صفحات

درباره من

عکس من
Ottawa, Canada
رادیو ایرآوا بعنوان اولین رادیوی فارسی زبان اتاوا و حومه از سال 1995 فعالیت خود را آغاز کرد. بخش انگلیسی در زمستان 2005 راه اندازی شد. مجری و تهیه کننده: نرگس غفاری پخش زنده: یکشنبه ها ساعت 15:00 بوقت اتاوا، 23:30 بوقت تهران www.radioirava.com

یکشنبه، اسفند ۰۲، ۱۳۸۸

نگاهی به مهمترین رویدادهای هفته

تجمع گسترده خانواده ها و مردم تهران در مقابل زندان اوين منجر به آزادي تعدادی از زندانيان شد
بنابه گزارشات رسيده به فعالين حقوق بشر و دمکراسي در ايران، صدها نفر از خانواده هاي دستگير شدگان قيام و مردم تهران در مقابل زندان اوين تجمع کردند و خواستار آزادي بي قيد و شرط عزيزان خود شدند که این اقدام موجب آزادی چند تن از دستگیرشدگان گردید. بر اساس گزارشی از فعالين حقوق بشر و دمکراسي در ايران، اول اسفند، از ساعت19:00 خانواده هاي دستگير شدگان، مادران عزادار و مردم تهران در مقابل زندان اوين تجمع کرده و بر خواست خود براي آزادي زندانيان سياسي پافشاري می نمودند. جمعيت علاوه بر زير پل، بر روي پله ها و تا نزديک درب اصلي زندان اوين امتداد داشت. این گزارش افزود: تخمين زده مي شود که نزديک به 1000 نفر در مقابل زندان اوين تجمع کردند. آنها بر آزادي زندانيان سياسي پافشاري مي کنند. بر اثر ايستادگي و پافشاري خانواده ها و مردم، از ساعت 19:30 شروع به آزادي دستگيرشدگان کردند و تا ساعت 22:30 بيش از 20 نفر آزاد شدند. دستگير شدگاني که آزاد مي شدند با بالا بردن دستان خود به علامت پيروزي و لبخند زدن و گاها اشک شوق از خانواده ها و حاضرين تشکر مي کردند. با آزادي هر زنداني موجي از شادي جمعيت را فرا مي گرفت و با دست زدن و سوت کشيدن اوج احساسات خود را ابراز مي داشتند. ابراز احساسات خانواده ها و مردم هر شب ابعاد تازه اي به خود مي گيرد و لرزه بر اندام شکنجه گران مردم ايران در زندان اوين مي افکند و همچنين باعث بالا بردن روحيه ساير اسيران مردم ايران که هنوز در زندان قرون وسطائي ولي فقيه بسر مي برند، مي شود. تعدادي از خانواده ها به مناسبت آزادي عزيزانشان از اسارت، اقدام به پخش شيريني بين جمعيت مي کردند. گزاش فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران افزود: از طرفي ديگر مادران و حاميان آنها اعتراضات هفتگي خود را در کنار زندان اوين برگزار کردند. آنها از چند هفته پيش اين اعتراضات را از پارک لاله به کنار زندان اوين منتقل کرده اند. عليرغم يورشهاي وحشيانه و دستگيري 6 نفر از حاميان مادران عزادار که در بند مخوف 209 بسر مي برند، آنها سعي داشتند با اين دستگيريها در عزم مادران عزادار خلل ايجاد کنند و به اعتراضات خانواده ها پايان دهند ولي با ادامه يافتن اعتراضات مادران عزادار تمامي حسابهاي سرکوبگرانه آنها نقش بر آب شد.

اهالى شهرستان كميجان در استان مركزى، اقدام به تجمع اعتراضی کردند
اهالى شهرستان كميجان در استان مركزى در اعتراض به تقسيمات جديد كشورى، در مقابل مجلس رژیم تجمع كردند. آنان به خارج شدن دهستان خنجين از محدوده شهرستان كميجان اعتراض دارند.

جمعی از رانندگان شرکت واحد، مقابل سازمان تامین اجتماعی، تجمع اعتراضی برگزار کردند
خبرگزاری حکومتی ایلنا در اینباره گزارش داد: مورخ یک اسفند، جمعی از رانندگان شرکت واحد مقابل سازمان تامین اجتماعی، تجمعی چند ساعته در اعتراض به قانون بازنشستگی اعتراض کردند.

در آستانه سال نو، کارگران به دلیل عدم پرداخت حقوق معوقه دست به تجمع اعتراضی می زنند
کارگران لاستيک البرز بدلیل عدم پرداخت حقوق دست به تجمع اعتراضی زدند. روز چهارشنبه 28 بهمن حدود 100 نفر از کارگران در پشت حصارهاي سمت جاده ساوه تجمع اعتراضي برگزار كردند و نگران عدم پرداخت حقوقشان و عيدي و غيره بودند و با توجه به اينکه مدتي است از هاشمي مدير عامل دولتي خبري نيست اين مساله موجب نگراني کارگران شده است. كارگران در نظر دارند كه همه با هم تنگاتنگ و متحد شده تا قبل از عيد مزايايشان را بگيرند. روز چهارشنبه كارگران كارخانه كيان تاير ـ لاستيك البرز ـ تهران تجمع اعتراضى برگزار كردند. كارگران گفتند با توجه به بىثباتى و هرج و مرج دركارخانه، نگران پرداخت نشدن حقوق و مزايا و عيدى خود هستند.

خانواده هاي دستگيرشدگان در مقابل دادستاني رژیم، تجمع اعتراضی برپا کردند
بر اساس گزارشات منتشر شده، روز شنبه اول اسفند ماه تعداد زيادي از خانواده هاي دستگير شدگان روزهاي قبل از 22 بهمن که با يورش مامورين وزارت اطلاعات شب هنگام به منازل آنها دستگير و به بند 209 (شکنجه گاه) زندان اوين منتقل شده اند و همچنين دستگيرشدگان روز 22 بهمن، در مقابل دادستاني در گلوبنده بازار تهران تجمع کردند و خواستار آزادي فوري و بي قيد وشرط عزيزان خود شدند. خانواده ها خواستار جوابگويي عباس جعفري دولت آبادي که با حکم او و همکارانش در شعب امنيت دادگاه انقلاب و با ارائه آن توسط ماموين وزارت اطلاعات بستگان آنها دستگير شده اند، بودند. عباس جعفري دولت آبادي بنابه گفته تعداد زيادي از بازداشت شدگان اخير خود در بند 209 حضور دارند و ناظر بر شکنجه براي گرفتن اعترافات دروغين هستند. او و روساي شعب امنيت دادگاه انقلاب در حال حاضر اغلب در بند 209 و ساير بندها مستقر شده اند. خانواده ها که از جواب افراد دادستانی که به خانواده ها گفته بودند؛ روزهای چهارشنب هر هفته فقط با 5 نفر از خانواده ها در مورد علت دستگیری و آزادی عزیزانشان جوابگو خواهد بود، خواستار آزادی فرزندان خود شدند. این تجمع تا سعت 15 ادامه داشت. خانواده ها اغلب از سوی پاسداران و ماموران وزارت اطلاعات بطور سیستماتیک مورد این سوال قرار می گیرند که شماره پرونده آنان چیست! تا بتوانند با بازپرس پرونده صحبت کنند.

خانواده هاي بازداشت شدگان باز هم در مقابل زندان اوين، تجمع کردند
به نقل از آژانس ایران خبر، 29 بهمن، روز پنجشنبه، حدود 250 تن ازخانواده دستگيرشدگان درمقابل اوين تجمع كردند. آنها خواهان آزادي فرزندانشان هستند و در اين رابطه گفته اند تا رسيدن به نتيجه از پاي نمي نشينند. بر اساس این گزارش، مادر يكي از زندانيان كه براي كسب اطلاع از وضعيت فرزندش و آزادي او به مقابل زندان اوين آمده بود گفت: ما از ساعات اوليه صبح اينجا جمع شده ايم وگفته ايم كه نگران وضعيت فرزندان خود هستيم ولي تا اين لحظه هيچ جوابي به ما داده نشده است. روز چهارشنبه نیز خانواده های بازداشت شدگان در مقابل دادسرای رژیم تجمع کردند. پدر يکي از بازداشتيها ميگفت که از 22 بهمن بارها به دادسرا و اوين مراجعه کردم که هر بار جواب سر بالا ميدهند و ميگويند که وقتي فرزندتان تعيين تکليف شود خودش با شما تماس ميگيرد در غير اين صورت رفت وآمد شما بيهوده است. در گوشه درب دادسرا مادر پيري که چشم انتظار خبري از فرزندش نشسته بود ميگفت که اگر شده ساعتها در اينجا مينشينم تا خبري از فرزند دربندم به من بدهند. اين مادر چنان ضعيف بود که با کمک فرزندان ديگرش راه ميرفت.

مردم به ماموران رژیم حمله می کنند
آژانس ايران خبر دوم اسفند گفت: در گرگان از چند روز قبل از 22 بهمن آماده باش نظامي داده بودند و تعدادی از جوانان اين شهر براي تظاهرات ضدحكومتي به گنبد كاوس رفته بودند. در تاریخ 28 بهمن، جوانان این شهر یک بسیجی را در یکی از خیابانها، حسابی کتک زده اند. در یک اقدام دیگر در اهواز، یکی از مامورین دادگستری رژیم در این شهر مورد حمله ملسحانه قرار گرفت. على عفراوى از ماموران دادگسترى رژيم و عضو بسيج روز جمعه در منطقه گلستان اهواز خيابان تربت شرقى مورد حمله مسلحانه قرار گرفت و مجروح شد. سايت متعلق به پاسدار رضايى، دبير تشخيص مصلحت رژیم، با اعلام اين خبر افزود: در اين حمله مسلحانه، هفت تير توسط اسلحه کلاشينکف به سمت وى و خودروى سوارىاش شليک مىشود که علیرغم آسيب جدى که به خودروى وى وارد مىشود، نامبرده از اين حادثه جان سالم به در برده و تنها بهصورت سطحى مجروح مىشود. اين منبع حکومتی افزود: نکته قابل توجه اين است که گشت نيروى انتظامى که مقر آنها به محل حادثه بسيار نزديک است، پس از پايان حادثه در محل حاضر شده و اعلام مىکنند که صداى تيراندازى را نشنيده و بدليل ازدحام جمعيت در اين مکان حاضر شدهاند! و بلافاصله محل را ترک مىکند.

رژیم تهدید کرد افرادی را که در چهارشنبه سوری، اقدام به مزاحمت کنند! بازداشت خواهد کرد
به نقل از خبرگزاری هرانا پاسدار احمدرضا رادان، فرمانده نیروی انتظامی رژیم، گفت: امسال نيز همانند سال‌هاي گذشته پليس با افرادي كه ايجاد مزاحمت، سد كردن مسير و استفاده از مواد محترقه خطرناك مي‌كنند برخورد خواهد كرد. وی تهدید کرد که در چهارشنبه سوری امسال افراد و خودروهایی که به علت مزاحمت بازداشت و متوقف شوند تا پایان تعطیلات آزاد نخواهند شد. وی افزود: به مرور زمان هدف اصلي برگزاري مراسم چهارشنبه سوري به فراموش سپرده شده و متاسفانه مباحث غلط ديگري جايگزين آن شده است. پليس به گلوگاه‌هاي ورود مواد محترقه خطرناك توجه ويژه‌اي خواهد داشت و براساس هماهنگي‌هايي كه با مقامات قضايي انجام شده است هر كسي كه با ناهنجاري اقدام به ايجاد مزاحمت، راهبندان كند و آزار و اذيت مردم كند، بازداشت و احتمالا تا پايان تعطيلات نوروزي پليس و دستگاه قضايي در خدمت اين افراد خواهند بود. ... البته مطمئن هستم با توجه به اهميتي كه مردم براي برگزاري اين مراسم دارند مراسم چهارشنبه آخر سال به خوبي برگزار خواهد شد و حساب گروه اندكي كه اقدام به ايجاد مزاحمت مي‌كنند از مردم جداست. وی در عین حال اذعان نمود: ميزان كشفيات مواد محترقه تاكنون نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزايش يافته است كه اين موضوع به دليل توجه ويژه پليس به مواد محترقه غيراستاندارد و خطرناك است، به طوري كه نيروي انتظامي تا پايان سال جاري مناطق مرزي تا جوار شهرهاي كشور را تحت كنترل خود قرار مي‌دهد. مواد محترقه غيراستاندارد داخلي از برخي استان‌ها به مناطق مختلف رد و بدل مي‌شود و مقداري از اين مواد هم از مرزهاي شمال غرب و جنوب شرق كشور وارد مي‌شود كه در حال حاضر آماده‌باش به پليس در مرزهاي كشور داده شده است.

ماموران نظام براي ايجاد ترس و وحشت در بين جوانان، تقلا می کنند
آژانس ايران خبر دوم اسفند خبر داد: عصر روز پنج شنبه 29بهمن ماه حوالي ساعت 6 تا 7 عصر در ايستگاه تاکسي هاي سيد خندان، نيروهاي انتظامي با هجوم به سمت عده اي از مردم آنها را در ملا عام بازرسي بدني کردند. اين نيروها نه تنها به بازرسي بدني افراد اکتفا نکرده بلکه به بازرسي کيف وساک هاي دستي اين افراد پرداختند. نيروهاي انتظامي چند دقيقه بعد به سمت ورودي خيابان خرمشهر در همان منطقه جلوي چند جوان ديگر را گرفته و به بازرسي بدني و بازرسي وسايل آنها در جلوي چشم عابران و رهگذران حيرت زده پرداختند.

یک زندانی سیستان و بلوچستانی در شهر زاهدان اعدام شد
به گزارش سایت سنی نیوز، «حاج داد الله مرادزهي» روز گذشته، شنبه اول اسفند ماه در شهر زاهدان اعدام شد. وی که در تير ماه گذشته به دست مامورين حفاظت سيستان و بلوچستان دستگير و پس از چندي به اداره اطلاعات سپرده شد. علی رغم اینکه یک ماه پیش از بازداشت با قرار تامین امنیت وی موافقت شده بود، وی در زندان تحت شکنجه قرار گرفته و با وجود مدارک ارائه شده دال بر بیگناهی وی،حکم اعدام اجرا شد. لازم به ذکر است که حاج داد الله مرادزهی عموی خدایار رحمت زهی است که دو هفته پیش با حکم دادگاه انقلاب اعدام شد.

يورشهاى گارد زندان، عليه زندانیان زندان گوهردشت، شدت بيشترى به خود گرفته است
براساس گزارشات منتشر شده از وضعیت زندانیان سیاسی و عادی در زندان گوهردشت کرج، حملات گارد زندان در نیمه های شب و در دستههاى 30 الى 50نفره صورت مىگيرد. در چند شب گذشته حملهها در بند 4 زندان گوهردشت کرج متمرکز شده است که محل تجمع زندانيان سياسى است. در چند شب گذشته سلول زندانى سياسى افشين بايمانى و ساير سلولهاى زندانيان سياسى آماج حملههاى گاردهاى زندان قرار داشته است. هم‌چنين سالن 12 بند 4 که به سالن جوانان معروف است در شبهاى گذشته چند بار مورد هجوم گارد زندان قرار گرفته است. گارد زندان، جوانان زندانى را بين ساعت 24 تا 0100 به سالن هواخورى مىبرند و در آنجا آنها را آماج باتونهاى خود قرار مىدهند که در اثر اين يورشها تعدادى از جوانان زندانى اين سالن دچار صدماتى شدهاند. این گزارشات حاکی است که علاوه بر حملههاى شبانه گارد زندان، فشارهاى ديگرى عليه زندانيان سياسى دردو هفته اخير به اجرا گذاشته شده است. از جمله آن انتقال آقاى منصور اسالو و ارژنگ داودى به سلولهاى انفرادى بند 5 و بند1 براى چند روز می باشد که مجددا به بند 4 بازگردانده شدند. حملات به زندانيان سياسى و ساير زندانيان به فرماندهى افرادى مانند اميريان، آقايى و سميعى و تحت نظارت محمود مغنيان رئيس بند4 به اجرا در مىآيد. دستور دهندگان اين حملهها بازجويان وزارت اطلاعات و على حاج کاظم، على محمدى رئيس و معاون زندان گوهردشت کرج مىباشند. گزاشات تاکید می کنند که اين حملهها بعد از قيام گسترده مردم در روز عاشورا آغاز شده است و بهصورت مستمر عليه زندانيان سياسى و عادى در بندهاى 1، 4 و 6 ادامه دارد. زندانيان در اعتراض به اين حملهها، چهاربار بند 1 زندان گوهردشت را به تصرف خود در آوردهاند.

سي و هشت نفر از ابتدای امسال در اهواز اعدام شدند
آژانس ايران خبر، 2 اسفند خبر داد: معاون دادستان عمومي و انقلاب رژیم در اهواز از اجراي 38 فقره اعدام و چند مورد اجراي حکم قطع عضو در سال 88 در اين شهر خبر داد. وی گفت: از ابتداي امسال تاکنون 38 مورد حکم اعدام و قصاص نفس و چهار مورد حکم قطع عضو توسط شعبه اجراي احکام قصاص اين دادسرا اجرا شده است.
احمدرضا رشيدي افزود: جامعه انتظار دارد پس از صدور حکم، اجراي آن به سرعت انجام شود در حالي که پس از صدور هر حکم پروسه اي لازم است تا تشريفات اداري و قضايي آن انجام شود و ممکن است اين روند ماه ها به طول انجامد. رشیدی اضافه کرد: در پرونده هايي مثل قاچاق و سرقت هاي مسلحانه احکام سريعتر اجرا مي شود اما در برخي پرونده هاي قصاص، اولياي دم ممکن است صغير باشند و يا در مورد نحوه ي اجراي حکم توافق نداشته باشند. همچنين در جرايمي مثل ايراد ضرب و جرح عمدي، نياز به طي شدن مهلت قانوني است. رشيدي از وثيقه گذاران و ضامنين متهماني که با قرار قانوني آزاد مي شوند خواست تا آخرين مرحله پرونده، آن را دنبال کنند و صرف آزادي متهم، مدنظرشان نباشد. وي گفت: در صورت حاضر نشدن متهم در وقت مقرر در دادگاه و هنگام اجراي حکم، وثيقه يا وجه الکفاله ضامن با هدف جبران ضرر و زيان مالباخته يا احقاق حق زيان ديده، ضبط مي شود که همين مسئله موجب تشکيل پرونده ي جديدي در دادسرا مي شود.
معاون دادستان عمومی و انقلاب رژیم، آمار ورودي پرونده از ابتداي امسال تاکنون به اجراي احکام شهرستان اهواز را 11 هزار و 877 فقره اعلام کرد و افزود: از ابتداي امسال تاکنون با مختومه شدن 15 هزار و 368 فقره پرونده، 3500 فقره از آمار پرونده های سال گذشته کسر و آمار فعلي پرونده های موجود در اجراي احکام دادسراي اهواز به 26 هزار و 400 فقره رسيده است.

خانواده دکتر محمد ملکي از نهادهاي حقوق‌بشر براي نجات جان وي، استمداد نمودند
خانواده دکتر محمد ملکي، 2 اسفند با صدور اطلاعيه‌اي، نسبت به وضعيت جسمي ايشان در زندان ابراز نگراني کردند و از تمامي انسانهاي آزاديخواه و فعالان و نهادهاي حقوق‌بشر در سراسر جهان، استمداد طلبيده و خواهان اقدام فوري و جمعي آنها، جهت نجات جان دکتر ملکي شدند. در بخشي از اطلاعيه‌ خانواده ملکي آمده است: «طبق اخبار زيادي که از زندانيان آزاد شده مي‌رسد، عليرغم روحيه بالا، ايشان در زندان بدون کمک ديگران قادر به راه رفتن نيستند. همچنين در روزهاي گذشته در تماس از زندان با خانواده، تقاضاي داروهاي جديد شده که امروز داروي مربوط به شيمي‌درمانی سرطان پروستات و داروهاي ديگر به زندان تحويل داده شد. مساله ديگري که بر نگراني خانواده افزوده و بسيار مشکوک است، جابجايي چند‌باره ايشان در زندان، طي هفته‌هاي اخير است. در اين مدت هر بار که نزديک به زمان ملاقات مي‌شود، به خانواده اطلاع مي‌دهند که زمان ملاقات تغيير يافته است. امروز حدود بيست روز است که ملاقات‌هاي هفتگي دکتر ملکي به بهانه‌هاي مختلف به تعويق مي‌افتد که نشان مي‌دهد مسئولان زندان نگران مشاهده خانواده از وضعيت سلامتي او هستند. در اين ميان هيچ يک از مسئولان حاکميت پاسخگو نيستند و ظاهرا مقامات جمهوري اسلامي اينبار قصد جان دکتر ملکي را کرده‌اند. مشخص نيست که بدستور کدام مقام جمهوري اسلامي، اصرار بر نگهداري ايشان در زندان وجود دارد که حتي حاضر به بستري نمودن تحت‌الحفظ وي جهت درمان هم نيستند. خانواده دکتر ملکي با آگاهي از اينکه تزريق داروي شيمي‌درماني سرطان پروستات نياز به شرايط بسيار آرام و استراحت مطلق دارد، نگراني عميق خود را از پيامدهاي اجبار به تزريق اين داروها در زندان ابراز مي‌کند. ما از همه انسانهاي آزاديخواه، فعالان و نهادهاي حقوق بشر در سراسر جهان استمداد طلبيده و خواهان اقدام فوري و جمعي آنها جهت نجات جان دکتر محمد ملکي هستيم.» لازم به ذکر است که دکتر ملکي در 3 ماه گذشته، دچار سکته خفیف قلبی و کاهش ناگهانی فشار خون شده است. این در حالیست که دادستان رژیم در تهران و مسئولان وزارت اطلاعات در زندان، بارها به دکتر ملکی شفاها اعلام کرده اند که منعی برای آزادی وی وجود ندارد. دکتر محمد ملکي، اولين رئيس دانشگاه تهران بعد از انقلاب سال ۵۷ در ايران بود که با انقلاب فرهنگي و بسته شدن دانشگاهها، از اين سمت برکنار شد. وي روز شنبه ۳۱ مردادماه 1388، توسط ماموران اطلاعات در منزلش بازداشت شد. آقاي ملکي که اکنون ۷۶ سال دارد، از سال ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۵ در زندان بود و بعدها يک بار ديگر نيز در سال ۱۳۷۹ به همراه تعدادي از فعالان ملي-مذهبي دستگير شد و مدتي را در زندان گذراند. به گفته خانواده ملکي، او به سرطان پروستات مبتلاست و از بيماري ديابت و نارسايي‌هاي قلبي نيز رنج مي‌برد و عملا در منزلش بستري بوده است.

******
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران 27 بهمن طی اطلاعیه ای اعلام کرد: بدنبال اقدامات جدید رژیم عراق علیه ساکنین شهر اشرف در استان دیالی، خانم مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده شورای ملی مقاومت ایران، سازمان ملل متحد و آمریکا را به پایان دادن به محاصره اشرف فراخواند و مالکی را مسئول هرگونه بحران و برخورد و حادثه آفرینی دانست. وی اقدام جدید علیه ساکنین اشرف را که شامل اعزام شماری از ماموران رژیم ایران، تحت عنوان خانواده های ساکنین اشرف، که در روزهای اخیر شدت بیشتری یافته، را در خدمت مالکی، نخست وزیر عراق دانست و آنرا در خدمت به فاشیسم مذهبی حاکم بر ایران در آستانه انتخابات پارلمانی عراق, توصیف کرد. وی از دبیرکل شورای امنیت، نماینده ویژه دبیرکل در عراق و هیأت همیاری ملل متحد در عراق و همچنین رئیس جمهور و وزیر خارجه آمریکا و سفیر و فرمانده نیروهای آمریکایی در عراق خواستار اقدام فوری برای پایان دادن به محاصره اشرف و آزادی ورود خانواده ها، خبرنگاران، وکلا، فعالان حقوق بشر و نمایندگان پارلمان گردید. وی تاکید کرد که اقدامهای اخیر دولت عراق علیه ساکنان اشرف، نقض آشکار کنوانسیون چهارم ژنو و قابل تعقیب بین المللی است. اطلاعیه 27 بهمن شورا، افزود: از ۹روز پیش وزارت اطلاعات و کمیته عراقی سرکوب اشرف، شماری از ماموران را تحت عنوان خانواده ساکنان اشرف، برای ایجاد آشوب و شکنجه روانی ساکنان اشرف، در بیرون اشرف مستقر کرده اند. آنها در محل گردان عراقی نگهداری میشوند و روزانه با اسکورت عراقی به ورودی اشرف منتقل میشوند تا با بلندگوهای قوی علیه مجاهدین شعار بدهند. صبح امروز به دستور مالکی، علی دباغ و کمیته سرکوب اشرف، گروهی از خبرنگاران را به اشرف بردند تا با ماموران دیدار کنند و با صحنه سازی چنین وانمود کنند که مجاهدان اشرف از دیدار با خانواده ها خودداری میکنند. این اطلاعیه با اشاره به منع شدن خانواده ها از ورود به اشرف توسط نیروهای عراقی یادآوری کرد: از اوایل۲۰۰۹ بر خلاف سالهای قبل، به هیچیک از خانواده ها، ویزای ورود به عراق نداده اند و معدودی هم که با مشقات بسیار خود را به اشرف رساندند، از ورود به اشرف منع شده و نیروهای عراقی آنها را با خشونت و اهانت مجبور به بازگشت کردند. همزمان خانواده مجاهدان اشرف در سراسر ایران، با بیشترین فشار و سرکوب مواجه هستند و بسیاری از آنان دستگیر شده و به جرم دیدار با عزیزانشان به عنوان «محارب» محاکمه و محکوم میشوند. علاوه بر این نیروهای عراقی ۱۴ ماه است از ورود خبرنگارانی که مایل به دیدار اشرف بوده، جلوگیری کرده و جز به چند خبرنگار منتخب و مورد نظر خودشان یا برای گزارش از صحنه سازیهای مسخره و مبتذل شبیه آنچه این روزها در بیرون اشرف جریان دارد، به هیچ خبرنگاری اجازه نزدیک شدن به اشرف را نداده اند. از سوی دیگر کمیته فرانسوی "دفاع از روند دمکراتیک در ایران" در نامهيى به اد ملكرت، نماينده ويژه دبيركل ملل در عراق، اقدامات وزارت اطلاعات رژيم ایران عليه اشرف را به شدت محكوم كرد و نوشت: كميته ما كه در سال2005 به و سيله حقوقدانان، شخصيتهاى سياسى فرانسوى براى كمك به روند دموكراتيك در ايران تشكيل شده، مطلع شده است كه از ده روز پيش، اشخاصى كه بهخاطر روابطشان با سرويسهاى مخفى رژيم ايران شناخته شده هستند به قرارگاه اشرف مراجعه و با برخوردارى از حمايت نيروهاى عراقى مدعى مناسبات خانوادگى با ساكنان اشرف هستند و با استفاده از بلندگوهاى دستى قوى اقدام به شعار دادن عليه ساكنان مىكنند. تكاندهندهتر اينكه روز سهشنبه 16فوريه گروهى خبرنگار - اغلب ايرانى - به قرارگاه آورده شدند تا همراه اين ماموران ايرانى براى تهيه رپرتاژهايى اقدام كنند كه نشان دهد مسئولان قرارگاه مانع از ديدار ساكنان با نزديكانشان مىشوند! حال آن كه از وقتى نيروهاى عراقى حفاظت اشرف را از بيش از يكسال پيش در اختيار گرفتند، هيچ خبرنگارى نتوانسته به اين قرارگاه وارد شود. شكى نيست كه حضور ماموران مذكور به منظور تحريك و آشوب و فشار روانى بر ساكنان قرارگاه و حتى زمينهسازى حوادث احتمالى بعدى است. ما از شما مىخواهيم بهعنوان نماينده سازمان مللمتحد به منظور پايان دادن به اين اقدامات عليه اشخاص حفاظت شده توسط كنوانسيونهاى بينالمللى دخالت نماييد. در همین رابطه روزنامه العرب اليوم چاپ اردن گزارش دبيركل سازمان مللمتحد به شوراى امنيت درباره شهر اشرف را منعكس كرد و نوشت: بان كىمون دبيركل سازمان ملل از مقامات عراق خواست كه اجازه بدهند مواد غذايى كه ارگانهاى سازمان ملل براى پناهندگان ايرانى كمپ اشرف فرستادهاند، وارد كمپ شود. بان كىمون هم‌چنين از دولت عراق خواست كه به خانوادههاى اين پناهندگان اجازه دهد كه با آنها ديدار كنند و موسسات درمانى در قرارگاه را مجددا راهاندازى كند.