرادی و شخصی باشد. او در سایه ی سعادت اجتماعی، سعادت فردی خود را می جوید. همیشه در اختلافات شدید طبقاتی و ظلم های فاحشی که ناشی از این تلاطم اجتماعی بوده است. هنرمندان و شعرای برجسته در ملت های آلوده به این مفاسد ظهور کرده و آیینه ی شفاف تصویر نمای زمان خویش بوده اند."

******
یک کارگزار رژیم به نام فرزاد هوشیار پارسیان روز 26 آبان به وضعیت اسفبار آسیبهای اجتماعی در تهران در رابطه با پدیده متکدیان اعتراف کرد و گفت: 35 درصد جمعیت شناسایی شده که شامل گروه‌های خانوادگی و گروه‌های غیر رسمی می‌شوند و اکثر در محلات جنوبی بازار تهران، لب خط و هرندی زندگی می‌کنند. 
وی افزود: در حال حاضر 60 درصد از معتادین متجاهر در تهران متعلق به جمعیتهای روستایی یا شهرهای زیر 100هزار نفر هستند که به تهران آمده‌اند. این افراد باید به شهر خود بازگردند و ما در مراکز بهاران کارتن خوابهای شهرستانی را نمی‌پذیریم. فرزاد هوشیار به معضل زنان کارتن خواب در تهران نیز اشاره کرد و گفت که در حال حاضر کمتر از 10درصد کارتن خوابها را زنان تشکیل می‌دهند اما زن کارتن خواب یعنی ایدز، هپاتیپ و کودک بدون شناسنامه. مسلما تاثیر تخریبی این 10 درصد بیشتر از 90 درصد مابقی است به همین خاطر هم باید با این موضوع برخورد کنیم. وی در رابطه با پدیده سرقت درخیابانها توسط معتادین برای به‌دست آوردن یک وعده غذای گرم می‌گوید: امروز 60 درصد از سرقتهای خرد توسط معتادین مهاجمی انجام می‌شود تا شاید تنها یک وعده غذای گرم به دست آورند.

******
کمیته‌های پارلمانی برای آزادی ایران در کشورهای مختلف، با صدور بیانیه‌هایی حملات تروریستی در پاریس را محکوم کردند و با مردم فرانسه همبستگی خود را اعلام کردند.
کمیته پارلمانی بریتانیا برای آزادی ایران، نوشت: این حمله تروریستی، یک حمله بزدلانه به شهروندان بیگناه بود، منبع اصلی این تهدیدات و حملات، بنیادگرایی اسلامی است که میلیونها نفر از مردم خاورمیانه را سالهاست به گروگان گرفته و اکنون آزادی ما و جامعه ما را تهدید می‌کند. این تهدید افزایش خواهد یافت اگر رژیم اسد و حامی اصلی آن، یعنی سپاه پاسداران، اجازه یابند (کشتار عمومی) را در سوریه ادامه دهند. این کشتار، سوریه را به یک بستر مناسب برای ظهور گروه‌های افراطی مانند داعش تبدیل کرده است.
کمیته کانادایی دوستان ایران دموکراتیک ضمن محکوم کردن حملات تروریستی پاریس نوشت: حوادث تأسف‌بار پاریس یک بار دیگر به ما نشان داد که افراطی‌گری و بنیادگرایی اسلامی یک تهدید جهانی است که ریشه‌اش با بنیانگذاری حکومت مذهبی در ایران دوانده شد. کشتار صدها هزار غیرنظامی بیگناه در سوریه، حمایت غیرقابل توجیه از مالکی در عراق، و نادیده گرفتن دخالتهای مخرب رژیم ایران در خاورمیانه مجموعاً جای داعش را باز کردند. به این دلیل است که مردم ایران به رژیم آخوندی لقب پدرخوانده داعش داده‌اند. مطبوعات تحت کنترل دولت در ایران همین حالا خواستار تغییر سیاست فرانسه در سوریه و حمایت از بشار اسد شده‌اند. این اعلام خود از نیات شوم همتایان داعش در ایران خبر می‌دهد.
گروه هلندی دوستان ایران آزاد نیز طی بیانیه‌یی اعلام کرد: ما معتقدیم که ریشه‌کن کردن بنیادگرایی، نیازمند یک سیاست قاطع و متحد برای حمایت از مردم سوریه در برکناری بشار اسد است. تا زمانی که او با کمک رژیم ایران در قدرت است، سوریه هم‌چنان یک فضای تنفسی برای تروریستها باقی می‌ماند. در این رابطه از آنجا که رژیم ایران منبع بی‌ثباتی در منطقه است هیچ سازش و مصالحه‌ای با این رژیم نباید باشد. ما به دولت خود و جامعه بین‌المللی فراخوان می‌دهیم تا برای مقابله با این پدیده شوم در کنار مردم سوریه و مردم ایران درخواست آنها برای تغییر و ایجاد دموکراسی بایستند.
کمیته پارلمانی رومانی برای ایران آزاد اعلام کرد: امروز، بنیادگرایی و افراطی‌گری اسلامی بزرگترین دشمن بشریت است و رژیم تهران منبع و حامی اصلی آن است. تا زمانی که رژیم ایران وجود دارد، این گروه‌های تروریستی هم‌چنان وجود خواهند داشت و به جنایاتی خود ادامه می‌دهند. خلع ید و اخراج رژیم ایران از سوریه و عراق و تغییر رژیم در ایران توسط مردم و مقاومت ایران شرایط ضروری برای ریشه کن کردن پایدار بنیادگرایی و افراطی‌گری اسلامی در منطقه و جهان است.

******
در نهمین جلسه محاکمه بابک زنجانی که روز دوشنبه 25آبانماه به‌صورت علنی در شعبه ۱۵ دادگاه رژیم به ریاست آخوند دژخیم صلواتی برگزار شد، بابک زنجانی در رابطه با مراودات 86 میلیون دلاری با بانک مالزی اعتراف کرد: ” وزارت اطلاعات در نامه‌یی از من خواست که شرکت اس ‌سی ‌تی(SCT) و بانک مالزی تنها روزنه نظام در این روزهای سخت است و نباید هیچ ردی از عملیات من در مالزی باقی بماند‌.“ در همین جلسه بابک زنجانی همچنین از وکیل شرکت نفت طلبکاری کرد و گفت که وکیل شرکت نفت او را به دزدی متهم و با دزدان مقایسه کرده و به همین دلیل از این وکیل به‌خاطر هتک حرمت شکایت خواهد کرد‌.

******
عبدالناصر میرچی، مدیرکل میراث فرهنگی رژیم در استان البرز گفت: ضمن انتقال معاونت میراث فرهنگی کشور به شیراز در دوران ریاست‌جمهوری پاسدار احمدی‌نژاد، حدود ۴۸ هزار اثر تاریخی و نسخه خطی مفقود شده است. روز پنج‌شنبه، ۲۸ آبان، خبرگزاری حکومتی مهر نیز به‌نقل از اسدالله درویش امیری معاون امور حقوقی و مجلس سازمان میراث فرهنگی، ضمن تأیید این موضوع اضافه کرد، پس از انتقال معاونت میراث فرهنگی این سازمان به شیراز در دولت پاسدار محمود احمدی‌نژاد کتب تاریخی و نسخ خطی در گونی برنج و کارتن در زیرزمین ساختمان محل استقرار معاونت میراث نگهداری می‌شد... و طعمه حشرات، موش‌ها و همچنین رطوبت شده و آسیب جدی دیدند. پیش از این علی کرمی، از کارکنان سازمان میراث فرهنگی رژیم نیز، افشا کرده بود که۴۷ هزار نسخه کتاب، نسخه خطی، و هزاران قطعه عکس تاریخی به همراه گزارش‌های باستان‌شناسی به تاراج رفته و نابود شده است.