صفحات

درباره من

عکس من
Ottawa, Canada
رادیو ایرآوا بعنوان اولین رادیوی فارسی زبان اتاوا و حومه از سال 1995 فعالیت خود را آغاز کرد. بخش انگلیسی در زمستان 2005 راه اندازی شد. مجری و تهیه کننده: نرگس غفاری پخش زنده: یکشنبه ها ساعت 15:00 بوقت اتاوا، 23:30 بوقت تهران www.radioirava.com

جمعه، فروردین ۲۵، ۱۳۹۱

نگاهی به مهمترین رویدادهای هفته


دسترسی به اینترنت جهانی از شهریورماه در ایران قطع میشود
سایت حکومتی انتخاب 18 فروردین خبر داد که رضا تقی پور، وزیر ارتباطات رژیم در خصوص شبکه اینترنت ملی رژیم گفت که طبق برنامه ریزی زمان بندی شده، چارچوب کلی شبکه ملی تعیین شده است و طراحی مفهومی آن نیز به پایان رسیده است. وی افزود که از شهریور سال جاری شرکتهای ارائه دهنده سرویسهای اینترنت، تنها می توانند اینترنت ملی  را ارائه دهند.



چین کشتیهای نفت کش حامل نفت خام رژیم ایران را بیمه نخواهد کرد
 به نقل از خبرگزاری همبستگی ملی، پی اند آی، برجسته ترین گروه بیمه گذار چین، که بیش از 1000 کشتی را تحت پوشش خود دارد، پس از اقدام مشابهی در ژاپن، اولین بیمه گذار چین است که بیمه کردن نفت رژیم ایران را متوقف میکند. 


کارگران با بیکاری و ناتوانی مالی شدید روبرو هستند

رسانه حکومتی ایلنا، 19 فروردین گفت که علیرضا حیدری یک فعال کارگری، افزایش بیرویه نرخ خط فقر و اجرای قانون هدفمندی یارانهها را موجب کاهش قدرت خرید جامعه کارگری کشور اعلام کرد و افزود که در حال حاضر 60 درصد از کارگران کشور به دلیل عدم تامین نیازهای اساسی خود زیر خط فقر گذران معیشت میکنند.

جمعی از معلمان حق التدریسی، مقابل مجلس، تجمع کردند

بر اساس گزارش سیمای آزادی، تلویزیون ملی ایران، جمعی از معلمان حقالتدریسی بامداد یکشنبه، بیستم فرودین ماه در مقابل مجلس رژیم تجمع کردند. معلمان حق التدریسی معترض خواستار رسیدگی به وضعیت شغلی و حقوقی خود و اصلاح ماده 179 استخدامی برای تبدیل وضعیت به استخدام رسمی در آموزش و پرورش شدند. در خبری دیگر رسانه حکومتی عصر ایران 17 فروردین، گزارش داد که نماینده کارگران اخراجی کارخانه تولید شمش چدن گفت: کارگران این واحد تولیدی که طی آزمون کتبی و مصاحبه تخصصی و ارائه مدارک فنی و حرفهای و تحصیلی و با طی کردن دوره آموزشهای ایمنی و فنی توسط یک شرکت پیمانکاری از تاریخ یکم خرداد سال 90 مشغول به کار شده بودند، در آغاز سال جدید با عدم تمدید قرارداد کاریشان اخراج شدند. لازم به ذکر است که تمامی کارگران کارخانه تولید شمش چدن شرکت ذوب آهن غرب کشور (کوره بلند) در نخستین روز کاری سال 91 اخراج شدند. خبرگزاری حکومتی ایلنا در خبری، از تجمع اعتراضی کارگران اخراجی شهاب-خودرو خبر داد. این خبرگزای حکومتی گزارش داد که پس از تجمع بينتيجه كارگران اخراجي شهابخودرو در مقابل ساختمان رياست جمهوري در روز چهارشنبه هفته گذشته، اين كارگران صبح روز شنبه در اعتراض به اخراجشان در آغاز سال «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی» در مقابل وزارت کار ،رفاه و تامین اجتماعی تجمع کردند. كارگران اخراجي پيش از عزيمت به تهران، بامداد شنبه در مقابل درب کارخانه تجمع كرده بودند اما در پي بيتوجهي به اعتراض آنان، عازم خيابان آزادي شدند و با تجمع در مقابل وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی از وزیر کار و سایر مسئولین درخواست پی گیری دليل اخراج و بازگشت. به کار كردند

دست فروشان سنندجی در مقابل شهرداری و استانداری، تجمع اعتراضی برپا کردند
در اقدامی مامورین شهرداری سنندج اقدام به جمع آوری دست فروشان میدان گاز این شهر در اول فروردین نمودند که با اعتراض دست فروشان روبرو شدند و پس از وعده بازگشت به کار بعد از تعطیلات نوروز، اجتماع دست فروشان را متفرق کردند. اما آنان بعد از تعطیلات دوباره با عدم اجازه کار در این محل، روبرو شدند که در نتیجه روز سه شنبه 15 فروردین، دست فروشان در مقابل شهرداری منطقه تجمع و خواستار رسیدگی به وضعیت خود شدند. دست فروشان معترض پس از جواب سربالا شنیدن از مسئولین شهرداری، به داخل ساختمان هجوم بردند. استانداری که قرار بود به این مسئله بپردازد به دست فروشان وعده داد تا از 20 فروردین به سر کار خود بازخواهند گشت. در مقابل، دست فروشان اعلام نموند چنانچه تا روز یکشنبه 91/1/20 به آنها اجازه داده نشود که به محل کسب خود در میدان گاز برگردند، دوباره با خانواده هایشان دست به تجمع خواهند زد 

.

اعتصابغذای شیرکو معارفی
رادیو آلمان خبر داد که شیرکو معارفی، زندانی کرد محکوم به اعدام در زندان مرکزی سقز، از روز چهارشنبه 16 فروردین) دست به اعتصاب غذا زده است. به گزارش سایت "ملی مذهبی" این زندانی در این باره اظهار داشته: از امروز در اعتراض به وضعیت نامعلوم و نامشخص خود در زندان دست به اعتصاب زده و این اقدام را طی نامهای به دادستان و مسئولین زندان اعلام نمودهام.  شیرکو معارفی، حدود سه سال پیش بازداشت و به اتهام محاربه به اعدام محکوم شد. 
مجيد علوی قائم مقام سابق وزارت اطلاعات به دستور خامنه ای در خارج ايران مستقر می شود
شورای ملی مقاومت در اطلاعیه ای بتاریخ 18 فروردین اعلام نمود که به دستور خامنه ای، مجيد علوی، قائم مقام سابق وزارت اطلاعات و يکی از سرکردگان صدور تروريسم به منظور توطئه های جديد تروريستی روانه خارج کشور شده است.
مجيد علوی از بازجويان قديمی وزارت اطلاعات است که به مدت هشت سال در عربستان سعودی و سودان مأموريت مخفی داشته است. وی پس از برملا شدن ماهيتش، از سودان اخراج و به تهران بازگشت. این اطلاعیه افزود: او توسط علی فلاحيان (وزير اطلاعات رفسنجانی) به سمت مديرکل کشورهای عربی وزارت اطلاعات منصوب شد و مأمور ارتباط با حزب الله و ديگر گروههای تروريستی در منطقه بود. پس از افشای قتلهای زنجيره يی در سال 1378، علوی و شمار ديگری از بازجويان و شکنجه گران وزارت اطلاعات به دفتر ويژه خامنه ای منتقل شدند و تحت رياست آخوند علی اصغر حجازی، رئيس دفتر ويژه او، يک دستگاه اطلاعات موازی را شکل دادند. علوی از افراد نزديک به حجازی و شريک تجاری او است.
در سال84، احمدی نژاد، در اولين دور رياست جمهوری خود، مجيد علوی را بار ديگر به وزارت اطلاعات بازگرداند و او را به معاونت اطلاعات خارجی منصوب کرد و سپس در مرداد88، پس از عزل وزير اطلاعات، او را به عنوان قائم مقام وزارت اطلاعات گمارد. مجيد علوی، در اوايل سال 1390 برای فعال کردن طرحهای تروريستی از وزارت اطلاعات به سپاه قدس منتقل شد. در پایان اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت آمده است: علوی در روز29دي90 (19ژانويه2012) چند هفته قبل از انفجارهای بانکوک در 25بهمن90 که چند تن از عوامل رژيم در جريان آن دستگير شدند، با نام مستعار حسين تهرانی وارد بانکوک شده بود.

قطع برنامه شبکه انگلیسی زبان رژیم بنام پرس. تی.وی توسط ماهواره اَسترا

بدنبال لغو مجوز تلویزیون پرس تی وی شبکه انگلیسی زبان رژیم ایران در انگلیس اینک  ماهواره اَسترا که مقر آن لوکزامبورگ می باشد، از ارائه خدمات به این تلویزیون رژیم ایران، خودداری و پخش برنامه های آن را قطع کرد. مرکز رسانههای ایالت بایرن آلمان گفته است، شبکه انگلیسیزبان رژیم ایران جواز پخش در اروپا را ندارد.  تلویزیون رژیم ایران در واکنش نسبت به این اقدام گفت: اداره رسانه های مونیخ تحت فشار دولت آلمان طی تصمیمی غیرقانونی شبکه انگلیسی زبان پرس.تی.وی را از ماهواره آسترا سَت قطع کرده است. این اقدام بخشی از توطئه هدایت شده غرب برای خاموش کردن صدای شبکه انگلیسی زبان ایرانی در اروپاست.

کشف سرمهای حقیقت(مخصوص شکنجه) برای صادرات به ایران در گمرک آلمان

به گزارش سایت روزنامه راینیشه پست دوسلدورف، 14 فروردین، بسته های صادراتی سرمهای حقیقت به ایران، کشف و ضبط گردیدند. این سایت افزود: روی بسته ها «صادرات به ایران - دارو» نوشته شده بود که در اواسط ماه مارس توجه مامورین گمرک فدرال بن را جلب کرد. سخنگوی اداره اصلی گمرک شهر بن میگوید ”داخل پاکتهای مراسلاتی به ایران را بدقت نگاه میکنیم. اگر داروها تویش باشند، که درست است“. و اما مامور یک بویی را حس میکند: حدود 5000 شیشه در مجموع ۲ونیم کیلو ثیوپنتال میبایستی به ایران صادر گردد. پلینتس می افزاید: ”ضوابط ضدشکنجه به این ماده دلالت میکند، و بدون مجوز قابل صادر کردن نیست.“ و چنین مجوزی وجود نداشت. ثیوپنتال بعنوان سرم حقیقت معروف است و میتوان آنرا برای آماده سازی های اعدام توسط تزریق سم، مورد استفاده قرار داد و از اینرو از ابتدای سال 2011 حتی مجاز نیست به آمریکا نیز صادر گردد. طبق تعریف مقررات، این ماده میتواند ”برای اجرای احکام اعدام، برای شکنجه یا سایر رفتارهای وحشیانه غیر انسانی و تحقیرساز و یا برای مجازاتها مورد استفاده قرار گیرد“.

شکایت ودرخواست رسیدگی اضطراری سازمان مجاهدین خلق ایران دربرابر وزارتخارجه آمریکا

واشینگتن تایمز 16 فروردین نوشت: این هفته نبرد قانونی بین وزارت خارجه و مخالفان ایرانی که در حال نبرد برای خروج از لیست آمریکا هستند به سطح یکی از معروف ترین پرونده های دیوان عالی ایالات متحده، که 200 سال پیش یک اصل  بنیادین را در قانون اساسی این کشور پایه گذاری کرد، ارتقا پیدا کرد. واشینگتن تایمز افزود: ویِت دین، وکیل پیشین وزارت دادگستری که در حال حاضر وکیل سازمان مجاهدین خلق ایران است، در آخرین دور از دادخواستهای قانونی ارائه شده به دادگاه فدرال برای خروج مجاهدین از لیست، به قانون و رویه قضایی برآمده از دعوای بین ماربوری(قاضی صلح) در برابر جیمز مدیسون- وزیرخارجه در سال 1803 -استناد کرد. وکیل ویت دین، از دادگاه تجدید نظر ناحیه کلمبیا درخواست کرده که به وزارت خارجه دستور بدهد مجاهدین را از لیست آمریکا خارج کند. چرا که دو سال پیش همین دادگاه حکم داده که وزارت خارجه موظف است در مورد لیست گذاری سازمان مجاهدین خلق ایران تجدید نظر کند. قانون ایالات متحده برای پاسخگویی به اینگونه تجدید نظرها 180 روز فرصت میدهد که زمان بسیار زیادی از آن گذشته است و درنتیجه مجاهدین درخواست رسیدگی اضطراری کرده اند. درمقابل، وزارت خارجه اظهارداشته که وزیرخارجه بیش از حد مشغول است و کار او بیش از حد مهم است و نباید باحکم دادگاه او را وادار به این کارکرد. اما تجربه و رویه قضایی «ماربوری در مقابل مدیسون» این استدلال را از دور خارج میکند.

49 درصد زنان در روستاهای ایران دچار بیماری روانی هستند

به گزارش سایت سلامت نیوز 15 فروردین، دکتر احمد جلیلی رئیس انجمن روانپزشکان ایران گفت: «به طور متوسط 35 درصد از افراد جامعه دچار بیماری روانی هستند. اکثر افراد فکر میکنند بیمار روانی حالتهای بسیار بدی دارد و کارهای عجیب و غریب انجام میدهد در صورتی که این طور نیست در واقع بیماری روانی به صورت طیف وسیعی از بیماریها نظیر اضطراب، افسردگی، بد اخلاقی، استرس و دردهای جسمی، خود را نشان میدهد بنابراین عجیب نیست که بگوییم 35 درصد از افراد جامعه دچار بیماریهای روانی هستند». وی افزود: «در بررسی انجام شده در روستاهای کشور 49 درصد زنان دچار بیماری روانی هستند ولی در کل این آمار حدود 35 درصد عنوان شده است.»
هفتتیرکشی حیدریفرد، قاضی (دادیار)، از متهمان کهریزک، در یک نزاع خیابانی
خبرگزاری آذربایجان خبر داد: به گزارش اختصاصی عبرت نیوز و بر اساس گزارش دریافتی و شاهدان عینی، دادیار تعلیق شده در زمان دادستانی سعید مرتضوی که اکنون در سمت مشاور وی در ستاد قاچاق فعالیت می کند و اخیرا نیز به شدت به منتقدین وی تاخته و حتی رسانه ها را تهدید به برخورد کرده بود در یک پمپ بنزین حاشیه اصفهان دست به سلاح شد و پس از شلیک گلوله، سوار خودروی خارجی خود شد و از صحنه خارج شد، اما توسط مسئولان قضایی استان اصفهان در حال حرکت متوقف گردید.