صفحات

درباره من

عکس من
Ottawa, Canada
رادیو ایرآوا بعنوان اولین رادیوی فارسی زبان اتاوا و حومه از سال 1995 فعالیت خود را آغاز کرد. بخش انگلیسی در زمستان 2005 راه اندازی شد. مجری و تهیه کننده: نرگس غفاری پخش زنده: یکشنبه ها ساعت 15:00 بوقت اتاوا، 23:30 بوقت تهران www.radioirava.com

یکشنبه، دی ۲۹، ۱۳۹۸

نگاهی به مهمترین رویدادهای هفته- 29 دی 98= 19 ژانویه 2020

 کانادا؛
دانشگاه کارلتون اتاوا روز چهارشنبه 15 ژانویه = 25 دی مراسم یادبودی برای دو تن از قربانیان هواپیمان اوکراینی که توسط سپاه پاسداران سرنگون شد یعنی فرید آراسته، دانشجوی رشته پزشکی بیولوژی و منصور پورجم فارغ التحصیل رشته بیولوژی از این دانشگاه، برگزار کرد. اسامی قربانیانی که در اتاوا زندگی می کردند، از این قرار است: فرید آراسته، منصور پورجم، مهربان بدیعی، فرشته مالکی، رژا آزادیان، سعید کاشانی، آلما اولادی، و علی پی. برخی از آنان از دانشجویان دانشگاه اتاوا بودند که به همین مناسبت مراسمی هم در این دانشگاه برگزار شد. همچنین در فضای پارلمان اتاوا با شرکت نخست وزیر کانادا جاستن ترودو مراسم شمع برپا شد. نخست وزیر این کشور اعلام کرد که برای هر کدام از قربانیان سرنگونی هواپیمای اوکراینی، 25 هزار دلار برای مخارج کفن و دفن و سفر به ایران پرداخت خواهد کرد و قربانیانی که تبعه کانادا نبودند، را سیتیزن اعلام می کند. دولت کانادا از رژیم ایران نیز خواست به بازماندگان سقوط هواپیما غرامت بپردازد.
از سوی دیگر اجلاس بین‌المللی هماهنگی و پاسخگویی متشکل از پنج کشوری که اتباع آنها بر اثر شلیک سپاه پاسداران به هواپیمای اوکراینی جان‌ باخته‌اند در لندن تشکیل شد. در این اجلاس وزیران خارجه پنج کشور انگلستان، کانادا، سوئد، اوکراین و افغانستان پس از گرامیداشت‌ قربانیان هواپیمای مسافربری سرنگون شده، برای وادار کردن حکومت آخوندها به پاسخگو بودن در قبال این جنایت هولناک به گفتگو پرداختند. گزارشها حاکیست که نخستین خواست این کشورها شفافیت و بیان تمامی حقایق از سوی حکومت آخوندهاست. دومینیک راب، وزیر خارجه بریتانیا، فرانسیس فیلیپ شمپین وزیر خارجه کانادا، وادیم پریستایکو وزیر خارجه اوکراین، ان لیند وزیر خارجه سوئد، و ادریس زمان، سرپرست وزارت‌خارجه افغانستان در مراسم یادبود قربانیان حضور یافتند و پس از یک دقیقه سکوت به یاد قربانیان شمع روشن کردند. خبرگزاری رویترز گزارش داد: فرانسوا فیلیپ شمپین وزیر خارجه کانادا، ادعای رژیم ایران، که شمار قربانیان کانادایی فاجعه سقوط هواپیمای اوکراینی را اندک اعلام کرده، به‌عنوان یک یاوه‌گویی رد کرد و خواستار حسابرسی کامل از این رژیم به‌خاطر این جنایت هولناک شد. رویترز افزود: بعد از فاجعه کشته شدن ۱۷۶نفر که ۵۷تن از آنها کانادایی بوده‌اند، اظهارات شمپین، یکی از شدیدترین اظهاراتی بود که از سوی یک مقام کانادایی ابراز شده است. وزیر خارجه کانادا گفت: ما عدالت جامع را پیگیری خواهیم کرد. نیویورک تایمز نوشت:‌ «هواپیمای مسافربری اوکراینی مورد اصابت دو موشک قرار گرفت. بر اساس تصاویری که از لحاظ امنیتی مورد تأیید قرار گرفته اند دو جسم پرتاب شونده در آسمان به هواپیما اصابت کردند. موشکها با فاصله زمانی ۳۰ثانیه از یکدیگر شلیک شدند که روشن می‌سازد چرا دستگاه مخابره خودکار هواپیما عمل نکرده است. دستگاه قبل از اینکه مورد اصابت موشک دوم قرار بگیرد در اصابت اول از کار افتاده بود». نیویورک تایمز افزود: «یک فیلم نشان می‌دهد هواپیما آتش گرفته و به‌صورت مارپیچ به سمت فرودگاه تهران در حال سقوط است و دقایقی بعد منفجر می‌شود. فیلم از پشت ‌بامی در بیدخانه که یک روستا در ۴کیلومتری پایگاه نظامی است گرفته شده است.
بنا‌ به گزارش سی.بی.سی نیوز کانادا؛ استیون هارپر، نخست وزیر سابق کانادا، گفت برای داشتن صلح در خاورمیانه لازم است در ایران رژیم، تغییر کند و امیدوارم به‌ دنبال تحولات بعد از ساقط شدن هواپیما وضعیت به این نقطه کشیده شود. این درحالیست که جاستون ترودو در گفتگو با تلویزیون گلوبال گفت که اگر تنش بین آمریکا و رژیم ایران وجود نمی داشت، این افراد کشته نمی شدند. این سخنان که توسط جواد ظریف وزیر خارجه آخوندها هم بیان شده،  باعث اعتراض برخی از نمایندگان پارلمان از جمله رهبر حزب محافظه کار
اندرو شیر و جیمز بیزن شد. آقای بیزن در توییتی نوشت: اگر رژیم ایران، بودجه تروریسم در خاورمیانه را تامین نمی کرد، کشتیهای انگلیسی را در تنگه هرمز ضبط نمی  کرد، پهپاد آمریکایی را سرنگون نمی کرد، اقلیتهای مذهبی را اعدام و اذیت نمی کرد، معترضان دمکرات در ایران را به قتل نمی رساند، و به سفارت آمریکا حمله نمی کرد، این اتفاق نمی افتاد آقای نخست وزیر. ایرانیان معترض در توییتر نیز از نخست وزیر جاستون ترودو خواستند تا قول خود در ژوئن 2018، را عملی کرده و سپاه پاسداران را در لیست تروریستی کانادا بگنجاند. پارلمان کانادا در تابستان 2018 قطعنامه گنجاندن سپاه پاسداران در لیست تروریستی این کشور را تصویب کرد. شخص جاستون ترودو نیز به این قطعنامه رای مثبت داد. 
مقامات رژیم آخوندها برای در بردن خود از این جنایت همچنان مشغول دروغگویی و کم جلوه نشان دادن قتل 176 تن در هواپیمای اوکراینی هستند. از جمله هادی صادقی، معاون قضاییه رژیم، در امام‌زاده گرگان روز ۲۵دی گفت: «در شرایط جنگی کشتن توسط خودی، طبیعی است همانطور که دوران دفاع مقدس هم این موضوع اتفاق افتاد».  پاسدار نادر طالب‌زاده، کارگردان و از مدیران مرکز تحقیقات سینمای رژیم در جلسه ای در تلویزیون رسمی آخوندها گفت: «از این اتفاقات ده تا دیگه هم بیافته در مقابل اون اتفاق اصلی که هستش هیچه. اینم مثل همونه دیگه، شما مثلا یه حادثه‌یی پیش میاد یه هواپیمایی می‌خوره به کوه». «لذا صحنه رو گم نکنیم قاطی پاتی نکنیم حالا ۴نفر جمع شدن و میگن چه و چه و اینها، از این موضوع عبور خواهیم کرد. حواسمون باشه که تصویر بزرگتر و واقعی رو فراموش نکنیم». 

******
 سایت وزارت‌خارجه آمریکا روز شنبه ۲۸دی = ۱۸ژانویه در بیانیه مطبوعاتی نوشت: وزارت‌خارجه آمریکا سرتیپ حسن شاهوارپور، فرمانده سپاه استان خوزستان را به‌خاطر نقض فاحش حقوق‌بشر علیه تظاهر کنندگان در اعتراضات آبان ماه گذشته در ماهشهر لیست‌گذاری کرد. بر اساس گزارش رسانه‌ها و اطلاعات ارائه شده توسط مردم ایران، یکانهای سپاه پاسداران تحت ‌امر شاهوارپور بیش از ۱۴۸ایرانی را با خودروهای مجهز به سلاح محاصره کرده و آنها را به‌قتل رساندند. این نیروها با تیربار به سمت جمعیت شلیک کردند و به سوی کسانی که در نیزارها پناه گرفته بودند آتش گشودند.


******
وزارت خزانه‌داری انگلستان روز جمعه 17 ژانویه= 27 دی اعلام کرد حزب‌الله لبنان را در تمامیت آن بعنوان یک گروه تروریستی، تحت قوانین مالی تروریسم و تأمین مالی تروریسم، لیست ‌گذاری کرده و همه سرمایه‌های آنرا مسدود می‌کند. انگلستان پیش‌تر تنها شاخه نظامی حزب‌الله را تحریم کرده و داراییهای آن را مسدود کرده بود. حزب‌الله که در سال ۱۹۸۲ توسط آمریکا به ‌عنوان یک سازمان تروریستی نامگذاری شده بود، توسط سپاه پاسداران تأسیس شد.



******
خامنه ای در نمایش جمعه در تهران که قول بیمه به شرکت  کنندگان آن داده شده بود در رابطه با هواپیمای اوکراینی سرنگون شده توسط سپاه پاسداران گفت: «دو مطلب کوتاه یکی در مورد همین حادثه هواپیما است که مجددا تسلیت عرض می‌کنیم، اظهار همدردی می‌کنیم. در این حادثه ابهام‌هایی وجود داره، تشکر می‌کنیم از فرماندهان سپاه که توضیح دادند به مردم، مطالبی را بیان کردند، ولی باید حادثه پیگیری بشود و از حوادث مشابه هم باید به‌طور جدی پیشگیری بشود. آنچه که مهم است پیگری مهم است».

- سخنگوی قوه قضائیه رژیم، روز ۲۴دی، در پاسخ به سوال خبرنگار حکومتی ایسنا، در مورد دستگیریها در جریان اعتراضات در مورد سقوط هواپیمای اوکراینی اظهار داشت، «اگر اقدام علیه امنیت باشد تعارفی نداریم. در این حوادث حدود ۳۰نفر بازداشت شده اند. دستگیریها در صورت مشاهده جرم، انجام شده است.» (خبرگزاری حکومتی ایسنا- ۲۴دی ۱۳۹۸)

******
بدنبال ثبت حمایت سناتورهای آمریکایی در مجلس سنای آمریکا از اعتراضات مردم ایران، کمیته سویسی برای دموکراسی و جدایی دین از دولت در ایران نیز از قیام مردم ایران حمایت کرد. در متن اطلاعیه کمیته سوئیسی برای دموکراسی و جدایی دین از دولت در ایران آمده است: کمیته سوئیسی برای دموکراسی و جدایی دین از دولت متشکل از نمایندگان پارلمان، شخصیتهای سیاسی، وکلا و مدافعان حقوق‌بشر، از تظاهرات مردمی در ایران و خواسته‌های مشروع مردم حمایت می‌کند. ایرانیها می‌خواهند دیکتاتوری مذهبی را پایان بدهند، قیام نوامبر ۲۰۱۹-آبان ۱۳۹۸ بیش از ۱۵۰۰کشته بر جای گذاشت و به ۳۱استان گسترش یافت، بی‌سابقه بوده است. گفتگوی رادیو ایرآوا درباره چند موضوع در آمریکا را اینجا بشنوید.

******

سیستان و بلوچستان در مدت ۷روز گرفتار بارش‌های سنگین و سیل و توفان است. ریزش سنگین باران و رگبار، وقوع تندباد لحظه‌ای، بارش برف، مه‌گرفتگی، کاهش ۱۰ درجه‌ای دمای هوا و یخبندان شبانه از مهمترین پدیده‌هایی بودند که از هفته گذشته سیستان و بلوچستان را درگیر کرده است. حجم تخریب راههای روستایی به‌گونه‌ای است که بسیاری از روستاها راه دسترسی ندارند. با سیلاب سهمگین سیستان و بلوچستان، وسعت خرابیهای سیل بیشتر نمایان شده است؛ از نابودی زیرساختهای شهری و روستایی گرفته تا بی‌خانمان شدن حدود ۲۵۰هزار نفر در مرکز و جنوب استان تنها بخشی از گرفتاریهای ناشی از سیل در استانی است که خود با محرومیت دست و پنجه نرم می‌کرد. هشت روز پس از سیل در استان سیستان و بلوچستان، حسن روحانی، رئیس جمهور نظام آخوندها به‌طور نمایشی به این استان سفر کرد. گفتنی است که تا به حال هیچ کمکی از سوی دولت به مردم این استان نشده است. این درحالیست که به گفته یکی از مقامات شهرداری کرمان، 2 میلیارد تومان برای نعش کشی قاسم سلیمانی تروریست، در این شهر خرج کرده بودند.

 ******
سخنگوی وزارت‌خارجهٔ آمریکا مورگان اورتگاس، درباره اخراج دو دپیلومات تروریست رژیم از آلبانی به نامهای محمدعلی ارض پیما نعمتی و سید احمد حسینی که بخاطر انجام فعالیتهایی که با استاتوی آنها و اصول کنوانسیون وین در مورد روابط دیپلوماتیک مغایرت داردو به عنوان عناصر نامطلوب اعلام شده بودند، گفت:‌ ما تصمیم دولت آلبانی به‌ اخراج دو به‌اصطلاح دیپلمات رژیم ایران را تحسین می‌کنیم. خبرگزاری رویتر روز چهارشنبه 15 ژانویه= ۲۵دی درباره اخراج دو دیپلمات تروریست رژیم ایران از آلبانی نوشت: «آلبانی، که میزبان قرارگاه هزاران عضو گروه مخالف رژیم ایران (سازمان مجاهدین خلق) است، بیش از یکسال پس از بیرون انداختن سفیر رژیم ایران، دو دیپلمات دیگر این رژیم را از این کشور اخراج کرد.

******
سازمان مجاهدین خلق ایران اسامی ۲۰تن دیگر از شهیدان قیام سراسری مردم ایران که دست کم ۱۹۱شهر را در برگرفت منتشر کرد. به این ترتیب تاکنون اسامی ۷۲۴تن از شهدای قیام آبان منتشر شده است.
  





قیام در عراق و لنبان؛
******
بنا‌ به گزارش اسکای نیوز، روز شنبه18 ژانویه= ۲۸دیماه در بیروت تظاهر کنندگان در چهارمین ماه قیام با نیروهای امنیتی درگیر شدند. نیروهای امنیتی با گاز اشک‌آور و ماشینهای آب‌پاش به‌تظاهرکنندگان در نزدیکی پارلمان حمله کردند. بنا‌ به گزارشهای منتشر شده دهها تن در این درگیریها مجروح شدند. سازمان صلیب سرخ لبنان شنبه شب اعلام کرد در جریان درگیری میان تظاهرکنندگان و نیروهای نظامی و ضد شورش در میدان های الشهدا و النجمه در مرکز بیروت 100 معترض زخمی شدند ولی خبرگزاری فرانسه خبر داد که 400 تن در بیروت زخمی شده اند. در قیام عراق نیز روز یکشنبه ۲۹دی= 19 ژانویه، بنرهای پاسدار قاسم سلیمانی و ابومهدی مهندس سرکرده حشدالشعبی در بغداد و در شهر نجف توسط مردم آتش زده شدند.

******
روز شنبه 18 ژانویه= ۲۸ دیماه، دیدبان حقوق‌بشر سوریه در گزارشی از کشته شدن ۱۸تن و زخمی شدن ۱۵تن دیگر در اثر حملات زمینی نیروهای اسد به حومه غربی حلب خبر داد.





 کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت ایران؛
******
رژیم روز سه شنبه 24 دی، 105مین زن را اعدام  کرد. او ملیحه حاجی حسنی نام داشت و 29 ساله بود که در زندان عادل آباد، زندان مرکزی شیراز، به اتهام قتل نامزدش در سال 1395، زندانی بود. وی دومین زنی است که در سال میلادی 2020 اعدام می شود. اولین زن اعدامی در سال میلادی ۲۰۲۰، مربوط به سارا – م در زندان مشهد بود. خبر این اعدام روز ۲۴دی در رسانه های حکومتی منتشر شد. سارا – م سه سال زیر حکم اعدام در زندان محبوس بود. 

******
استفاده مأموران امنیتی رژیم از خشونت جنسی علیه زنانی که در اعتراضات اخیر بازداشت شدند، موضوعی است که سازمان عفو بین الملل در گزارش تکان دهنده خود به تاریخ ۲۵دی ۱۳۹۸ آن را مستند کرده است.
سازمان عفو بین الملل 15 ژانویه = 25 دی در گزارشی تکان دهنده  استفاده ماموران امنیتی رژیم ایران را از خشونت جنسی علیه زنانی که در اعتراضات اخیر بازداشت شده اند، منتشر کرد. عفو بین الملل می گوید: «این سازمان اتهامات تکاندهنده ای درباره خشونت جنسی علیه حداقل یک زن دریافت کرده است که به طور خودسرانه به دست مأموران لباس شخصی دستگیر شده و چند ساعت در پاسگاه پلیس در بازداشت بود. بنا به گفته یک منبع مطلع، این زن در طول بازداشت به یک اتاق برده شد جایی که یک مقام امنیتی که از او بازجویی می کرد  او را مجبور کرد رابطه جنسی دهانی با او برقرار کند و قصد داشته به او تجاوز کند.»
فیلیپ لوتر، مدیر مرکز پژوهش و حمایتگری در بخش خاورمیانه سازمان عفو بین الملل گفت: «نیروهای امنیتی ایران بار دیگر به حمله شرم‌آوری بر ضد حقوق مردم ایران در حوزه آزادی بیان و تجمع مسالمت‌آمیز دست زده و به روش‌های غیرقانونی و وحشیانه متوسل شدند.»
عفو بین الملل با استناد به تصاویر تأیید شده و شهادت شاهدان عینی گزارش کرد که «مأموران امنیتی ایران به طور غیرقانونی علیه اعتراض کنندگان مسالمت آمیز از قهر استفاده کردند که پس از اعتراف مقامات ایران در تاریخ ۸ ژانویه (۱۸دی) به سرنگون کردن یک هواپیمای مسافربری اوکراینی، در سراسر ایران تجمع کردند.» این سازمان گفت شواهدی دارد که «در روزهای ۲۱ و ۲۲ دی ماه نیروهای امنیتی با تفنگهای بادی که معمولاً برای شکار استفاده می شود، به اعتراض کنندگان مسالمت آمیز ساچمه های نوک تیز شلیک کردند و باعث خونریزی و جراحتهای دردناک شدند. نیروهای امنیتی همچنین از گلوله های لاستیکی، گاز اشک آور و اسپری فلفل برای متفرق کردن معترضین استفاده کردند و همچنین آنها را مشت و لگد زدند و با باطوم مضروب نمودند، و اقدام به دستگیریهای خودسرانه کردند.»
یک شاهد عینی به نام مهسا از تهران توصیف کرد که چگونه نیروهای امنیتی به کریدور ورودی یک ایستگاه مترو گاز اشک آور زدند تا مردم را از پیوستن به اعتراضات باز دارند.
«حجم گاز اشک آور خیلی زیاد بود… من آنقدر از نظر روانی استرس داشته و مضطرب بودم که در ابتدا متوجه نشدم تیر خورده ام… نیروهای یگان ویژه پلیس به سمت مردم گلوله ساچمه‌ای شلیک می‌کردند. کت من سوراخ سوراخ شده و همه بدنم کبود است… خیابانها پر از مأموران مسلح لباس شخصی است که با زدن تیرهوایی تهدید می کنند مردم را هدف قرار بدهند… یکی از نیروهای امنیتی مرا تعقیب کرد و وقتی دید از اعتراض فیلم گرفتم آن موقع به پای من گلوله ساچمه ای شلیک کرد… من خیلی درد دارم.»
این خانم گفت، «هم اکنون وضعیت در ایران از مرگ هم دردناک تر است. آنها ذره ذره ما را می کشند. دارند ما را زجر کش می کنند.»
فیلیپ لوتر گفت، «این انزجارآور است که نیروهای امنیتی مراسم مسالمت آمیز یادبودی را که توسط مردم به منظور دادخواهی برای ۱۷۶ مسافر کشته شده در آن هواپیما برگزار کردند و خشم خود را به خاطر پرده پوشی های اولیه علیه مقامات ایران ابراز کردند با خشونت سرکوب کرده اند.»
دستگیریهای خودسرانه
عفو بین الملل همچنین از دستگیری های گسترده و فراقانونی ده ها تن از معترضان از جمله دانشجویان در شهرهای اهواز، اصفهان، زنجان، آمل، بابل، بندرعباس، کرمانشاه، سنندج، مشهد، شیراز، تبریز و تهران خبر داد.
این سازمان افزود، «مأموران امنیتی و اطلاعاتی حکومت در برخی بیمارستان‌ها مستقر بودند و براساس اطلاعات به دست آمده، در مواردی قصد داشتند که برخی از زخمی‌ها را به بیمارستان‌های نظامی منتقل کنند. کارکنان بعضی از مراکز درمانی تهران نیز از پذیرش زخمی‌ها خودداری کردند و به آنها گفتند که در صورت کمک به زخمی‌ها، ماموران امنیتی آنان را بازداشت خواهند کرد.»
عفو بین الملل از مقامات ایران خواست «فوراً این سرکوب را متوقف کرده و نیروهای امنیتی را به خویشتنداری حداکثری ملزم سازند. آنان همچنین باید به حقوق معترضان برای اظهارنظر و تجمع مسالمت‌آمیز احترام بگذارند. بازداشت‌شدگان می‌بایست در برابر شکنجه و سایر بدرفتاری‌ها محافظت شوند و همه کسانی که به طور غیرقانونی بازداشت شده‌اند باید آزاد شوند.»
در بیانیه عفو در مورد زخمی ها آمده است، «بررسی زخم های معترضان نشان می دهد که علاوه بر گلوله ساچمه ای، از گلوله پلاستیکی نیز علیه معترضان استفاده شده است. همچنین ده ها فیلم ویدئویی از شلیک مستقیم گلوله گاز اشک آور به داخل تجمع معترضان در دست است.»

******
شورا فکری از فعالان سابق دانشجویی، روز ۲۲دی در حالیکه برای برگزاری مراسم یادبود جان باختگان سقوط هواپیمای اوکراینی، در آمل شرکت کرده بود بازداشت شد. شورا فکری دانشجوی رشته اقتصاد در دانشگاه مازندارن، شاعر و کوه نورد حرفه ای است. وی جزو معدود زنانی است که در ایران به کار در ارتفاع مشغول است و مرمت بناهای مختلف در استان مازندران را انجام می دهد.


******
مریم پایاب، فعال مدنی اهل بهبهان روز ۲۳دی، با تودیع قرار وثیقه سنگین یک میلیارد تومانی، به صورت موقت و تا پایان مراحل دادرسی از زندان سپیدار اهواز آزاد شد. این وثیقه حتی در ردیف اخاذیهای دادگستری رژیم از زندانیان سیاسی بی سابقه است. مریم پایاب روز ۲۸ آذر، در حالی که تیر خورده بود و پس از عمل جراحی در بیمارستان بود، توسط نیروهای امنیتی بهبهان بازداشت و سپس به بازداشتگاه اهواز منتقل شد و پس از مدتی او را به زندان سپیدار اهواز بردند.
ویدا ربانی، فعال مدنی نیز توسط نیروهای امنیتی روز ۲۵دی ۱۳۹۸، در منزل خود بازداشت شد.




******
صدیقه مالکی فرد، همسر هاشم خواستار و فاطمه ملکی در حالیکه در تحصن مقابل دادگاه مشهد حضور داشتند، بازداشت شدند. در مورد نهاد بازداشت کننده این دو زن فعال مدنی اطلاعی در دست نیست. آنها در اعتراض به بازداشت همسران خود از صبح روز ۲۵دی، تحصن کردند و سپس بازداشت شدند.



اخبار اعتراضی؛

******
روز یکشنبه ۲۹دی رانندگان اعتصابی منطقه ویژه ماهشهر در اعتراض به دستمزد پایین و هزینه گزاف خودرو و زندگی‌ جاری‌شان دست به تجمع اعتراضی زدند. روز شنبه 28 دی نیز، بازنشستگان بیمارستان خمینی کرج در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق عقب‌افتاده از سال ۹۶و سنوات خدمت از سال ۹۷مقابل دادستانی رژیم و کارگران پروژه آبرسانی سد گاران در سنندج، در اعتراض به پرداخت ۶ماه حقوق عقب افتاده مقابل استانداری رژیم، تجمع کردند.