صفحات

درباره من

عکس من
Ottawa, Canada
رادیو ایرآوا بعنوان اولین رادیوی فارسی زبان اتاوا و حومه از سال 1995 فعالیت خود را آغاز کرد. بخش انگلیسی در زمستان 2005 راه اندازی شد. مجری و تهیه کننده: نرگس غفاری پخش زنده: یکشنبه ها ساعت 15:00 بوقت اتاوا، 23:30 بوقت تهران www.radioirava.com

دوشنبه، مهر ۰۴، ۱۳۹۰

نگاهی به مهمترین رویدادهای هفته


حکم اعدام ۴۳ نفر در زندان گوهردشت ابلاغ شد
به نقل از سایت همبستگی ملی یکشنبه 3 مهرماه، رژیم ایران حکم اعدام ۴۳ نفر در زندان گوهردشت را به زندانیان ابلاغ کرده است. حکم اعدام این ۴۳ نفر، علاوه بر ۳۱ نفری است که در هفته آخر شهریور ماه حکم اعدامشان ابلاغ شده بود. از سوی دیگر محکومین به اعدام دست به اعتراض واعتصاب غذا زده اند ونسبت به حکم صادرشده اعتراض کرده و ظروف غذا را برمی گردانند. این زندانیان خواستار رسیدگی به خواسته هایشان شده اند. این منبع در خبری دیگر اعلام نمود که در هفته گذشته بیش از250 زندانی به زندان قزلحصار اضافه شده است. در حال حاضر بیش از 1500 نفر در بندی که حداکثر 400 نفر ظرفیت دارد، بسر می برند. زندانیان برای استراحت علاوه بر استفاده از کریدورها و راهروها به دلیل نبودن جا، در داخل سرویس هایی که خراب شده اند و بین ستون های سرویس ها  استراحت می کنند. واحد ۲ محل نگهداری محکومین به اعدام می باشد. در بین آنها زندانیان قیامی نیز دیده می شود. گفته می شود فضای زندان بویژه واحد ۲ ملتهب است.  مسئولین زندان قزلحصار،  زندانیان را تحت فشار مضاعف قرار داده اند تا  دست از اعتراض و اعتصاب غذا بردارند ولی زندانیان همچنان از خوردن غذا امتناع و برخواسته خود پافشاری می کنند.

خواربارفروشان بوشهر با عدم پرداخت قبض های ۲ میلیونی، اعتراض می کنند
به گزارش "خلیج فارس" دو مهرماه، اتحادیه صنف خواربار و لبنیات فروشان بوشهر در اطلاعیه ای از اعضای خود خواست قبضهای برق خود را تا اطلاع ثانوی پرداخت نکنند. این اقدام بدلیل افزایش بهای برق مغازه های این صنف گزارش شده است. عباس نامدارزاده رییس اتحادیه خواربار و لبنیات فروشان بوشهر قبل از این گفته بود روز به روز قبض های میلیونی برق این دسته از مغازه داران، آنها را به ورشکستگی نزدیک تر می کند. وی گفت: ”مسئولان برقی در واکنش به اعتراض ما درباره قبوض میلیونی که بهای آن دست کم ۵ برابر قبل از هدفمندی یارانه ها شده، پیشنهاد می کنند یخچال های خود را خاموش کنیم، در حالی که این کار منجر به فاسد شدن اجناس می شود.“ نامدارزاده  گفت: ”پیشنهاد مشخص ما این بوده که با توجه به شرایط خاص جنوب، دست کم ۹ ماه از فصل سال، بهای برق مصرفی مغازه های این صنف که ناچار به استفاده از وسایل سردکننده هستند را با نرخ هر کیلو وات ۱۰ تومان که برای خانگی ها در نظر می گیرند محاسبه شود.“ وی گفت: ”براساس مصوبات مجلس برای هدفمندی یارانه ها، این اختیار به وزارت نیرو برای موارد خاص داده شده، اما اقدامی در این خصوص نمی شود.“

اتحادیه اروپا سفیر ویژه برای اشرف تعیین می‌کند
سایت همبستگی ملی خبر داد: جان بروتون در کنفرانس بین‌المللی ژنو اعلام کرد که اتحادیه اروپا تصمیم گرفته است از طریق بارونس اشتون یک سفیر ویژه برای مسأله اشرف منصوب کند. این سفیر از کمپ اشرف بازدید خواهد کرد و به کسب حمایت بین‌المللی برای اشرف می‌پردازد تا نسبت به برقراری عدالت و آزادی برای اشرف در اولین فرصت اطمینان حاصل شود. در همین رابطه، وزیر خارجه عراق، نسبت به تعیین ویژه اتحادیه اروپا برای اشرف واکنش نشان داد. سایت وزارت خارجه عراق نوشت: وزیر خارجه امروز ۲۲ سپتامبر۲۰۱۱ در نیویورک با خانم کاترین اشتون هماهنگ کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا دیدار کرد. در این ملاقات توافقنامه همکاری و مشارکت بین اتحادیه اروپا و عراق و اهمیت امضای این قرارداد در اسرع وقت مورد بحث قرار گرفت، بخصوص که اکثریت پارلمانهای اروپائی آنرا تصویب کرده اند. وزیر خارجه نظر منفی و اعتراض دولت عراق در رابطه با خواست کمیساریای اروپا مبنی بر تعیین یک نماینده ویژه برای قرارگاه عراق جدید (اشرف) را اعلام کرد و توضیح داد که دولت به کشورهای اروپایی و دیگر کشورها برای پذیرفتن و باز اسکان افراد این قرارگاه درکشورهایشان فراخوان داده است. وزیر خارجه همچنین تاکید کرد دولت عراق ملتزم به بستن قرارگاه درپایان سال است و اقدامات لازم برای اجرای این طرح و رعایت قوانین بین المللی و انسانی در رفتار با ساکنان قرارگاه را اتخاذ خواهد کرد.

دیپلوماتهای بیش از ۳۰ کشور، هنگام سخنرانی احمدی نژاد، سالن ملل متحد را ترک کردند
مجله تایم نوشت: «خروج دیپلوماتهای آمریکایی هنگام سخنرانی احمدی‌نژاد با خروج دیپلوماتهای بیش از ۳۰کشور از مجمع عمومی همراه بود. یک دیپلومات سازمان ملل گفت که این کشورها ۲۷کشور عضو اتحادیه اروپا، استرالیا، نیوزلند، سومالی، لیختن‌اشتاین، موناکو، سن مارینو و مقدونیه را شامل می‌شدند». از سوی دیگر خبرگزاریهای بین المللی در بیرون از ساختمان ملل متحد، گزارشهای متعددی از تظاهراتی که توسط هواداران مجاهدین خلق برگزار شده بود، انتشار دادند. 

******
محمود عباس، رهبر تشکيلات فلسطينی، روز جمعه درخواست رسمی برای عضويت کامل دولت مستقل فلسطينی را به بان گی مون، دبيرکل سازمان ملل، ارائه کرد. اين درخواست توسط شورای امنيت سازمان ملل متحد مورد بررسی قرار می‌گيرد. به گزارش خبرگزاری رويترز، اقدام محمود عباس برای درخواست عضويت دولت فلسطينی در سازمان ملل به دنبال ۲۰ سال مذاکرات بی‌نتيجه صلح انجام می‌شود. اين در حالی است که زنگ خطر در خصوص گسترش شهرک‌سازی اسرائيل درسرزمينی‌هايی که فلسطينيان متعلق به خود می دادند، به صدا در آمده است. محمود عباس شامگاه پنجشنبه به خبرنگاران گفت: «اين مساله مخفی نيست که دولت آمريکا هر آنچه که از دستش بر می‌آمده برای جلوگيری از مراجعه ما به (سازمان ملل متحد) انجام داده است.» وی اضافه کرد: «ما بدون هيچ ترديدی خواهيم رفت و به رغم هرفشاری ادامه خواهيم داد. به خاطر اين که ما خواهان حقمان هستيم، به خاطر اين که ما استقلال‌مان را می‌خواهيم.» باراک اوباما گفته بود، فقط مذاکرات اسرائيل و فلسطينی می‌تواند به صلح منجر شود نه مراجعه به سازمان ملل. «من متقاعد شده‌ام که برای پايان دادن به اين درگيری دهها ساله، راه ميان‌بری وجود ندارد.» از سوی دیگر اسماعيل هنيه، رهبر حماس که موجوديت اسرائيل را به رسميت نمی‌شناسد، گفت: فلسطينی‌ها نبايد تشکيل دولت را گدايی کنند. بدون به رسميت شناخته شدن حق بازگشت به مرزهای پيش از جنگ ۱۹۴۸، «آنچه هم اکنون در سازمان ملل متحد درحال وقوع است به عزت مردم فلسطين لطمه وارد می‌کند.» این در حالیست که هزاران تن در میدان عرفات، اقدام تاریخی محمود عباس را جشن گرفتند.