صفحات

درباره من

عکس من
Ottawa, Canada
رادیو ایرآوا بعنوان اولین رادیوی فارسی زبان اتاوا و حومه از سال 1995 فعالیت خود را آغاز کرد. بخش انگلیسی در زمستان 2005 راه اندازی شد. مجری و تهیه کننده: نرگس غفاری پخش زنده: یکشنبه ها ساعت 15:00 بوقت اتاوا، 23:30 بوقت تهران www.radioirava.com

یکشنبه، آبان ۰۹، ۱۳۸۹

نگاهی به مهمترین رویدادهای هفته

جمعی از مردم گراش در استان فارس، در مقابل مجلس رژیم تجمع اعتراضی برپا کردند

تجمع‌کنندگان که با 10اتوبوس به تهران رفته بودند به طرح تقسیمات کشوری اعتراض کردند و خواستار تبدیل این بخش به شهرستان شدند. خبرگزاری حکومتی ایلنا به این حرکت اعتراضی اشاره نمود و نوشت: مردم در اعتراض به مواضع علاء‌الدین بروجردی در قبال موضوع تبدیل شدن این بخش به شهرستان در مقابل ساختمان مجلس تجمع کردند.


دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه تهران دست به تجمع اعتراضی زدند

شماری از دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه تهران در اعتراض به ندادن خوابگاه تجمع کرده و با مأموران حراست کوی دانشگاه درگیر شدند. از سوی دیگر 800 تن از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اعلان منحل شدن این دانشگاه از سوی وزیر بهداشت کابینه پاسدار احمدی نژاد دست به تجمع اعتراضی زدند. خبرگزاری سپاه پاسداران موسوم به فارس نوشت: حدود ۸۰۰نفر از دانشجویان دانشگاه علوم‌پزشکی ایران در واکنش به انحلال این دانشگاه از ساعت ۹ و نیم امروز یکشنبه ۹آبان در مقابل دانشگاه علوم‌پزشکی ایران واقع در بزرگراه همت تجمع کردند. این دانشجویان با سر دادن شعار ”نه تهران، نه بهشتی، فقط علوم‌پزشکی ایران“ نسبت به انحلال دانشگاه علوم‌پزشکی ایران اعتراض کردند. گفتنی است روز گذشته مرضیه وحید دستجردی، وزیر بهداشت کابینه پاسدار احمدی‌نژاد، با ابلاغ نامه‌ای به محمدباقر لاریجانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دستور داد تمام واحدهای آموزشی، پژوهشی و دانشجویی از دانشگاه علوم‌پزشکی ایران، اعم از دانشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی، بیمارستانهای آموزشی، واحدهای پردیس مرکزی و بین‌الملل و سایر واحدهای دانشگاه که به‌نحوی با مراکز آموزشی، پژوهشی و دانشجویی مرتبط هستند و هم‌چنین واحدهای رفاهی و پشتیبانی مرتبط، اعم از خوابگاههای دانشجویی و فضاهای فوق‌برنامه و فرهنگی، به دانشگاه علوم پزشکی تهران منتقل شوند.


دانشجویان دانشکده کشاورزی رازی کرمانشاه اعتصاب غذا کردند

دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه رازی کرمانشاه روز پنجشنبه در اعتراض به اقدامات سرکوبگرانه رژیم در این دانشگاه اعتصاب‌غذا کردند. در این راستا مأموران حراست از دانشجویان معترض عکس و فیلم می‌گرفتند.


یکی از دانشجویان دختر دانشگاه آزاد واحد فلاورجان، به علت عدم رسیدگیهای پزشکی درگذشت

خبرگزاری حکومتی فارس نوشت: هاجر قاسمی دانشجوی ترم 7 رشته زیست عمومی واحد فلاورجان دانشگاه آزاد صبح چهارشنبه 5 آبان در یکی از کلا‌سهای این دانشگاه دچار مشکل شده و با اجازه استاد از کلاس خارج گردید، اما در راهروی طبقه دوم ساختمان اصلی دانشگاه به زمین خورده و به‌دلیل نبود پزشک در این واحد دانشگاهی فوت شد. بر اساس این گزارش دانشجوی فوت شده دارای سابقه بیماری قبلی هم بوده است اما مهمترین دلیل فوت وی نبود تیم پزشکی و تأخیر در رسیدن آمبولانس به محل حادثه بود. در پی این اتفاق دانشجویان دانشگاه آزاد واحد فلاورجان تجمعی را در اعتراض به وضعیت موجود در این دانشگاه برپا برگزار کردند. در خبری دیگر ۶۰دانشجوی دانشگاه زنجان به‌دلیل مصرف غذای خوابگاه مسموم شدند. روزنامه حکومتی ایران نوشت: تلاش برای کشف علت مسمومیت ۶۰دانشجوی دانشگاه زنجان در دستور کارگروهی از کارشناسان قرار دارد. مهدی موسایی‌فرد، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی زنجان، با اعلام این خبر گفت: چند روز قبل حدود ۶۰تن از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زنجان که در یکی از بلوکهای خوابگاه مرکزی اقامت دارند، به علت مصرف غذای خوابگاه مسموم شدند که بلافاصله تحت درمان قرار گرفتند و بهبود یافتند. اما از آنجا که همه دانشجویان از یک نوع غذا استفاده می‌کنند، علت مسمومیت عجیب به نظر می‌رسید. ضمن این‌که احتمال می‌رود آلودگی در زمانی غیر از زمان پخت یا هنگام توزیع در خوابگاه ایجاد شده باشد. بنابراین برای یافتن علت حادثه، نمونه ایی از غذای مسموم به تهران فرستاده شده است.


کارگران شهرهای مختلف ایران، نسبت به سیاستهای رژیم و عدم پرداخت حقوق و مزایا دست به اعتراض می زنند.

- کارگران کارخانه لوله‌سازی خوزستان در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق عقب‌افتاده خود در فلکه مقابل ساختمان حراست تجمع نمودند. بر اساس گزارشهای منتشر شده این تجمع چند روز است که ادامه دارد.

-کارکنان کارخانه کاغذ سازی کارون در برابر مجلس رژیم اعتراض کردند. تجمع‌کنندگان پلاکاردهای در دست داشتند که نوشته شده بود؛ از مقامات مسئول استان خوزستان به‌دلیل عدم حل مشکلاتمان و بی‌اهمیتی نسبت به افسردگی، فقر و بیماری خانواده‌هایمان اعتراض داریم.

-کارگران سازمان فضای سبز شهرداری آبادان در اعتراض به عدم دریافت سه ماه حقوق خود در مقابل شهرداری رژیم در آبادان تجمع کردند. سرپرست شهرداری آبادان گفت: دلیل تاخیر در پرداخت حقوق و بیمه کارگران، مسدود بودن حساب این سازمان از سوی سازمان مالیات ارزش افزوده می‌باشد.

- کارگران کیان تایر در اعتراض به وضعیت خود اقدام به آتش زدن لاستیک در محل کارخانه کردند. خبرگزاری هرانا در این رابطه گزارش داد: کارگران کیان تایر با توجه به نبود روزنه ای برای تحقق خواستهایشان تا پایان وقت اداری امروز(جمعه)، از ساعت 10 صبح تا 12 ظهر اقدام به آتش زدن لاستیک در محل کارخانه و مشرف به جاده اسلامشهر (روبروی بخشداری چهاردانگه) کردند. به گزارش اتحادیه آزاد کارگران، کارگران خشمگین کیان تایر تمامی پارچه نوشته هایی را که از بیرون و با مضامین تبریک به بخشدار چهاردانگه به عنوان بخشدار نمونه بر قسمت بیرونی نرده های کارخانه نصب شده بود را پایین کشیده و آتش زدند.


هنگامه شهیدی با قرار وثیقه آزاد شد

سایت قاصدان آزادی هفتم آبان خبر داد: بامدادخبر: هنگامه شهیدی، روزنامه نگار زندانی از زندان اوین به طور موقت آزاد شد. این منبع افزود: به گزارش‌ جرس، هنگامه شهیدی، روزنامه‌نگار و عضو حزب اعتماد ملی که به دلیل بیماری قلبی نیاز به جراحی دارد، برای درمان با قید وثیقه به مرخصی استعلاجی آمده است. حکم دادگاه بدوی هنگامه شهیدی از ۶ سال و سه ماه و یک روز با تخفیف در مورد اهانت به ریاست جمهوری به شش سال و پرداخت پنجاه هزار تومان وجه نقد تبدیل شده است. پیش از این هنگامه شهیدی در روز سه شنبه ۹ تیر ۱۳۸۸ و در پی دستگیری‌های پس از انتخابات ریاست جمهوری ایران بازداشت شده بود.

در خبری دیگر نسرین ستوده به اعتصاب غذای خود پایان داد.

نسرین ستوده که از روز 13شهریور ماه در بند 209اوین به سر می برد، از حقوق اولیه اش همچون ملاقات حضوری، و مکالمه تلفنی با اعضای خانواده اش محروم بوده است. نسرین ستوده در این مدت، تنها سه تماس تلفنی کوتاه با خانواده اش داشته است. بر اساس آخرین تماس تلفنی سه ثانیه ای خانم ستوده، وی اعلام کرده بود اگر اجازه ندهند هرچهار روز یکبار با خانواده اش تماس بگیرد، اعتصاب غذا خواهد کرد. پس از آن نسرین ستوده در اعتراض به وضعیت غیرقانونی بازداشت خود، به مدت 27روز دست به اعتصاب غذا زده بود. بالاخره بعد از اعتراض ها و پیگیری های مکرر خانواده ستوده، وی توانست در روز چهارم آبان ماه ملاقاتی حضوری با خواهرش داشته باشد و بدین ترتیب اعتصاب غذای خود پایان داد.


صداوسیما باید محاکمه شود

سایت الف متعلق به احمد توکلی رئیس مرکز پژوهشهای مجلس رژیم نوشت: صدا و سیما باید محاکمه شود. صدا و سیما در جریان فتنه سال 88 به وظیفه کلیدی خود در روشنگری و اقناع معترضان به نتیجه انتخابات، به نحو موثری عمل نکرد و حتی در مواردی به نفع دشمن رفتار کرد. این منبع حکومتی ادامه داد: در جریان دروغ بی‌شرمانه دزدیدن، شکنجه، تجاوز و قتل و سوزاندن دختری به‌نام «ترانه موسوی»، صدا و سیما تا مدتی کلاً منفعل و ساکت بود. بعد هم واحد مرکزی خبر با تهیه و پخش گزارشی مبهم و بسیار مشکوک، با «ترانه موسوی» در کانادا تلفنی مصاحبه کرد و با ایجاد ابهامات جدید، کل زحمات برای اثبات موهوم بودن داستان ترانه موسوی را به باد داد. اگر روزی قرار باشد همه مقصران در فتنه سال 88 محاکمه شوند، صدا و سیما در آن دادگاه باید ردیف متهمان بنشیند.


سارا پیلین استمالت از احمدی‌نژاد را سیاستی مزخرف نامید

سارا پیلین معاون کاندیدای ریاست جمهوری حزب جمهوریخواه آمریکا هرگونه مماشات با رژیم ایران را محکوم کرد و گفت: سجده کردن و نوازش دشمن به‌معنای دست رد زدن به متحدین ماست. وی استمالت از احمدی‌نژاد را سیاستی مزخرف نامید. سارا پیلین نسبت به فرستادن پیام تبریک تولد پاسدار احمدی نژاد از سوی معاون وزیر خارجه آمریکا اعتراض کرد.


عضویت رژیم ایران در نهاد زنان سازمان ملل، توهین به زنان جهان است

رادیو فرانسه 29 اکتبر گفت: نامزدی رژیم ایران از آسیا برای عضویت درهیات اجرائی نهاد ”زنان سازمان ملل” که وظیفه دفاع و پیشبرد حقوق زنان را در جهان بعهده خواهد داشت، با اعتراضات شدیدی روبرو شده است. سخنگوی سازمان عفو بین الملل گفته است که عضویت جمهوری اسلامی در هیات اجرائی این نهاد بین المللی، “توهین به زنان سراسر جهان است که به نهاد زنان سازمان ملل متحد امید بسته اند”. سخنگوی هیات نمایندگی آمریکا در سازمان ملل متحد نیز گفته است که این نهاد، یکی از تشکیلات حیاتی سازمان ملل متحد در جهت پیشبرد حقوق زنان در سرتاسر جهان است و با توجه به سوابق نامناسب جمهوری اسلامی در زمینه رعایت حقوق بشر و رفتار با زنان، نگران تبعات منفی عضویت این رژیم در هیات اجرائی این نهاد بین المللی می باشد. در همین رابطه کورا ویس رئیس سازمان “تلاش برای صلح در لاهه” نیز گفته است که اگر رژیم ایران با عضویت در هیات اجرائی این نهاد قادر به تغییر و تحول اساسی در روش های خود نسبت به رعایت حقوق زنان باشد، امر مثبتی است، اما اگر درصدد جلوگیری از تحقق تلاش های جهانی در امر تساوی حقوق زنان باشد، عضویت این رژیم در هیات اجرائی این نهاد بین المللی فاجعه انگیز خواهد بود. رأی گیری برای انتخاب اعضای هیات اجرائی نهاد زنان سازمان ملل در 10 نوامبر آینده بوسیله شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد انجام خواهد پذیرفت.


ایران در ردیف فاسدترین کشورهای جهان، می باشد

آیا می‌دانید که رژیم ایران از لحاظ شاخص فساد دولتی، ۱۲پله پایین‌تر از زیمبابوه است؟ آیا می‌دانید میزان فساد دولتی در ایران تنها با کشورهایی نظیر کامرون، ساحل عاج و هائیتی برابری می‌کند؟ سازمان «شفافیت بین‌المللی» یک سازمان غیردولتی آلمانی است که در سال ۱۹۹۳ با هدف مبارزه با فساد در دستگاههای دولتی پایه‌گذاری شده است. این سازمان هرساله گزارشی را منتشر و کشورها را براساس فساد دولتی طبقه‌بندی می‌کند. از دیدگاه این سازمان، سوء‌استفاده از موقعیت دولتی برای برخورداری از امتیازهای شخصی، شاخص فساد است. گزارش سازمان شفافیت بین‌المللی با همکاری سرمایه‌گذاران، بازرگانان و دانشگاهیان تهیه می‌شود، گزارشی که هم در محافل اقتصادی، هم در محافل علمی و دانشگاهی و هم در دنیای رسانه‌یی از اعتبار چشمگیری برخوردار است. «شفافیت بین‌المللی» در طبقه‌بندی خودش به کشورها از لحاظ درجه فساد نمره می‌دهد. نمره ۱۰ به‌معنای نبود فساد و پاکی کامل است و نمره صفر به‌معنای فساد همه‌گیر است. در گزارش سال ۲۰۱۰ «شفافیت بین‌المللی»، دانمارک، زلاندنو و سنگاپور پاکترین کشورهای جهان معرفی شدند. در این گزارش رژیم ایران از میان ۱۷۸کشور، رده ۱۴۶ را داراست. یعنی در ردیف فاسدترین رژیمهای دنیا است. زیمبابوه ۱۲پله بهتر از رژیم ایران است. در منطقه خاورمیانه هم از میان ۱۹کشور، رژیم ایران در رده ۱۶می باشد.