صفحات

درباره من

عکس من
Ottawa, Canada
رادیو ایرآوا بعنوان اولین رادیوی فارسی زبان اتاوا و حومه از سال 1995 فعالیت خود را آغاز کرد. بخش انگلیسی در زمستان 2005 راه اندازی شد. مجری و تهیه کننده: نرگس غفاری پخش زنده: یکشنبه ها ساعت 15:00 بوقت اتاوا، 23:30 بوقت تهران www.radioirava.com

دوشنبه، خرداد ۲۷، ۱۳۹۲

مهمترین رویدادهای هفته

بار دیگر کمپ لیبرتی مورد حمله موشکی قرار گرفت
بر اساس اطلاعیه های شورای ملی مقاومت، روز شنبه 25 خرداد 92= 15 ژوئن 2013 بیش از 40 فروند موشک 107 میلیمتری که 33 عدد تابحال شناسایی شده است، منجر به کشته شدن دو تن از اعضای مجاهدین خلق به نامهای خانم کلثوم صراحتی و آقای جواد نقاشان گردید.
 
 
 
خانم صراحتی در کمپ جان خود را از دست داد و آقای نقاشان در بیمارستان بغداد. 
در جریان حمله موشکی به ساکنین بی سلاح لیبرتی، 70 تن دیگر مجروح شده اند. خانم مریم رجوی در اطلاعیه ای این حمله را واکنش خامنه ای در قبال بحران سرنگونی و تحریم نمایش انتخابات توصیف کرد. وی افزود که این حمله رويكرد غير مسئولانه ملل متحد و دولت آمريكا را نيز برملا ميكند كه چهار ماه است در قبال خطر مبرم ناامني ليبرتي سكوت و انفعال در پيش گرفته اند. وی بر خواسته ساکنین لیبرتی و خانواده هایشان مبنی بر بازگشت به کمپ اشرف، که از حفاظت نسبی بهتری برخوردار است و محاکمه مارتین کوبلر به خاطر فرستادن ساکنان اشرف به زندان لیبرتی و اقدامات مجرمانه اش تاکید کرد. اطلاعیه های شورای ملی مقاومت همچنین اعلام می نمایند که هیچیک از ماموران کوبلر در صحنه حاضر نشدند در حالیکه ماموران هر روز ساعتها به گشت و گذار در داخل کمپ و گرفتن عکس و فیلم بوده اند. بنا به گزارش سیمای آزادی تلویزیون ملی ایران، خانم صراحتی از زندانیان دهه 60 بود که یکسال از عمرش را در زندان مخوف اوین گذرانده بود. این سومین حمله مرگبار به کمپی که قرار بود بطور موقت جایگاه بیش از 3000 تن از اعضای سازمان مجاهدین باشد و در مدت کوتاهی آنها به کشورهای ثالث منتقل شوند. از سوی دیگر علیرغم قولهای مکرر کوبلر مبنی بر بازگرداندن تی والهای حفاظتی به لیبرتی و تحویل کلاه و جلیقه های حفاظتی به ساکنین، هنوز عملی نشده است. گفتنی است در اعتراض به سومین حمله موشکی به ساکنین بی دفاع و بی سلاح لیبرتی ایرانیان در کشورهای مختلف از جمله کانادا در مقابل سفارتخانه های آمریکا و ارگانهای سازمان ملل تظاهرات برپا کردند. در اتاوا در مقابل سفارت آمریکا در این شهر دهها تن از ایرانیان با شعارهایی مسئولیتهای آمریکا در قبال ساکنین را یادآور شده و خواستار بازگشت ساکنین لیبرتی به اشرف شدند. آنان همچنین شعار می دادند: کوبلر جنایت پیشه، محاکمت در پیشه. آنان با نثار گل در کنار عکسهای دو تن از کشته شدگان جدید لیبرتی، یاد آنان را گرامی داشته و ادای احترام کردند. در همین رابطه روز گذشته جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا حمله موشکی به لیبرتی را محکوم کرد و آنرا یک اقدام تروریستی دانست. سازمان خه بات کردستان ایران نیز حمله دوباره موشکی به لیبرتی را محکوم کرد.

 
 
 
 
حسن، فریدون روحانی، بعنوان رئیس جمهور نظام آخوندها معرفی شد
برخلاف دوره های ریاست جمهوری گذشته اینبار رژيم با سرعت و در مرحله اول انتخابات خود را به پاین برد. رژیم اعلام کرده است که 72 درصد از واجدان حق رای در انتخابات رژیم شرکت کرده اند و حسن فریدون روحانی، با بیش از 18 میلیون رای برنده شده است. این درحالیست که براساس منابع خبری مقاومت ایران، رقم واقعی 55 میلیون واجدان حق رای نزدیک به چهار و نیم میلیون نفر پایین کشیده شده و اعلام شده بود که 50 میلیون و 483 هزار نفرحق رای دارند. این منابع بر اساس اخباری که از داخل ایران دریافت کرده اند، اعلام نمودند که رأی گيری در بسياری از حوزه ها به خصوص در تهران و محلهايی که جلب توجه نمی کرد، تعطيل شده بود تا طبق مهندسی، تنها نقاطی در معرض ديد خبرنگاران خارجی قرار بگيرد که دارای ازدحام جمعيت باشد.
 روزنامه فرانسوی ليبراسيون در گزارشی از تهران در مورد روحانی نوشت: وی برای مدتی طولانی دبير شورای امنيت ملی حکومت بوده و از جمله مسئول سرکوب تظاهرات در سالهای 1999 و 2003 بوده است.
ليبراسيون با نقل مصاحبه هايش با جوانان در تهران افزود، آنها گفتند روحانی از اهميتی برخوردار نيست. اگر بگوييم رفسنجانی اندازه يک ناو جنگی است، روحانی قدرتش در حد يک قايق کوچک است.
يک رئيس شرکت در تهران به ليبراسيون گفت تا يک ماه پيش، 90 درصد از ايرانيها تصميم گرفته بودند که رأی ندهند.
حسن فریدون روحانی، رئیس جمهور جدید رژیم، نماینده رژیم در استان تهران در مجلس خبرگان از سال 1378، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام از سال 1370، عضو شورای عالی امنیت رژیم از سال 1368، رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک نظام از سال 1371 و نماینده علی خامنه ی در شورای عالی امنیت رژیم است. وی همچنین رئیس تیم مذاکره کننده اتمی رژیم با سه کشور آلمان، فرانسه و انگلیس بود. پس از بخش خبر با میهمان ایرآوا بیشتر به انتخابات 92 رژیم خواهیم پرداخت.




 
******
بنا به گزارش فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران، ماموران وزارت اطلاعات بطور همزمان به چندین منزل مسکونی یورش برده و تعدادی را دستگیر نمودند. روز پنجشنبه 22 خرداد، ماموران حکومتی به منزل چند تن از زندانیان سابق دهه 60 حمله نموده و آنان را دستگیر و به نقاط نامعلومی منتقل نمودند. این منبع ضمن اعلام اسامی 5 نفر از آنان افزود که دستگیرشدگان اکثرا از بستگان و خانواده های ساکنین اشرف و لیبرتی هستند.
 
 
 
 
 
 
همین منبع در خبری دیگر 25 خرداد اعلام نمود که زندانیان عادی و سیاسی زندان مرکزی زاهدان که انتخابات ریاست جمهوری رژیم را تحریم کرده بودند و حاضر نشده بودند در روز جمعه رای بدهند، صبح روز شنبه پاسداربندها بدون دلیل زندانیان را مورد توهین و ضرب و جرح قرار دادند. یک زندانی در بند 3 توسط 2 پاسداربند به مدت 10 دقیقه آماج مشت و لگد قرار گرفت. فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران می گویند که زندان مرکزی زاهدان دارای 3000 زندانی است که کمتر از 20 نفر رای خود را به صندوق ریخته بودند و همین باعث عصبانیت پاسداربندها شده بود.
 
 
******
یک فعال کارگری در صبح انتخابات بازداشت شد
 هرانا 24 خرداد گزارش داد: به نقل از یکی از نزدیکان کارگر دستگیر شده، ساعت 7 بامداد ماموران وزارت اطلاعات وارد خانه شدند و علی رئوف را که در بستر خواب بود، دستگیر کردند. ماموران حتی اجازه ندادند علی لباسش را عوض کند و به وی دستبند زدند و با خود بردند. ایشان حتی به گریه و زاریهای مادر علی نیز توجه نکردند. وی ادامه داد: مامورین، خانواده رئوف را تهدید کرده اند که در مورد وضعیت وی اطلاع رسانی نکنند و گرنه دیگر علی را نخواهند دید.
  
 
 
 
 
 
 

یک کارگر در پی ریزش چاه در خیابان آیت تهران جان خود را از دست داد

به نقل از خبرگزاری حکومتی ایسنا، سه کارگر افغان بدلیل ریزش چاهی که متعلق به پیمانکار یکی از ادارات دولتی است در عمق 7 متری، باعث کشته شدن یکی از کارگران که 22 سال بود، گردید. به نقل از سخنان سید جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران، پس از 10 ساعت، جسد این تبعه افغانستان را از چاه بیرون آوردند.