صفحات

درباره من

عکس من
Ottawa, Canada
رادیو ایرآوا بعنوان اولین رادیوی فارسی زبان اتاوا و حومه از سال 1995 فعالیت خود را آغاز کرد. بخش انگلیسی در زمستان 2005 راه اندازی شد. مجری و تهیه کننده: نرگس غفاری پخش زنده: یکشنبه ها ساعت 15:00 بوقت اتاوا، 23:30 بوقت تهران www.radioirava.com

یکشنبه، مرداد ۱۱، ۱۳۸۸

نگاهی به مهمترین رویدادهای هفته

بنا به اعلان دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران، بعد از ظهر روز سه شنبه 6 مرداد برابر با 28 ژوئیه، نیروهای عراقی به کمپ اشرف که در مرز ایران و عراق در استان دیاله قرار دارد، یورش بردند. در جریان این حمله از سوی نیروهای عراقی که شامل گارد ویژه ضد شورش بود، آنها به ورودی اشرف حمله کرده و ساکنین غیر مسلح این کمپ را آماج گلوله رگبار و ضرب و شتم با باتون، زنجیر، گاز فلفل، و آب پاش با آب جوش قرار دادند. در اثر ضربات پی در پی نیروهای عراقی به سر و چشم ساکنین اشرف که با دست خالی از قرارگاه خود دفاع می کردند و اصابت گلوله به قلب افراد، تا کنون 13 نفر به قتل رسیده اند و بیش از 400 تن مجروح شده اند. نیروهای عراقی دهها تن از ساکنین کمپ اشرف را نیز ربوده و به نقاط نامعلومی منتقل کرده اند. یکی از زخمی شدگان، خانم زهره قائمی معرفی شده است که از معاونان اول سازمان مجاهدین خلق ایران در اشرف می باشد. وی از ناحیه پا هدف گلوله ماموران عراقی قرار گرفته است. روزنامه الجزيره چاپ عربستان نوشت: منابع امنيتى عراقى پذيرفتند كه 11نفر از ساكنين قرارگاه اشرف در خلال 3روز تهاجم نيروهاى امنيتى به مجاهدين خلق ايران كشته شدند. اين منابع به خبرگزارى فرانس پرس گفتند كه درگيريها تا الان منجر به 11 كشته و حداقل 300 مجروح گرديده است.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران در اطلاعیه شماره 61 خود اعلام کرد: "در ساعت 5 بعد از ظهر به وقت محلي 32 تن از مجاهدان مجروحي كه از روز سه شنبه 6 مرداد به گروگان گرفته شده و در بيرون اشرف توسط مزدوران عراقي در يك اتاق 3 در 4 محبوس و تحت ضرب و شتم و شكنجه قرار داشتند و همگي آنها اعتصاب غذا كرده بودند براي انتقال اجباري به يك مكان نامعلوم مورد حمله قرار گرفتند. صداي فريادهاي آنها براي ممانعت از انتقال اجباري در ورودي اشرف به گوش مي رسد. گفته ميشود هدف از اين انتقال اجباري، بازجويي و محاكمه قرباني به جاي جلاد است. طبق يك خبر ديگر، رژيم آخوندي از طريق مزدور عمار حكيم خواهان استرداد يا سربه نيست كردن اين مجاهدان شده است. شوراي ملي مقاومت ايران شخص نوري مالكي را مسئول هر گونه خطر جاني در اين باره مي داند و از نيروهاي آمريكايي و هيات ملل متحد در عراق و صليب سرخ خواهان مداخله بلادرنگ و آزادي گروگانهاست. اسامي 32 گروگان مجروح كه شش روز در اعتصاب غذا بسر مي برند به شرح زير است : ايرج احمدي - حسين احمدي - حسن بشارتي -علي تولمي - ابراهيم كماري - مصطفي ثنايي- بهرام حسن پور - رحمان حيدري - غلامرضا خرمي - همايون ديهيم - مهدي زارع - حسين سرو آزاد- احمدتاجگردون- محسن شجاعي- محمدعلي طاطايي - اسدالله شهبازي-جليل غلامزاده -مهدي عبدالرحيمي-حبيب غراب- عزيز غلامي زاده - حسين فارسي-جليل فرقاني- حسين فيلي - اميد قادر مزي- محمدرضا قاسم زاده- ميررحيم قريشي- جمشيد كارگر- مشفق كنگي- جواد گوگردي - عليرضا محمدزاده - كريم محمدي- محمدرضا هوشمند. حال شماري از مجروحان در زمانيكه به گروگان گرفته شدند وخيم بوده است. به قرار اطلاع دژخيمان تحت امر رژيم آخوندها دست اين گروگانها را در 3 روز اول در حالت اعتصاب از پشت بسته بودند بطوريكه آنها با دست هاي بسته از پشت نماز ميگذاشتند. علاوه بر اين 32 گروگان مجروح و در حال اعتصاب، از 6روز پيش چهار نفر ديگر، مجاهدان مجروح: حميد اشتري، مهران بالايي، سهراب بلوچي و ابراهيم ملايي نيز به گروگان گرفته شده اند كه هنوز اطلاعي از آنها در دست نيست."
دبیرخانه شورای ملی مقاومت در اطلاعیه شماره 62 خود بعد از حمله به اشرف 11 مرداد اعلام کرد: نيروهاي مهاجم عراقي، علاوه بر شكنجه و كشتار و ربودن مجاهدان، در روزهاي اخير تا توانسته اند به سرقت و غارت و تخريب اموال و تأسيسات ساكنان اشرف مبادرت كرده اند. اطلاعیه شورا افزود: اين جنايتكاران حتي به مزار شهدا نيز رحم نكرده و در مزار مراوريد، به تخريب و پاره كردن عكسهاي شهيدان ازجمله دكتر كاظم رجوي، شهيد بزرگ حقوق بشر و شهيد زهرا رجبي، شهيد بزرگ حقوق پناهندگان و همچنين عكس زنده ياد ابراهيم ذاكري و نماد شهيدان فروغ جاويدان پرداخته اند. نيروهاي مهاجم عراقي همچون پاسداران، حتي كفنهايي كه براي تدفين متوفيان مورد استفاده قرار مي گيرد را نيز به سرقت برده اند.
یک روز پس از حمله نیروهای عراقی به کمپ اشرف، رژیم در واحد مرکزی خبر خود اعلام کرد که حمله، به دستور نوری المالکی، نخست وزیر عراق صورت گرفته است. اين منبع حكومتى گفت: يک منبع نظامى در بعقوبه در استان دياله اعلام کرد: ارتش عراق امروز سهشنبه کنترل اردوگاه مجاهدين خلق (منافقين) را با توسل بهزور به دست گرفت. به گفته سخنگوى ارتش عراق در دياله که خواست نامش فاش نشود دو گردان چهارصد نفرى يکى از دياله و ديگرى از استان بصره به دستور دفتر نورى المالکى نخستوزير عراق وارد اين اردوگاه شدند. خبرگزارى حکومتی فارس که به سپاه پاسداران وابسته است، گفت: يك منبع نظامى عراق اعلام كرد: دو هنگ كه بنا به دستورات دفتر نورى المالكى نخستوزير عراق وارد اردوگاه شدند، از ديالى و بصره آمدند. اين دو هنگ شامل حدود 800 نظامى و 200 نيروى پليس است.
از سوی دیگر نمایندگان خامنه ای در نمایشهای جمعه در استانهای مختلف، مراتب قدردانی از سرکوب ساکنین اشرف را اعلام کردند. نماینده ولی فقیه در اردبیل گفت: بعد از 30سال فعاليت اين گروهك در خاك عراق، نورى‌مالكى نخستوزير اين كشور با يك درايت و حركت افتخارآفرين اردوگاه اشرف را مورد هجمه قرار داد و به 3هزارو 500 منافق تروريست كه در اين اردوگاه جمع شده بودند ضربه مهلكى وارد كرد». در اهواز آخوندی به نام ‌محمد‌على موسوى‌جزايرى گفت: «حمله هوشمندانه دولت عراق به پادگان اشرف بسيار خردمندانه و در راستاى دفع اشرار بوده است و از اين اقدام حكيمانه حمايت مى‌كنيم». در اروميه سيدمحمد فخرى گفت: پادگان اشرف كه در دوران حكومت صدام در اختيار منافقان قرار داده شده بود، مقر نفاق و لانه تروريستى منافقان عليه ملت ايران اسلامى و عراقى بود، توسط نيروهاى عراقى به تصرف درآمد». درشهرتيران دراستان اصفهان، حسين كريمى گفت: اين عمل عراق مايه خرسندى براى كشور عراق و كشورهاى همسايه شد… . اين كار سران عراق، عملى ارزشمند بود. اما دولت عراق بايد نفاق را از كشور خود دور كند. يك احتمال وجود دارد كه منافقان مكانشان عوض شود و منافقان با كمك آمريكا جاى خود را تغيير دهند». درشهركرد محمد همتيان گفت: «اقدام دولت عراق در حمله به پادگان اشرف و لانه منافقين قابل تقدير است. وی تاکید کرد که «نابودى كامل منافقان آرزوى» رژيم است.
در پی حمله چماقداران و نیروهای عراقی که رفتارشان با ساکنین اشرف کپی رفتار پاسداران با معترضین قیام اخیر در ایران است، ساکنان اشرف به استثنای مجروحان و بیماران، تا رسیدن به خواسته های خود به اعتصاب غذا مبادرت کرده اند. خواسته ساکنین اشرف از این قرار است:
1- خروج نيروهاى عراقى از اشرف و آزاد كردن افرادى كه به گروگان گرفته شدهاند.
2- به عهده گرفتن حفاظت اشرف از سوى نيروهاى آمريكايى كه به خلع سلاح و امضاى موافقتنامه با يكايك ساكنان اشرف در مورد حفاظت از آنها تا تعيين تكليف و فرجام نهايى مبادرت كردهاند.
3- حضور وكلا و سازمانهاى بينالمللى مدافع حقوقبشر در اشرف كه 7ماه است امكان آمدن به اشرف از آنها سلب شده است.
4- حضور نماينده شوراى امنيت ملل متحد يا دبيركل در اشرف براى گفتگو درباره تعيين تكليف و فرجام نهايى.
5- تن دادن دولت عراق به قطعنامه 24آوريل پارلمان اروپا درباره وضعيت انسانى ساكنان اشرف.
6- محاكمه و مجازات آمران و عاملان حملهها و كشتار وحشيانه در اشرف در دادگاه بينالمللى به جرم جنايت عليه بشريت. لازم به ذکر است که دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران 6 مرداد اعلام کرد: این جنايتها به دستور خامنهاى بر طبق توافق دو جانبهاى صورت گرفته است كه آن را در روز 10اسفند (28فورىه2009) به مقامهاى عراقى ابلاغ كرد.
بنا به اطلاعات بدست آمده، تاکنون در 14 کشور و 15 شهر جهان، ایرانیان با تحصن، تظاهرات و اعتصاب غذا، حمایت خود را از ساکنین اشرف اعلام داشته و حمله نیروهای عراقی را به شدت محکوم کرده اند. آنان خواهان نیروهای عراقی از اشرف هستند و از دولت آمریکا می خواهند که به تعهداتش پایبند باشد و آنان را که خلع سلاح کرده حفاظت نماید. در اتاوا ایرانیان که از روز سه شنبه تحصن خود را در مقابل سفارت عراق در این شهر آغاز کرده بودند، روز چهارشنبه تحصن خود را به سفارت آمریکا انتقال دادند و از همان روز اعتصاب غذای خود را اعلام نمودند. خانم رجوى در پیامی از ایرانیان خارج کشور خواست تا از هرگونه اقدام خودبخودی خودداری کنند. وی ضمن تقدیر و سپاسگذاری از تظاهرات، تحصنها، اعتصابها، از احساسات پاك و بىشائبه و اشكها و دعاهاى آنان براى ساکنین اشرف و از همبستگى ملى در دفاع و حمايت از مجاهدان آزادى كه هر روز ابعاد گستردهترى به خود مىگيرد، گفت: من به خوبى مىدانم صحنههاى سفاكى و بيرحمى و جنايت عليه اشرفيان خون هر ايرانى شرافتمند را به جوش مىآورد و خشم و انزجار او را برمىانگيزد. اين كاملاً قابل فهم و بسيار قابل احترام است. اما مصرانه مىخواهم با كنترل برانگيختگى عواطف پاك خود از هر گونه اقدام خود بخودى خوددارى كنيد. با مسالمت و مراعات قوانين كشورهاى ميزبان، تمام توان و انرژى خود را در راستاى اقدامها و اعتراضهاى قانونى بهكار بگيريد تا صداى اشرف مظلوم و مقاوم، هرچه بيشتر و گستردهتر به گوش جهانيان برسد.
حمله نابرابر به اشرف، موجی از حمایت احزاب، سازمانها، کانونها و شوراها و شخصیتهای سیاسی، هنری، حقوق بشری ایرانی را بدنبال داشته است. از جمله: حزب دمکرات کردستان ايران، حزب سبزهای ایران، حزب کمونيست کارگری ايران، حزب اتحاد کمونيسم کارگرى، سازمان خبات كردستان ايران، سازمان چريکهاي فدايي خلق ايران، سازمان فدائیان(اقلیت)، کانون نویسندگان ایران (در تبعید)، کميته مرکزي سازمان اتحاد فدائيان خلق ايران، کومله ي زحمتکشان کردستان، شورای کار، خانمها مینا اسدی، گیسو شاکری، آقایان اسماعیل خویی، خسرو باقرپور، صمصام کشفی، جعفر مدنی، بصیر نصیبی، رضا پهلوی و همچنین جوامع و کانونهای حامی اشرف در شهرهای مختلف اروپا، آمریکا، کانادا و استرالیا حمله نیروهای عراقی به ساکنین غیر مسلح اشرف را محکوم کردند.
در يك كنفرانس مطبوعاتى در شهر رم، وكلا و حقوقدانان برجسته بينالمللى از ايتاليا، فرانسه، بلژيك، سوئد، آلمان وهم چنين شخصيتهاى عضو كميته ايتاليايى پارلمانترها و شهروندان براى ايران آزاد حمله نيروهاى عراقى به ساكنان شهر اشرف را جنايت عليه بشريت خواندند و اعلام كردند اقدامهاى قانونى براى پيگرد دولت عراق بهخاطر اين جنايت جنگى كه تاكنون 12 كشته، بيش از 400 زخمى و 30 زندانى و مفقود را بهمراه داشته در دستور كار قرار مىدهند. برخى از وكلاى شركت كننده در كنفرانس وكالت شمارى از ساكنان اشرف، را بهعهدهدارند و در سالهاى اخير شخصا از اشرف بازديد كردهاند. وكلا و حقوقدانان با تأكيد بر نقش و تعهدهاى دولت آمريكا براى تضمين حفاظت ساكنان اشرف، خاطرنشان كردند كه آمريكا در اين رابطه علاوه بر مسئوليت عام، مسئوليت و تعهد مشخص دارد و نمىتواند از مسئوليت خود شانه خالى كند. در این کنفرانس خانم رجوی، رئیس جمهور برگزیده شورای ملی مقاومت ایران، در پیام ویدئویی خود گفت: روز سهشنبه در يك اقدام شوكه‌آور، نيروهاى عراق به درخواست رژيم ملاها و بهدستور مالكى نخستوزير عراق به كمپ اشرف كه محل استقرار 3400تن از اعضاى سازمان مجاهدين خلق ايران است حمله كردند. درحمله به اشرف پليس با تيراندازى و استفاده از گاز اشك آور، گاز ففل و باتون و ميلههاى آهنى به ضرب و شتم ساكنان اشرف پرداخت و بعد از مدتى تيراندازى را شروع كردند. وی تاکید کرد: حمله به افرادى كه در محاصره قرار داشتند و هيچ امكان دفاعى ندارند يك جنايت عليه بشريت است. از همه شما و به‌ويژه حقوقدانان محترم مىخواهم كه به خانوادههاى قربانيان اين حمله براى اقامه شكايت در دادگاه ذيربط بينالمللى يارى برسانيد. مقاومت ايران همه تلاش خود را براى اين منظور بهكار خواهد بست. خانم رجوی افزود: اجازه بدهيد از فرصت استفاده نموده و تأكيد كنم كه زمان تغيير در ايران فرا رسيده است. قيام، بازتاب خشم مردم ايران است در برابر يك ديكتاتورى مذهبى كه بيش از 30سال اختناق و سركوب را بر مردم ايران حاكم كرده است. استمرار قيام، بهرغم سركوب بيرحمانه، بيانگر آنست كه استارت سرنگونى ديكتاتورى مذهبى زده شده و اين رژيم از آن گريزى ندارد.
در همین رابطه فدراسیون لیگهای جهانی حقوق بشر، عفو بین الملل، كانونها و انجمنهاي حقوق بشري آمريكا با صدور بیانیه و یا با ارسال نامه به باراک اوباما، خواهان متوقف شدن حمله به اشرف شدند. همچنین سیاستمداران عراقی نیز با محکوم کردن حمله با اشرف خواهان توضیح کافی مالکی، نخست وزیر عراق شدند. از جمله آقاى طارق الهاشمى نائب رئيسجمهور عراق در نامهاى خطاب به اعضاى شوراى رياست جمهورى اين كشور بر ضرورت درخواست ارائه توضيحات كافى از سوى نورى مالكى در مورد واقعيت عمليات نظامى كه اخيرا در قرارگاه اشرف صورت گرفته است تأكيد كرد و خواستار ارائه دلايل انجام آن و شرح اهداف سياسى گرديد كه دولت از اين پس در برخورد با پناهندگان در اين قرارگاه اتخاذ خواهد نمود. هاشمى در نامه خود خاطرنشان كرده است كه از اين پس ديگر نمىتوان پذيرفت كه شوراى رياست جمهورى عراق هر بار با رويدادهاى سياسى و يا امنيتى بدون مشورت قبلى با آن، غافلگير شود. مركز اطلاع رسانى سومر عراق نیز با عنوان ”صبرا و شتيلا در قرارگاه اشرف“ نوشت: دولت نورى مالكى وابسته به رژيم ایران در قم و تهران بعد از اينكه به قرارگاه اشرف محل استقرار سازمان مجاهدين خلق مخالف رژيم با خودروهاى مجهز به پيشرفتهترين سلاحها حمله كردند دست به كشتارى زد كه از صبرا و شتيلا كمتر نبود. در اين حمله تعدادى از مجاهدين به شهادت رسيدند و صدها نفر مجروح شدند. اين جنايات با سكوت كامل برخى سياستمداران عراقى كه به وابستگان فرومايه عمامههاى قم و تهران تبديل شدهاند مواجه شد. مرکز اطلاع رسانی سومر عراق، اسامی چند تن از نمایندگان پارلمان از جمله نام صالح مطلک را که حمله به اشرف را محکوم کردند انتشار داد.

حمله به اشرف، خدمات رسانی به ملاهاست
دكتر صالح المطلك، رهبر جبهة گفتگوي ملي عراق در گفتگو با تلويزيون الجزيره، بار ديگر حمله به اشرف را محكوم كرد و آن را خدمات رساني به رژيم ايران توصيف نمود. وی در پاسخ به سوال مجری تلویزیون الجزیره که پرسیده بود چرا به تهاجم نیروهای پلیس به اشرف انتقاد کرده است، گفت: براي اين كه ما نيازي به چنين ميدان جنگي نداريم. عراق مشكلات بسياري دارد. عراق نياز به نيروهاي پليس دارد كه بانكهايش را حفاظت كند كه مورد سرقت قرار نگيرد. به نيروهاي پليس نياز دارد كه مساجد را تحت كنترل بگيرد تا هدف انفجار قرار نگيرد. كشاندن نيروهاي پليس به ميدان بازنده‌اي در هر حال اعم از اين كه سازمان مجاهدين خلق تصفيه كند يا نتواند آن را تصفيه كند، در هر حال اين باخت است. براي اين كه آنها مردم بيدفاعي هستند و سلاح ندارند و هيچ آزاري به عراق نرساندند. مجری تلويزيون الجزيره پرسید: به نظر شما چرا اين تهاجم صورت گرفت و علت اتخاذ اين تصميم و تهاجم به قرارگاه اشرف چيست؟ دكتر صالح مطلك پاسخ داد: برادر عزيز، شما خوب مي‌دانيد كه در ايران مخالفان ايران در داخل اين كشور فعاليتشان شدت يافته است. سازمان مجاهدين خلق هم بخشي از اين اپوزيسيون است كه امروز در ايران براي بركناري رژيم آخوندي حاكم بر اين كشور عمل مي‌كند. بنابراين رژيم ايران همانطور كه مي‌دانيد در عراق دخالت مي‌كند و نيرويي در عراق دارد و كساني هستند كه به رژيم ايران خدمات مي‌رسانند. مجری الجزيره با طرح سوالی دیگر پرسید: اگر اين امر باعث پايان دادن به حالت تشنج با ايران مي‌شود، چه عيبي دارد كه بين دو كشور اين كار صورت گيرد.؟ دكتر مطلك گفت: اگر اين موضوع منجر به بهبود روابط دو كشور مي‌شود مي‌توانيم آنرا به صورت مسالمت آميز حل كنيم بدون اين كه به سازمان حمله كنيم. اين به معني آن نيست كه ما اگر بخواهيم اوضاع امنيتي كشورمان را بهبود بخشيم و رابطه‌مان را با ايران بهبود بخشيم مردم را به قتل برسانيم و به مردم بيگناه و بيدفاع حمله كنيم. اگر ايران جدي است اين موضوع امكانپذير است. اگر عراق بتواند از اين موضوع به عنوان كارتي براي گفتگو به صورت جدي براي حل مشكلات با ايران استفاده كند ما ضد آن نيستيم. اما دولت اين را به صورت مجاني به ايران مي‌دهد در حالي كه رژيم ايران روزانه ما را مي‌زند، به مرزهاي ما حمله مي‌كند. رژيم ايران ما را از كشتيراني در آبهاي ساحلي‌مان منع مي كند، شمال عراق را مي‌كوبد بدون اين كه هيچ واكنشي عليه آن صورت بگيرد اما دولت، عليه اپوزيسيون كه با اين نظام مخالف است واكنش نشان مي‌دهد.

اولین کنفرانس مطبوعاتی در دفاع از اشرف در کانادا، در اتاوا برگزار گردید
بهدعوت ديويد کيلگور، شخصيت مدافع حقوقبشر و وزير سابق در دولت كانادا و از طرف کميته بينالمللى حقوقدانان در دفاع از اشرف روز پنجشنبه 8مرداد، يک کنفرانس مطبوعاتى درباره حمله نيروهاى عراقى به اشرف برگزار شد. در اين کنفرانس كه در سالن کنفرانس مطبوعاتى پارلمان کانادا در اتاوا تشكيل شده بود، ديويد كيلگور و تعدادى از اعضاى خانوادههاى ساكنان اشرف، سخنرانى كردند و حمله نيروهاى عراقى به قرارگاه اشرف و كشته و مجروح شدن تعداد زيادى از مجاهدين را به شدت محكوم كردند. سارا حسنى، خواهر ندا حسنى پس از توضیح مختصری در مورد شرایط اشرف، گفت: برادر من على يکى از ساکنين اشرف است که شهروند کاناداست. در حال حاضر ما هيچ خبرى از او نداريم و نمىدانيم که چه اتفاقى دارد مىافتد. نيروهاى عراقى با ضرب و شتم و شليک گلوله به ساکنان غيرمسلح اشرف حمله کردهاند. آنها با لودر و زرهى به تعقيب و زير گرفتن افراد پرداخته اند، صحنههايى كه در فيلمها ديده مىشود وحشتناك است. آقاى اوباما من مىخواهم اگر بشود با خود شما صحبت کنم. چرا زير تعهدهایتان مىزنيد؟ تا کنون حداقل 12نفر کشته شدهاند 50نفر ربوده شده و به گروگان گرفته شدهاند و انبوهى زخمى شدهاند. شما چه كار مىكنيد؟ آقای احمد حسنى پدر ندا حسنی، طى سخنانى گفت: اين شرايط نمونه بارز جنايت عليه بشريت و نسل كشى است که دارد در مقابل چشمان ما اتفاق مىافتد. نيروهاى عراقى اجازه عبور کمکهاى انساندوستانه را نمىدهند آنها دسترسى به گورستان را ممنوع کردهاند و نمىگذارند که کشتهها دفن شوند و در هواى 57 درجه سانتيگراد اين شرايط غيرقابل تحمل است. بسيارى از عزيزان ما و هزاران نفر ديگر در معرض خطر جدى هستند. ما از نخستوزير هارپر مىخواهيم که از دولت اوباما بخواهد بلافصله براى جلوگيرى از يک حمام خون مداخله کند. کانادا هم‌چنين بايد مستقيما به فرستادن هيأت به کمپ همانطور که وزارت خارجه قول داده بود اقدام کند. خانم محبوبه اعتمادى که مادر يکى از مجاهدين شهر اشرف می باشد گفت: من خيلى نگران هستم. نگرانى من فقط براى دختر خودم نيست بلکه براى همه آنهايى هستند که در آنجا هستند. وقتى آمريکاييها حفاظت اشرف را به عراقيها منتقل کردند قول دادند که با آنها رفتار خوب خواهد شد. من آقاى اوباما را بهخاطر بستن چشمهايش براين جنايتها مسئول مىدانم. من واقعا درباره اين افراد نگران هستم. من واقعا عصبانى هستم و از شما مىخواهم از همه آنها که مسئول هستند بخواهيد قبل از اينکه خيلى دير بشود چشمانشان را باز کنند. شهرام گلستانه نیز ضمن نشان دادن عکسهاى برخى از شهداى اخير مجاهدين در اثر حمله ماموران عراقى به اشرف از جمله حنيف امامى و سياوش نظام الملکى گفت من حرف زيادى براى گفتن ندارم ولى نگاه کردن به عکسهاى اين افراد که هنوز جسدشان دفن نشده همه چيز را مىگويد. من از آقاى هارپر و دولت کانادا مىخواهم بلادرنگ و بدون فوت وقت از دولت اوباما بخواهد که خونريزى را متوقف کند. يک نسل کشى در مقابل چشمان ما دارد صورت مىگيرد و بنظر مىرسد هيچ کس کارى براى توقف آن نمىکند.

نیروهای عراقی خبرنگاران را با توهین و ناسزا از اشرف خارج کرده و فیلمها و عکسهایشان را مصادره کردند
دبیرخانه شورای ملی مقاومت 10 مرداد در اطلاعیه شماره 58 خود در رابطه با حمله با اشرف اعلام کرد: نيروهاى عراقى خبرنگاران برخى از رسانهها مانند خبرگزاريهاى رويتر، فرانسه و آسوشيتدپرس، تلويزيونهاى العربيه، الشرقيه و الحره و روزنامه الصباح را به اشرف بردند تا نيروهاى عراقى در اشرف را به آنها نشان داده و مدعى شوند كه هيچ مشكلى در اشرف وجود ندارد و همه چيز در آرامش است. خبرنگاران كه متوجه اين صحنه سازى شدند، درخواست كردند با ساكنان اشرف از نزديك صحبت كنند و از مجروحان و شهدا ديدار كنند. اما نيروهاى عراقى اين در خواست را بهشدت رد كردند و با ناسزا و توهين آنها را توقيف نموده و پس از گرفتن همه فيلمها و عكسها آنها را از محل بيرون كردند. شورای ملی مقاومت ایران در اطلاعیه شماره 59 خود اعلام نمود که ساکنان اشرف خبر درخواست 22 تن از اعضای سازمان مجاهدین برای بازگشت به ایران، مطلقا دروغ است و هیچیک از ساکنان، از زمان تهاجم نیروهای عراقی، اشرف را ترک نکرده و چنین درخواستی نداشته است. دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران، هدف رژیم و ایادیش در عراق را روحیه دادن به نیروهای عراقی دانست چرا که نیروهای مهاجم از استقامت ساکنین اشرف که با دست خالی به دفاع از این قرارگاه پرداخته اند، و از نفرت و انزجار عموم مردم عراق و افکار عمومی جهانی به وحشت افتاده اند.

یک ارزیابی از خسارات در اشرف ارائه می کنیم
ایان کلی، سخنگوى وزارت خارجه آمريكا در كنفرانس مطبوعاتى خود در پاسخ به یک سؤال كه آيا شما گفتگوى بيشترى با عراقيها درباره قرارگاه اشرف داشته ايد، و تضمينهاى بيشترى گرفتهايد که آنها را بهزور به ايران بازنمى گردانند؟ پاسخ داد: مقامهاى سفارت روز پنجشنبه با نمايندگان دولت عراق ديدار کردند. ما خواهان آن بوديم تا اين مهم را به دولت عراق تأکيد کنيم، اهميت اين را که عراق تعهد خود را به دولت ايالات متحده مبنى بر اينکه با ساکنان قرارگاه با مروت رفتار کند انجام دهد. ما هم‌چنين پيشنهاد اجازه يک ارزيابى از آسيبها و مرگ و مير احتمالى را ارائه کرديم، يک ارزيابى توسط نيروهاى ايالات متحده.

مصطفی کیارستمی، جوان دیگری که بدست ماموران حکومتی به شهادت رسید
مصطفى كيا رستمى روز 26تيرماه بر اثر ضربات باتون ماموران رژيم به سرش بهشهادت رسيد. وی متاهل و 22ساله، در مقابل دانشگاه تهران توسط نيروهاى بسيجى و لباس شخصى مضروب مى‌شود. نيروهاى حکومتی با باتون به شدت بر سر اين جوان مى‌کوبند، بهنحوى که وى ديگر قادر به برگشت به منزل نبوده است. در نتيجه به ناچار با مادرش تماس مى‌گيرد و تلفنى از وى درخواست کمک مى‌کند. پس از آن که مادر مصطفى او را به خانه باز مى‌گرداند، متوجه وخامت حال وى مى‌شود و پسرش را به بيمارستان کسرى تهران منتقل مى‌کند. اما اين جوان به علت خونريزى مغزى ناشى از اصابت باتون، همان شب شهيد مىشود؛ اما علت مرگ وى، سکته‌ى مغزى اعلام مى‌شود.
آخوندها خواهان اعدام دستگیر شدگان قیام هستند
ابراهيمى عضو كميسيون امنيت مجلس رژیم گفت: برخى از افرادى كه در اغتشاشات اخير دستگير شده‌اند از منافقين هستند و نمى‌شود اين افراد را همين‌طور رها كرد. مسئولين قضايى موظفند افراد را محاكمه كنند و اگر جرمى مرتكب شده بودند بايد مجازات شوند. محقق امام جمعه رژيم در شوشتر گفت: در جريان اغتشاش‌هاى پس از انتخابات افراد زيادى دستگير شده‌اند كه اگر جرم آنها اثبات شود حكم محارب را داشته و بايد طبق قانون با آنها برخورد شود. اگر مخالفان نظام و انتخابات درخواست خود را تحميل نمى‌كردند و فشارهاى فراوانى بر سران نظام براى آزادسازى اين افراد نبود، بايد با دستگير‌شدگان مانند محاربين برخورد مى‌شد كه يكى از برخورد‌ها اعدام است.

بیش از ده هزار تن در مراسم چهلم ندا آقا سلطان در بهشت زهرا شرکت کردند
گاردين به نقل از شاهدان خبر داد: روز پنجشنبه بيش از 10هزار سوگوار در مراسمى كه در آرامگاه بهشت زهرا در تهران برگزار شده بود، شركت كردند. دو گروه از پليس ضدشورش براى ساكت كردن تظاهر كنندگان اقدام كردند. يكى از شاهدان گفت، من امروز ديدم كه دستكم 20نفر بر اثر ضرب و شتم مأموران از ناحيه سر دچار خونريزى شده بودند. گاردين افزود: مراسم سوگوارى در قطعه 257 برگزار شد جايى كه مزار سهراب اعرابى، ندا آقا سلطان و دهها تن ديگر از افرادى قرار دارد كه در جريان ناآراميهاى ماه ژوئن در تهران جان خود را از دست دادند. يكى از بستگان سهراب اعرابى كه بر روى مزار او نشسته بود، گفت: من نمىتوانم بپذيرم كه آنها حتى اجازه گريه و سوگوارى بر روى مزار پسران و دختران خانوادهها را نمىدهند. يك مرد 36ساله از آشنايان ندا گفت: رژيم، اكنون ضعيف شده و رهبرانش از برگزارى هر مراسم سوگوارى يا مشابه آن، هراس دارند. يك زن 44ساله كه با خود گلهاى سرخ به همراه داشت، گفت: من به خطر شركت در چنين مراسمى اشراف دارم. ما همه از قبل مىدانستيم كه ممكن است مورد ضرب و شتم قرار بگيريم و يا كشته شويم. اما وقتى كه مىبينيم جوانان توسط اين رژيم كشته مىشوند، ديگر هراسى به دل راه نمىدهيم چرا كه ما با آنها تفاوتى نداريم. ما به اين سادگيها عقبنشينى نمىكنيم. من اطمينان دارم كه اين دولت، به دنبال صلح نيست؛ آنها خشن و وحشتناك هستند و دستانشان به خون آغشته است. فرد ديگرى كه با گاردين در ارتباط بود، تخمين زد كه حدود 50هزار تظاهركننده در ميدان ولى عصر، تقاطع مطهرى- وليعصر، و ميدان ونك تجمع كرده بودند. تظاهر كنندگان شعار مىدادند: مرگ بر ديكتاتور. گفتنی است که در جریان این تظاهرات، مردم با خبردارشدن از حمله نیروهای عراقی به قرارگاه اشرف، شعار می دادند: مالکی: جنایت، خامنه ای: حمایت. (نوار صدا پخش شود)

دو زندانی دیگر توسط رژیم، اعدام شدند
رژيم دو زندانى از جمله يك زن را در محوطه زندان عادل آباد شيراز بهدار آويخت. زن جوانى كه بهدار آويخته شد جميله نام داشت و 25ساله بود. زندانى ديگر فراز نام داشت.

پاسدار احمدىنژاد دو تن از معاونان وزارت اطلاعات را بركنار كرد
اين دو تن كه توسط رسانههاى حكومتى به نام ”حاج حبيب الله“ و ”خزايى“ معرفى شدهاند، مدير معاونت ويژه و ضد جاسوسى وزارت اطلاعات رژیم بودهاند. پاسدار احمدىنژاد پيش از اين وزير اطلاعات، اژهاى را نيز بركنار كرده بود.

******
سایت سازمان مجاهدین با عنوان "ایادی آخوندها و جنایتکاران خونریز را بشناسیم" نام يكى ديگر از سركردگان نيروى انتظامى رژيم كه در سركوب قيام مردم تهران نقش داشته است، را افشا کرد. این منبع نوشت:وى سرهنگ پاسدار عباس رسولى جانشين سركرده عمليات ناحيه بسيج مقداد، در غرب تهران مىباشد كه روز نهم تير ماه از طرف پاسدار عبدالله عراقى سركرده سپاه محمدرسولالله تهران بزرگ، مورد تقدير قرار گرفته است. پاسدار رسولى در سركوب و كشتار مردم در غرب تهران بهخصوص خيابان آزادى در روز دوشنبه 25خرداد نقش فعالى داشته است.

******
روزنامه ايتاليايى كوريره دلاسرا نوشت: رژيم ايران در هواپيماى توپولوفى كه 24تيرماه در مسير تهران- ايروان با 168سرنشين در آسمان قزوين منفجر گرديد، چندين كانتينر مواد منفجره حمل مىكرده است. به نوشته اين روزنامه، در اين كانتينرها هر كدامشان چند صد چاشنى با دو كيلو مواد منفجره در هر چاشنى جا داده شده بوده و انفجار اتفاقى يكى از اين چاشنيها باعث انفجار هواپيما شده است. كوريره دلاسرا به نقل از منابع امنيتى لبنانى نوشت: اين پرواز مىبايست بعد از پرواز از تهران به ايروان و بعد مىبايست از طريق تركيه به سوريه می رفت تا اين كانتينرها را در دمشق تخليه كند، و سپس قرار بوده كه به جنوب لبنان فرستاده شوند تا حزبالله از آنها براى ساختن تلههاى انفجارى استفاه كند.