صفحات

درباره من

عکس من
Ottawa, Canada
رادیو ایرآوا بعنوان اولین رادیوی فارسی زبان اتاوا و حومه از سال 1995 فعالیت خود را آغاز کرد. بخش انگلیسی در زمستان 2005 راه اندازی شد. مجری و تهیه کننده: نرگس غفاری پخش زنده: یکشنبه ها ساعت 15:00 بوقت اتاوا، 23:30 بوقت تهران www.radioirava.com

یکشنبه، اردیبهشت ۰۱، ۱۳۸۷

نگاهی به مهمترین رویدادهای هفته

مردم پل دختر 31 فروردین، با حمله به مراكز و ادارات دولتی، از جمله ساختمان های شهرداری، كمیته امداد و اداره بازرگانی و همچنین با آتش زدن تعدادی از خودروهای دولتی، خشم خود را نسبت به رژیم ابراز كردند. منابع خبری مقاومت ایران در اینباره گفتند: مردم خشمگین كه با استفاده از فضای به وجود آمده براثر درگیری میان باندهای رژیم برسر نمایش انتخابات دست به این حركت اعتراضی زده بودند، همچنین به اداره مخابرات و سایر مراكز رژیم تهاجم كرده و آنها را تخریب كردند. براساس گزارش دریافتی خودروهای به آتش كشیده شده متعلق به اداره بازرگانی و سایر ارگان های رژیم بود. در این حركت اعتراضی، مردم به ویژه جوانان پل دختر با نیروهای گارد ویژه و مأموران اطلاعاتی و امنیتی درگیر شدند و شماری از آنان را گوشمالی دادند.

******
روز 31 فروردین، دانشجویان دانشگاه شیراز و دانشگاه علوم پزشکی این شهر با شعار همبستگی با دانشجویان در بند، جلسه یی برگزار كرده و نسبت به صدور احکام ناعادلانه زندان برای سه تن از دانشجویان دانشگاه پلی تكنیك تهران اعتراض کردند. دانشجویان همچنین نسبت به صدور احکام سنگین کمیته انضباطی برای چند تن از دانشجویان دانشگاه شیراز، احضار فله یی دانشجویان، وضعیت اسف بار معیشتی مردم و فشار های شدید اقتصادی بر آنان اعتراض كردند. همچنین دانشجویان بوعلی سینای همدان اعتصاب کردند. این اعتصاب روز 29 فروردین و در اعتراض به اقدامات رژیم و وضعیت وخامت بار خدماتی دانشگاه صورت گرفت. دانشجویان با امتناع از خوردن غذا وچیدن سینی های غذای خود، از درٍ سلف سرویس تا درٍ خوابگاه مركزی پسران اعتراض خودرا به وضعیت موجود نشان دادند.

كارگران كارخانه توليد كودشيمايي و چغندركاران، دست به تجمع اعتراضی زدند

توليدكنندگان و كارگران كارخانه هاي توليد كود شيميايي در تهران روز 26فروردين مقابل ساختمان جهاد كشاورزي رژيم تجمع كردند. تجمع كنندگان با اشاره به اينكه هم اكنون300 توليدكننده و 15 هزار كارگر شاغل در اين كارخانه ها بيكارند، اعلام كردند تعويق دو ساله برگزاري مناقصه توليد و خريد كود شيميايي علت اعتراض آنان است. همچنین در همین روز چغندركاران نهاوندي در اعتراض به پرداخت نشدن پول چغندر تحويلي به كارخانه قند همدان، در مقابل دفتر اين كارخانه در نهاوند تجمع كردند. لازم به ذکر است مدت هفت ماه می باشد كه چغندركاران شهرستان نهاوند حدود يك ميليارد تومان از شركت قند طلب دارند.

رانندگان ميني بوسهاي برون شهري گلستان به پايين‌بودن نرخ كرايه، اعتراض کردند
رانندگان ميني بوسهاي برون شهري گلستان روز 27فروردين در اعتراض به پايين بودن نرخ كرايه تجمع اعتراضي برگزار كردند.اين رانندگان در روز مسيرهاي گرگان، علي آباد، گنبدكاووس، مينودشت و آزادشهر كار مي كردند. آنها علت اعتراض خود را ثابت ماندن نرخ كرايه اين مسيرها به مدت سه سال بيان كردند.

فرهنگيان بيرجند، دست به تجمع اعتراضی زدند
دبيران بازنشسته آموزش و پرورش بيرجند روز 26فروردين در مقابل سازمان آموزش و پرورش اين شهر تجمع اعتراضي برگزار كردند. تجمع كنندگان خواستار پرداخت پاداش پايان خدمت خود به صورت نقدي مي باشند. معلمان و دبيران بازنشسته شهرهاي فردوس و سرايان نيز در اعتراض به پرداخت نشدن پاداش پايان خدمت اعتراض كردند. رژيم در يك طرح به بازنشستگان اعلام كرده است به جاي پرداخت نقدي پاداش پايان خدمت به آنها سهام "عدالت" مي دهد. اين اقدام خشم و اعتراض فرهنگيان را برانگيخته است.

800كارگر كارخانه فرنخ-مه نخ قزوين دست به اعتصاب زدند
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران روز 28 فروردین در اطلاعیه ای اعلام کرد: روز گذشته 800كارگركارخانه ريسندگي فرنخ-مه نخ قزوين كه قبل از طرح خصوصي سازي رژيم ضد كارگري آخوندي بزرگترين كارخانه ريسندگي خاورميانه محسوب مي شد، در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق دو ماه گذشته و عيدي و پاداش آخر سال خود دست به اعتصاب زدند. این اطلاعیه افزود: مدير كارخانه از كارگران خواسته بود كه براي خود سه نماينده انتخاب و براي مذاكره اعزام كنند. اما كارگران با هشياري و براي جلوگيري از شناسايي و دستگيري نمايندگانشان توسط دستگاههاي امنيتي از اين عمل خودداري كردند و خواستار حضور مدير در نمازخانه اين كارخانه در برابر تمامي كاركنان شدند. با آغاز سال جديد و بالا رفتن سرسام آور هزينه ها، كارگزاران رژيم حتي از پرداخت حقوق معوقه كارگران خودداري مي كنند. به همين علت كارگران زحمتكش كه قادر به پرداخت اين هزينه ها نيستند دست به اعتراضات گسترده در سراسر كشور زده اند. اطلاعیه شورا اضافه کرد: مقاومت ايران كليه سازمانها و مجامع مدافع حقوق كارگران، سنديكاها و اتحاديه هاي كارگري و بويژه سازمان بين المللي كار را به محكوم كردن سياستهاي ضد كارگري رژيم و سركوب كارگران و زحمتكشان ايران فرا می خواند و خواستار حمايت از حقوق آنان مي باشد.

شركت هواپیمایی ماهان رژیم ایران در ليست سياه اتحاديه اروپا است
كمیسیون اتحادیه اروپا اعلام كرد شركت هواپیمایی ماهان رژیم ایران، همچنان در لیست سیاه این اتحادیه قرار دارد. لیست سیاه اتحادیه اروپا در زمینه حمل و نقل هر سه ماه یكبار منتشر می شود و در آن فهرست، اسامی شركت های خطوط هواپیمایی كه پرواز آنها به دلایل مختلف از جمله مسایل ایمنی به كشورهای مختلف این قاره ممنوع است، قرار دارد. كمیسیون حمل و نقل اتحادیه اروپا با انتشار بیانیه ای اعلام كرد: شركت هواپیمایی ماهان كه به دلیل اشكالات ایمنی در لیست سیاه قرار گرفته همچنان در این لیست باقی می ماند. اتحادیه اروپا از جمله آلمان از حدود دو سال پیش ورود هواپیماهای متعلق به شركت هواپیمایی ماهان به حریم هوایی كشورهای این قاره را به دلیل فقدان سیستم ایمنی هشداردهنده پروازی به حالت تعلیق در آورده است.

ساکهای خرید زنان، مورد تفتیش ماموران رژیم قرار می گیرد
رژيم در يك اقدام سركوبگرانه عليه زنان ایران از مأموران نيروي انتظامي خواسته است اقدام به بازرسي و تفتيش ساكهاي خريد زنان كنند. روزنامة حكومتي اعتماد ملي درشماره27فروردين87 نوشت: عصر روز يکشنبه، ۲۵ فروردين، ماموران گشت ارشاد منطقه ميدان هفت تير تهران، در کنار کنترل پوشش زنان و دختران رهگذر، مأموريت ديگري هم داشتند، آن هم بازرسي و تفتيش ساکهاي خريد زنان بود. هر زني که براي خريد به يکي از فروشگاههاي پوشاک منطقه مراجعه و از آن لباسي خريداري مي کرد، بلافاصله پس از خروج از مغازه بايد آن را به ماموران پليسي که مقابل در فروشگاه ايستاده بودند تحويل مي داد و در مورد خريد هر يک از لباسهايي که از نگاه ماموران پليس «خارج از عرف» بود توضيح مي داد.!

ماموران نیروی انتظامي رژیم به يك میهماني در تهران، یورش بردند
خبرنامه امیرکبیر 25 فروردین نوشت: ماموران نيروي انتظامي در يك يورش به يك مهماني در تهران 67 دختر و پسر جوان را دستگير كردند. این خبرنامه افزود: دستگير شدگان تحويل مراجع قضايي رژيم گرديدند.



86تن از جوانان بندر تركمن توسط نيروي انتظامي احضار شدند
به نقل از خبرنامه امیرکبیر 27 فروردین، رژيم 86نفر از جوانان بندرتركمن را براي محاكمه به دادگاه احضار كرد. اتهام آنها شركت در تظاهرات ضدحكومتي و تهاجم به مراكز دولتي اين شهر، در اعتراض به قتل يك ماهيگير جوان توسط مأموران نيروي انتظامي عنوان شده است. برگزاري محاكمه احضار شدگان كه بين 18تا 25سال سن دارند، در حالي است كه آنها هفته ‏ها بطور غيرقانوني زنداني بوده اند. این خبرنامه خاطرنشان کرد؛ در دي ماه سال گذشته مردم تركمن صحرا در اعتراض به قتل يك جوان ماهيگير بنام حسام الدين خديور توسط مأموران نيروي انتظامي، به مركز دولتي و انتظامي حمله كرده و آنها را به آتش كشيدند.


سازمان خبرنگاران بدون مرز، نقض آزادی بیان توسط رژیم ایران را محکوم کرد
سازمان خبرنگاران بدون مرز طی اطلاعیهیی كه روز گذشته (31 فروردین) منتشر شد، نقض آزادی بیان و توقیف نشریات توسط رژیم را محكوم كرد. در اطلاعیه این سازمان آمده است: در ایران از هر بهانه ای برای خاموش کردن صدای مطبوعات استفاده می شود. دستگاه قضایی رژیم ایران با صدور هر حکم ناعادلانهیی بیش از پیش اعتبار خود را از دست می دهد. ٢١ نشریه از آغاز سال جدید میلادی در ایران توقیف شدهاند. سازمان خبرنگاران بدون مرز در ادامه اطلاعیه خود افزود: ٣٠ فروردین ماه اعلام شد که شعبه‌ اول دادگاه کیفری استان کردستان بار دیگر حکم توقیف دائم نشریه روژهه لات را صادر کرده است. این دادگاه همچنین دو تن از روزنامه نگاران و مدیرمسوول این نشریه را به پرداخت جزای نقدی محکوم کرده است. علاوه بر این شعبه شش دادگاه عمومی تهران حکم توقیف نشریه راه آینده را صادر کرده است. نهمین شماره این نشریه به بزرگداشت روزکارگر و معلم اختصاص داشت.
سفیر رژیم ایران، شوراهای بیداری عراق را مورد حمله قرار داد
تلویزیون الشرقیه اول اردیبهشت خبر داد: حسن كاظمی قمی سفیر رژیم ایران، شوراهای بیداری عراق را مورد حمله قرار داد چرا كه اعضای این شوراها علیه نیروهای القاعده كه مورد حمایت رژیم ایران در عراق هستند، می جنگند. كاظمی قمی در یك كنفرانس مطبوعاتی به نحو غیرمعمولی، نیروهای شورای بیداری را شبه نظامی نامید. الشرقیه افزود: پیش از این از سوی فرماندهی عملیات نیروی قدس سپاه پاسداران دستور داده شده بود تا نیروهای شورای بیداری عراق مورد حمله قرار بگیرند.

امه سزر، آزادیخواه و چهره نامدار ادبیات قرن بیستم درگذشت
منابع خبری مقاومت ایران گفتند: امه سزر روز پنجشنبه 29فروردين درسن 94‌سالگي در بيمارستان «پير زوبدا كيتمن» در شهر «فورت دو فرانس» درگذشت. وي چهل و هشت سال، نماينده «فور دو فرانس» در مجلس ملي فرانسه و پنجاه و شش سال، شهردار اين شهر بود. کارنامه ادبي و هنري امه سزر بسيار پر بار است. او در مجموع، چهارده اثر در زمينه شعر و نمايشنامه منتشر و در دهها سمينار و کنفرانس بين المللي سخنراني کرده است‌. آثارش به‌ بسياري زبانها از‌جمله انگليسي، اسپانيولي، آلماني و فارسي نيز ترجمه شده است. خانم مريم رجوي، رئيس جمهور شوراي ملي مقاومت ايران، در پيامي به آقاي شرژ لكيمي، رئيس حزب پيشرو مارتينيك و شهردار فور دو فرانس، و آقاي ديديه لاگر، ‌دبير اول حزب پيشرو مارتينيك، درگذشت امه سزر، آزاديخواه بزرگ و چهره نامدار ادبيات قرن بيستم را به حزب وي، مردم فرانسه و بويژه مردم مارتينيك و همه دوستاران آزادي در سراسر جهان تسليت گفت. منابع خبری مقاومت ایران افزودند: امه سزر دوست و حامي مقاومت ايران، در ژوئيه سال 2007 طي بيانيه اي ضمن حمايت از مقاومت ايران و خانم مريم رجوي، رئيس جمهور منتخب شوراي ملي مقاومت راه حل مشكل ايران را تغيير دمکراتيك بدست مردم و مقاومت آنان دانسته بود. وي در اين بيانيه خواستار حذف نام سازمان مجاهدين خلق ايران از ليست تروريستي شده بود.