صفحات

درباره من

عکس من
Ottawa, Canada
رادیو ایرآوا بعنوان اولین رادیوی فارسی زبان اتاوا و حومه از سال 1995 فعالیت خود را آغاز کرد. بخش انگلیسی در زمستان 2005 راه اندازی شد. مجری و تهیه کننده: نرگس غفاری پخش زنده: یکشنبه ها ساعت 15:00 بوقت اتاوا، 23:30 بوقت تهران www.radioirava.com

یکشنبه، خرداد ۲۳، ۱۳۸۹


سالگرد قیام مردم ایران برغم فضای امنیتی شدید، برگزار شد

بنا به گزارش منابع خبری مقاومت ایران از داخل کشور، جوانان در ميدان انقلاب تهران با مأموران نيروى انتظامى، درگير شده و به جنگ و گريز پرداختند. اين درگيرى زمانى آغاز شد كه مأموران نيروى انتظامى رژیم به بهانه بدحجابی با جوانان برخورد می کردند. پس از دستگيرى دختر جوانى توسط مأموران و مقاومت وى، مردم برای ممانعت از بازداشت این دختر جوان، با ماموران حکومتی درگیر شدند. این منابع افزودند: همزمان تعداد زيادى از خودروها که در ترافيک مانده بودند در اعتراض به این عمل ماموران نيروى انتظامى اقدام به به صدا در آوردن بوق خودروهاى خود نمودند. نيروهاى حکومتی با مواجه شدن با این صحنه، درخواست كمك كردند كه متعاقباً نيروهاى موتورسوار وارد صحنه شدند. درگيرى و جنگ و گريز جوانان با مأموران حکومتی آغاز شد. ماموران رژیم، براى ايجاد فضاى رعب و وحشت با هرکسى که برخورد مىکردند او را دستگير و با خود به نقطه نامعلومى منتقل مىکردند. منابع مقاومت ایران گقتند: به گفته شاهدان مأموران نيروى انتظامى چهار جوان كه يكى از آنها دختر بود را دستگير كرده و با خود بردند. آژانس ایران خبر نیز در یکی از گزارشات خود، صحنه ای تکان دهنده را مخابره نمود. این منبع گزارشی را از خبرنگار خود در داخل کشور در سایت خود درج نمود و گفت: "روزشنبه در ميدان انقلاب، ضلع شمال غربي درمقابل درب مسجد مزدوران وحشي لباس شخصي، يكي ازتظاهركنندگان را مورد ضرب و شتم شديد قرار دادند به طوري كه عاقبت يكي از لباس شخصي ها داد زد: ”بسه كشتيدش... آخه دم مسجد كه نبايد بزنيد...” در نهايت شخص زخمي را كشان كشان دروضعيت غيرانساني به داخل مسجد كشيدند تا آنجا دور از چشم مردم هر بلايي كه خواستند سرش بياورند .اين صحنه يكي ازتكان دهنده ترين صحنه هايي بود كه با آن امروزمواجه شدم. " آژآنس ایران خبر در گزارشی دیگر خبر داد: حکومت دیکتاتوری انتقام فریادهای الله اکبر مردم را از 20 کارگر بیگناه ساختمانی گرفت. ماموران موتورسوار رژیم به یک مجتمع ساختمانی در حال ساخت، در ابتدای کوچه زنبق در منطقه زعفرانیه حمله برده و کارگرانی ساختمانی را که مشغول کار بودند، مورد ضرب و شتم قرار دادند.

جمعه شب خوابگاههای پسرانه واقع در ولی عصر و شهرک امام در تبریز، شعار الله اکبر سر دادند که به دنبال اين حركت، نيروهاي حراست به سمت خوابگاههاي آنها يورش برده و با دانشجويان درگير شدند. در اين حمله چند تن از نيروهاي حراست اقدام به گرفتن فيلم از دانشجويان كردند تا آنها را شناسايي نمايند.

در جریان اعتراضات سالگرد قیام مردم ایران، صدها تن دستگیر شدند. خبرگزاری هرانا گفت: ۹۰۰ تن تا کنون دستگیر شده اند. دستکم ۳۰۰ تن از این افراد بازداشتی را زنان تشکیل می دهند و خانواده های بازداشت شدگان از چگونگی وضعیت عزیزانشان بی اطلاع اند. دستگیریها به صورتی بود که نیروهای امنیتی با بستن تقاطع خیابان "شهدای ژاندارمری" و "کارگر جنوبی" برای ممانعت از تجمع خانواده ها در مقابل "ستاد فرماندهی تهران بزرگ" ممانعت به عمل آوردند. مسئولان به خانواده مردان بازداشت شده نیز گفته اند که از فردا برای پیگیری وضعیت عزیزانشان باید به "پلیس امنیت" مراجعه کنند. شایان ذکر است در ساعت ۲ بامداد ۲۳ خرداد ماه، سی تن از بازداشت شدگان که همگی در ردیف سنی ۲۰-۲۵ سال بودند به وسیله ی یک ون به میدان انقلاب منتقل و در آن جا رها شدنددانشجويان دانشگاههاى شريف و تهران نيز اقدام به برپايى تجمعات اعتراضى نمودند که در ساعتهاى بعدى زد و خوردهايى بين نيروهاى حراست، بسيج و دانشجويان معترض در داخل دانشگاه به وقوع پيوست. اين در حالى بود که رفت و آمد ساير دانشجويان به داخل دانشگاه تحت عنوان تعطيلى دانشگاه، ممنوع اعلام شده بود. بنابه اين گزارش صدها تن از موتورسواران با رفتن به پياده روها و معابر عبور شهروندان اقدام به ضرب و شتم و فحاشى و توهين به مردم نمودند. ماموران، اقدام به شکستن تلفنهاى عمومى و تخريب کامل کيوسک ها نمودند تا از خبررسانى شهروندان به نقاط ديگر جلوگيرى کنند. دهها فيلمبردار آماتور توسط نيروهاى امنيتى در بين جمعيت و خودروهاى عبورى شناسايى و بعضا بازداشت شدند. اکثر بازداشتها در خيابانهاى فرعى و کوچههاى خلوت صورت پذيرفته است. گفتنى است کليه مسيرهاى منتهى به خيابان انقلاب توسط گارد ضدشورش و با همکارى پليس راهنمايى_رانندگى بسته شده بود. شهرهای دیگر ایران، از جمله اصفهان و مشهد نیز، شاهد تجمعات مردم و درگیری با ماموران حکومتی بودند. مردم ایران سالگرد قیام را در حالی برگزار کردند که موسوی و کروبی که خود را از رهبران جنبش مردم ایران می دانند، عقب نشینی کرده و در بیانیه ای مشترک اعلام کردند: "برای حفظ جان و مال مردم، راهپیمایی روز 22 خرداد برگزار نخواهد شد". در اطلاعيه مشترك موسوى و كروبى آمده است: درخواست برگزارى تجمع و راهپيمايى را در موقع مقتضى تسليم استاندارى تهران و وزارت کشور نموديم که متاسفانه با بهانه تراشيهاى متعدد اين درخواست بىپاسخ مانده است. تعدادى از احزاب و گروههاى اصلاح طلب جهت رفع بهانهجويى ها، درخواست مشابهى را به وزارت کشور ارائه دادند اما اعلام کردهاند اميدى به اخذ مجوز از اين دولت ندارند. اکنون در حالى که ۴۸ ساعت به زمان پيشبينى شده براى راهپيمايى باقى نمانده است با عنايت به گزارش نمايندگان احزاب اصلاح طلب و نيز جهت حفظ جان و مال مردم اعلام مىداريم راهپيمايى پيشبينى شده برگزار نخواهد شد. خبرگزاری رویتر در خبری با عنوان "سپاه پاسداران به مخالفان در سالگرد انتخابات هشدار مىدهد" نوشت: بسيارى از ايرانيان احساس مىكنند موسوى نخستوزير سابق، فاقد شجاعت سياسى براى مقابله با نظامى است كه برخاسته از آن می باشد.

تلویزیون سى.ان.ان در گزارش خود در رابطه با سالگرد قیام مردم ایران گفت: روز شنبه تظاهر كنندگان در خيابانهاى تهران با نيروهاى دولتى درگير شدند. تهران روز شنبه آرامى را آغاز كرد، ولى چند ساعت نگذشته ما شاهد تحركاتى در خيابانها بوديم. شاهدانى كه با ما تماس گرفتند، گفتند تظاهرات و درگيريهايى در مناطق مختلف صورت گرفته است. تعدادى نيز دستگير شدهاند. بر اساس فيلمهاى آماتورى كه روى يوتيوب گذاشته شده، بزرگترين تظاهرات در دانشگاه صنعتى شريف در مركز تهران بوده است. در گفتگويى كه با يكى از دانشجويان دانشگاه شريف داشتيم، او گفت بين ساعتهاى 4 و 5 عصر دانشجويان در داخل دانشگاه تظاهرات كردند و شعارهاى ضدحكومتى مىدادند. شاهدان گفتند اولين درگيرى در ميدان ولىعصر صورت گرفت. آنها گفتند نيروهاى امنيتى تلاش كردند تا جمعيت رو به افزايش را متفرق كنند. نيروهاى امنيتى كه بسيارى با موتورسيكلت آمده بودند، باتون به دست داشتند. چهار نفر، دستگير شده و با چشمبند برده شدند. روى سر برخى از دستگيرشدگان كيسه سياه كشيده بودند، چيزى كه قبلا سابقه نداشته است. شاهدان همچنين گفتند كه در يك حادثه ديگر در ولى عصر، نيروهاى امنيتى تلاش كردند يك زن را دستگير كنند، ولى مردم محل به نيروهاى امنيتى حمله كرده و آنها را فرارى دادند و زن مزبور از دست آنها خلاص شد. تلويزيون سى.ان.ان خاطرنشان كرد: چند روز پيش موسوى و كروبى تظاهرات را لغو كردند، ولى بسيارى به تظاهرات رفتند. مردم مىگفتند ”ما امروز پيروز هستيم“.

از سوی دیگر سایت سرکرده سابق سپاه پاسدارن به گوشه هایی از تظاهرات مردم تهران اشاره کرد. سايت تابناک، متعلق به پاسدار رضايى نوشت: در حالى که گروههاى متقاضى درخواست راهپيمايى براى روز 22خرداد در بيانيهاى اعلام داشته بودند که طرفداران آنها از آمدن به خيابان و برگزارى راهپيمايى خوددارى کنند، امروز در برخى از دانشگاهها و خيابانهاى تهران تجمعات پراکندهيى صورت گرفت. گزارشهاى رسيده حاکى از تجمعات و راهپيمايى دانشجويان در دانشگاههاى تهران، صنعتى شريف و علم و صنعت است. همچنين گفته مىشود تجمعاتى نيز اطراف اين دانشگاهها رخ داده است. سايت پاسدار رضايى افزود: عده کمى قصد اغتشاش در دانشگاه تهران را داشتند که با کنترل اوضاع توسط دانشجويان، از محل پراکنده شدند. اين منبع حكومتى افزود: بر خلاف جو رسانهاى که شبکههاى تلويزيونى و اينترنتى معاند در خصوص درگيريهاى شديد راه انداختهاند، تجمعات پراکندهيى در اطراف ميدان انقلاب رخ داده و همچنين تجمعاتى در خيابانهاى وصال، اميرآباد، آزادى، اطراف پل حافظ، ميدان فردوسى، خيابان طالقانى و ميدان آرژانتين وجود داشته است و عبور و مرور وسائل نقليه در خيابان انقلاب تا حدودى با مشکل روبرو بوده است. شاهدان عينى مىگويند که حضور نيروهاى انتظامى در ميادين اصلى پررنگ بوده است.

كاترين اشتون خواستار آزادى دستگيرشدگان قيام و ساير زندانيان سياسى گرديد

سایت سازمان مجاهدین خلق در اینباره نوشت: كاترين اشتون رئيس سياست خارجى اتحاديه اروپا طى بيانيهيى سركوب قيام كنندگان ايرانى توسط رژيم را محكوم كرد و خواستار آزادى دستگيرشدگان قيام و ساير زندانيان سياسى گرديد. در اين بيانيه آمده است: از زمان انتخابات رياست جمهورى در سال 2009، وضعيت حقوقبشر در ايران شديدا وخيم شده است. بسيارى از ايرانيان از خشونت، زندانى شدن و سركوب به‌دست مقامهاى رژيم ايران در سال گذشته رنج بردهاند. ما فضاى مستمر ترس در ايران را خاطرنشان مىكنيم كه ناشى از ادامه ارعاب خبرنگاران، مدافعان حقوقبشر، دانشجويان و همه كسانى كه تلاش مىكنند در دفاع از حقوق مشروع خودشان سخن بگويند، مى‌باشد. اتحاديه اروپا از رژيم ايران مىخواهد تا به آزادى بيان احترام بگذارد، و به حداقل حقوق شهروندانش اجازه ارتباط آزادنه و دريافت اطلاعات از طريق برنامه‌هاى ماهوارهيى راديو، تلويزيون و اينترنت را بدهد. ما از گزارشات جدى از بدرفتارى و شكنجه كسانى كه دستگير و زندانى شدهاند و هم‌چنين اظهاراتى در مورد اعترافات اجبارى ناراحت هستيم. ما از رژيم ايران مىخواهيم تا به حقوق دادگاه منصفانه، احترام بگذارد. در ادامه بيانيه آمده است: اتحاديه اروپا به شدت افزايش استفاده رژيم ايران از حكم اعدام، بهعنوان وسيلهيى براى ارعاب اپوزيسيون سياسى و در مواردى كه استفاده آن طبق قانون بينالملل ممنوع شده، را محكوم مىنمايد. ما از اين فرصت استفاده مىكنيم تا مردم ايران را مطمئن سازيم كه آنها فراموش نشدهاند. اتحاديه اروپا به اعتراض كردن ادامه مىدهد و از مقامهاى رژيم ايران مىخواهد تا طبق التزامات بينالمللى كه طبق معاهده بينالمللى در مورد حقوق مدنى و سياسى و ديگر معاهدات حقوقبشرى نسبت به آن متعهد مىباشد، به حقوق شهروندانش احترام بگذارد.

دانشجويان دانشگاه کردستان در 25خرداد دست به اعتصاب غذا خواهند زد

دانشجويان دانشگاه کردستان طى فراخوانى ضمن اشاره به خواستهاى خود نوشتند: اگر مانند ندا و کيانوش با تير سينههايمان رابشکافند باز انديشههايمان را نمىتوانند به گلوله ببندند و اگر ما را در بند کنند باز انديشههايمان را نمىتوانند در بند کنند و اگر مانند فرزاد و شيرين ما را دار بزنند باز هم انديشههايمان را نمىتوانند دار بزنند“. در ادامه اين فراخوان آمده است: ما دانشجويان دانشگاه کردستان به اطلاع عموم مىرسانيم که در روز سهشنبه 25خرداد به نشانه اعتراض به وضع بد اداره کشور و همچنين دفن پنهانى و مشخص نکردن قبر جنازه پنج شهيدمان فرزاد کمانگرـ شيرين علم هولى ـ فرهاد توکلى ـ على حيدريان و مهدى اسلاميان و همچنين اعتراض به حکم اعدام 16 فعال سياسى کرد دست به اعتصاب غذا مىزنيم.

ايرانيان در ايرلند، وزير خارجه رژیم را با تخممرغ رنگى مورد حمله قرار دادند

ايرانيان در دوبلين وزير خارجه رژيم را با تخم مرغ رنگى مورد حمله قرار دادند و او را مفتضح ساختند. آنها متكى را هنگام سخنرانىاش تروريست خوانده و خواستار اخراج وى از ايرلند شدند. این درحالی بود که محافظان ایرانی متکی در مقابل چشم حاظرین جلسه، یک ایرانی مخالف را مورد حمله قرار داده و او را کتک زدند. این خبر در رسانه های اروپایی انعکاس وسیعی پیدا کرده است. تظاهر كنندگان ايرانى هنگام فرار متكى، خودروی او را با لگدهاى خود مورد حمله قرار دادند.

شوراى امنيت چهارمين دور تحريمها عليه رژيم ایران را به تصويب رساند

شوراى امنيت مللمتحد هفتمين قطعنامه خود در مورد پروژههاى اتمى رژيم ایران وچهارمين دور تحريمها عليه اين رژيم را به تصويب رساند. اين قطعنامه با 12 رأى مثبت، 2 رأى منفى و يك رأى ممتنع به تصويب رسيد. قطعنامه، رژيم ايران را ملزم مىكند كه همه فعاليتهاى غنىسازى و بازپردازش و آب سنگين را متوقف كند، پروتكل الحاقى را به اجرا در بياورد و همكارى كامل با آژانس بهعمل بياورد تا از ماهيت فعاليتهاى اتمىاش اطمينان حاصل شود. قطعنامه، علاوه بر تاييد تحريمهايى كه در سه دور قبلى به تصويب رسيده است، صدور هر گونه سلاح سنگين از جمله هواپيماهاى جنگى، تانك، توپخانه، موشك و… به ايران را ممنوع و رژيم را از كار روى موشكهاى بالستيك ممنوع مىكند. قطعنامه سه ليست از مقامات رژيم و سركردگان سپاه پاسداران و شركتها و موجوديتهاى وابسته به رژيم و سپاه پاسداران را به قطعنامه ضميمه كرده است كه تحريمهاى ويژه ای متوجه آنها ساخته است. اين افراد و شركتها به ليستهايى كه در قطعنامه‌هاى قبلى آمده است اضافه مىشوند. قطعنامه از همه كشورها مىخواهد تمامى محمولههاى موجود، به ايران و از ايران را در خاك خود، از جمله در بنادر دريايى و فرودگاهها مورد بازرسى قرار دهند و از كشورها مىخواهد در چنين بازرسىهايى همكارى لازم را مبذول دارند و اگر اجناس ممنوعه در آنها يافت شد توقيف و دور افكنده شوند. همه كشورها، بايستى در چنين تلاشهايى همكارى كنند. همه كشورها، بايستى خاك خود و اتباع خود را از ارائه مقررات خدمات سوخت رسانى به كشتى ها، از قبيل مقررات سوخت يا تداركات، يا ساير خدمات به شناورها، شناورهاى قراردادى يا تحت تملك ايران، از جمله شناورهاى اجاره شده، منع كنند… قطعنامه شورای امنیت ملل متحد، از تمامى كشورهاى عضو درخواست دارد كه هر گونه اطلاعات قابل دسترس در مورد نقل و انتقالات يا فعاليتهاى مربوط به محمولههاى هوايى ايران، يا نقل و انتقال توسط شناورهاى ايران يا شناورهايى كه توسط خطوط كشتيرانى جمهورى اسلامى ايران بهكار گرفته مىشود، و به مقصد كمپانيهاى ديگرى هستند كه ممكن است به منظور طفره رفتن از تحريمات يا در نقض مقررات قطعنامه‌ها، از قبيل نامگذارى مجدد، يا ثبت مجدد هواپيما، شناور، يا كشتى ها، بهكار گرفته شده باشند، با كميته ذيربط در ميان بگذارند. هم‌چنين درخواست دارد كه اين كميته، اطلاعات مزبور را به‌طور گستردهاى در دسترس قرار دهد. قطعنامه تصريح مىكند تنها در صورتى تحريمها متوقف مىشود كه رژيم ايران، غنىسازى و فعاليتهاى مرتبط با آن را به‌طور كامل معلق كند و پس از 90 روز چنانچه رژيم، اين فعاليتها را متوقف نكرده باشد، شورا اقدامات بيشتر را مورد مطالعه قرار مىدهد. در همین رابطه و در پى تصويب قطعنامه تحريمهاى مللمتحد عليه رژيم حاکم بر ایران، دولت كانادا با صدور بيانيهاى از تصميم شوراى امنيت مللمتحد استقبال كرد. استیفن هارپر نخستوزير كانادا در بيانيه خود نگرانى كانادا درباره برنامه اتمى رژيم ايران را موضع درازمدت سياست خارجى كانادا نسبت به اين رژيم اعلام كرد و خاطرنشان نمود: رژيم ايران بايد از تعهدهايش پيروى کند و به‌طور کامل با سازمان بينالمللى انرژى اتمى براى برطرف كردن نگرانيهاى جدى درباره ماهيت نظامى برنامه اتمىاش همکارى کند. نخست وزير كانادا در بخش ديگرى از بيانيه خود افزود: کانادا از نقش خود بهعنوان رئيس كشورهاى عضو گروه جى8 براى جلب توجهات بينالمللى به برنامه هستهاى رژيم ايران استفاده مىکند. کانادا اين مجازاتها را به‌طور کامل اجرا خواهد کرد و آماده به اجرا گذاشتن مجازاتهاى بيشتر تا زمانى که رژيم ايران به تعهدهاى بينالمللىاش عمل کند مىباشد.

تظاهر كنندگان در سليمانيه خواستار توقف توپباران رژيم ايران شدند

مردم سليمانيه عليه رژيم ايران تظاهرات كرده و خواستار تحريم اقتصادى و سياسى اين رژيم در اعتراض به توپباران روستاهاى مرزى و تجاوز به خاك عراق شدند. در اين تظاهرات دهها تن از روزنامهنگاران، روشنفكران و اقشار مختلف مردم شركت كردند. تظاهر كنندگان در يادداشتى از رئيسجمهور و نخستوزير عراق؛ رئيس منطقه كردستان و سفارت آمريكا در بغداد خواستند تا براى متوقف كردن توپباران از سوى رژيم ايران دخالت كنند. آنان همچنين از پارلمان كردستان خواستند تا اجلاس فورى براى بحث در رابطه با عواقب توپباران تشكيل بدهد.

يک کانادايى ايرانىتبار به اتهام تجارت غيرقانونى اسلحه، در مرز آمريکا دستگير شد

خبرگزارى آسوشيتدپرس گزارش داد که یک تبعه ایرانی_کانادایی به اتهام خرید و نگهداری اسلحه و مهمات در منطقه مرزی کانادا و آمریکا بازداشت شده است. بنا به اين گزارش، مقامات دولت فدرال ايالات متحده، آليور کينگ را که از نام حميد ملک پور نيز استفاده مىکند، به اتهام نگهدارى چندين قبضه تفنگ تک تيرانداز و مهمات در انبارى در واشنگتن در نزديکى مرز ايالات متحده و کانادا دستگير کردهاند. اين تبعه ايرانى _کانادايى ۳۵ ساله، روز ۱۹ ماه مه در ۱۰ مايلى جنوب مرز کانادا با ايالات متحده بازداشت شد.
اظهارات کذب به مقامات يک نهاد دولتى و تجارت اسلحه توسط فردى که اقامت قانونى در ايالات متحده ندارد از جمله اتهاماتى است که در جلسه
۲۰ ماه مه دادگاه رسيدگى به پرونده اين تبعه ايرانى کانادايى در سياتل مطرح شدهاند. بنابه گزارش رسانهها، اين تبعه ايرانى _کانادايى از طريق مرز زمينى وارد ايالات متحده شده و به دروغ به مقامات مرزى گفته بود براى سوار کردن همسرش از مرکز خريد بلينگهام از مرز عبور مىکند. اين مرد ايرانىتبار همچنين در مورد علت صدور گذرنامه کانادايى جديدى که در همان روز صادر شده بوده، نيز به مقامات آمريکايى دروغ گفته است. مقامات مرزى، گذرنامه قديمى آقاى کينگ (ملک پور) را در خودروى او پيدا کردند که تاريخ انقضاى آن سال ۲۰۱۳ ميلادى بود، اما به دلايلى نامعلومى باطل شده بود. در گزارش خبرگزارى آسوشيتدپرس آمده است در گذرنامه قديمى اين مرد کانادايى ايرانى تبار، مهر صدور سه رواديد سفر به ايران در طى سه سال گذشته صادر شده بوده است.
مقامات اداره مهاجرت و گمرگ ايالات متحده، پس از عبور اين تبعه ايرانى کانادايى از مرز وى را تعقيب کردند و دريافتند وى پس از مراجعه به يک مغازه فروش سلاح، چهار قبضه تفنگ تک تيرانداز و
۴۸۰ خشاب اسلحه کاليبر ۵۰ خريدارى کرده بود. بنابه گفته مقامات ايالات متحده، وى پس از خريد سلاح به محلى مراجعه کرد که انبار نگهدارى تفنگ تک تيرانداز، سلاح کمرى و مهماتى به ارزش ۳۰ هزار دلار بوده است. روزنامه سياتل تايمز مىنويسد امير زرندى، صاحب مغازه فروش اسلحه در اورگان گفته است آقاى کينگ (ملک پور) ساليان متمادى است که از وى سلاح خريدارى مىکند و سمت مشاور دارد. آقاى زرندى گفته است کينگ توليد کننده مهمات نيز هست و در اين حرفه، فرد سرشناسى قلمداد مىشود و «فعاليت غيرقانونى انجام نمىدهد». خبرگزارى آسوشيتدپرس گزارش داده است آليور کينگ مجوز تجارت اسلحه را با نام حميد ملک پور در کانادا داراست اما زمانى که دولت کانادا دريافت که وى از طريق شبکه اينترنت سلاح مىفروشد، مجوز وى را بهطور موقت توقيف کرده بود، اما ظاهراً مجوز او پس داده شده و معتبر است. نشريه سياتل تايمز گزارش داده است آليور کينگ (حميد ملک پور) تا برگزارى جلسه بعدى دادگاه در بازداشت مقامات ايالات متحده باقى خواهد ماند.

جام جهانی فوتبال 2010 روز جمعه در آفریقای جنوبی آغاز شد

جام جهانی فوتبال که با نام رسمی آن یعنی جام جهانی فیفا شناخته می شود، مهم‌ترین مسابقات فوتبال مردان در جهان می باشد، امسال در ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی آغاز شد. تیمهای فوتبال مردان تمام اعضای فیفا، می‌توانند در این مسابقات شرکت کنند. این مسابقات ابتدا در سال ۱۹۳۰ آغاز شد و از آن سال به بعد هر چهار سال یک‌بار - با دو استثنا در سال‌های ۱۹۴۲ و ۱۹۴۶ به علت جنگ جهانی دوم- برگزار شده‌است. در سال ۱۹۹۱ فیفا برگزاری جام جهانی زنان را نیز آغاز کرد. مرحله نهایی جام جهانی در شکل کنونی آن شامل شرکت ۳۲ تیم در یک مسابقات چهار هفته‌ای است که در کشور میزبان انجام می‌شود و در حال حاضر پربیننده‌ترین رویداد ورزشی جهان به شمار می رود. جام جهانی ۱۸ بار برگزار شده ‌است و تنها ۷ کشور به قهرمانی نائل آمده‌اند. برزیل پنج بار، ایتالیا چهار بار و آلمان سه بار به قهرمانی نایل آمده‌اند. آخرین جام جهانی در آلمان بین ۹ ژوئن تا ۹ ژوئیه ۲۰۰۶ برگزار شد.