صفحات

درباره من

عکس من
Ottawa, Canada
رادیو ایرآوا بعنوان اولین رادیوی فارسی زبان اتاوا و حومه از سال 1995 فعالیت خود را آغاز کرد. بخش انگلیسی در زمستان 2005 راه اندازی شد. مجری و تهیه کننده: نرگس غفاری پخش زنده: یکشنبه ها ساعت 15:00 بوقت اتاوا، 23:30 بوقت تهران www.radioirava.com

یکشنبه، اردیبهشت ۱۳، ۱۳۸۸

نگاهی به مهمترین رویدادهای هفته


تشکیلات مشاور امنیت ملی عراق به ریاست موفق الربیعی منحل شد
العراقيه، تلويزيون رسمى عراق، روز 9 اردیبهشت، در صدر اخبار خود از انحلال تشكيلات مشاور امنيت ملى به رياست موفق ربيعى خبر داد. تلویزیون العراقيه گفت: «هيأت دولت امروز مشاورت امنيت ملى را كه رياست آن با دكتر موفقالربيعى بود منحل و پيش نويس اين قانون براى تأييد به مجلس نمايندگان احاله كرده است. سخنگوى دولت على دباغ گفت كه هيأت دولت با پيش نويس قانون الغاى حكم حاكميت ائتلاف منحله به شماره 68سال 2004 مربوط به تأسيس مشاورت امنيت ملى موافقت كرد و حقوق و وظايف و موجودى آن به دبيرخانه هيأت دولت منتقل گرديد». خبرگزارى فرانسه در همين خصوص گزارش كرد: كابينه عراق تصميم گرفته است تا به جاى مشاور امنيت ملى يك كميته وزارتى مربوط به هيئت دولت تشكيل دهد. اين لايجه اكنون به پارلمان ارائه شده است و مقامها مىگويند انتظار كسب موافقت نمايندگان پارلمان را دارند. تلويزيون العربيه گزارش كرد: اصرار موفق ربيعى براى كمك به رژيم ايران با اتخاذ موضع عليه مجاهدين خلق بازنشستگى او را به جلو انداخت. بسيج او براى تحويل دادن مجاهدين خلق به ايران بود كه دولت عراق را اين چنين در يك محظوريت بزرگ بينالمللى قرارداد. كشاكش حول موضوع بركنارى و يا پايان قرارداد مشاور امنيت ملى عراق موفقالربيعى ادامه دارد. وى جنبههاى ديگر را رد مىكند و مىگويد اين قرارداد كار بود و تمام شد ولى برخى مىگويند اصرار وى براى كمك به ايران با اتخاذ موضع در قبال مجاهدين خلق بازنشستگى وى را به جلو انداخته است. گزارشگر طارق ماهر، خبرنگار العربيه در بغداد می گوید: تصميم گيريهاى الزام‌آور و جدل برانگيز، ميراث سنگينى است كه حاكم مدنى آمريكايى پل برمر طى 14ماهى كه در بغداد مقيم بود درمحافل سياسى عراق از خود بر جاى گذاشته است. او خط سرخ هايى را رسم كردكه هيچ دولتى كه در عراق سركار بيايد نتواند آنرا نقض كند.

كميته بينالمللى در جستجوى عدالت، دولت عراق را به اجراى قطعنامه پارلمان اروپا فرا مىخواند
كميته بينالمللى در جستجوى عدالت تصويب قطعنامه24 آوريل پارلمان اروپا را به ساكنان اشرف، به سازمان مجاهدين خلق ايران و به مردم ايران تبريك گفت و تأكيد كرد: تصويب اين قطعنامه نشان مى‌دهد كه مردم و قانونگذاران اروپا احترام گذاشتن به حقوق ساكنان اشرف توسط دولت عراق را با نگرانى و دقت زياد زير نظردارند و دولت آمريكا و كميته بين‌المللى صليب سرخ، كميسارياى عالى پناهندگان و كميسر عالى حقوقبشر مى‌خواهند تا به وظايفشان در قبال ساكنان اشرف عمل كنند و حفاظت و احترام به حقوق آنان را تضمين نمايند.كميته بين‌المللى درجستجوى عدالت از دولت عراق مى‌خواهد تا رسما و كتبا اين قطعنامه را تأييد و با اجراى آن، لغو تمامى محدوديتها و دستورات عليه ساكنين اشرف را اعلام كند و حقوق آنان را بهرسميت بشناسد.اين يك آزمانيش براى تعهد دولت عراق به دمكراسى، حقوقبشر و معاهدات بين‌المللى است و بدون شك يك محك بسيار مهم در مناسبات با اتحاديه اروپا مىباشد.اگر دولت عراق از قبول كردن اين قطعنامه و به اجرا در آوردن آن خوددارى ورزد و به نقض حقوق ساكنين اشرف ادامه بدهد، هيچ‌راهحلى جز درخواست يك تضمين بين‌المللى براى حفاظت اشرف و دولت آمريكا باقى نمىماند تا مسئوليت حفاظت را تحت تعهدهاى بينالمللى به عهده بگيرند…كميته بين‌المللى عدالت از دبيركل سازمان ملل متحد و از شوراى امنيت مى‌خواهد تا از حفاظت ساكنين اشرف، احترام به حقوق آنان و به اجرا در آوردن قطعنامه 24آوريل پارلمان اروپا اطمينان پيدا كنند و از كشورهاى مربوطه بخصوص آمريكا مى‌خواهد تا به اجرا درآمدن اين قطعنامه را تضمين نمايند.آلخو ويدال كوآدراسنايب رئيس پارلمان اروپارئيس كميته بينالمللى در جستجوى عدالت30آوريل 2009.

تظاهرات جهانی علیه محاصره شهر اشرف همچنان ادامه دارد
در شهرهاى لندن، برلين، استكهلم، ژنو واشينگتن تظاهرات جهانى عليه محاصره اشرف و اعمال فشارهاى ديكته شده از سوى خامنهاى ، با حضور نمايندگان پارلمانها و شخصيتهاى سياسى، حقوقى و مذهبى برپا شد. در اتاوا نیز دوشنبه گذشته ایرانیان حامی مقاومت ایران و فعالان و کوشندگان حقوق بشر در برابر سفارت عراق در این شهر برای پنچمین بار تجمع کردند. آنان خواستار توقف محاصره شهر اشرف و ساکنین آن شدند.

دل آرا دارابی اعدام شد
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران طی اطلاعیه ای 11 اردیبهشت اعلام کرد: دلارا دارابي، 23 ساله ، امروز 11 ارديبهشت، به رغم مخالفتهاي گسترده بين المللي اعدام شد و همه مدافعان دموكراسي و حقوق بشر درسراسر جهان را حيرت زده و شوكه كرد. این اطلاعیه افزود: خانم رجوي، اعدام اين زن جوان كه به هنگام ارتكاب جرم انتسابي كمتر از 17سال داشت را نشان سبعيت، بربريت و زن ستيزي اين رژيم قرون وسطايي توصيف كرد و خواستار محكوميت بين المللي اين جنايت بيسابقه و شنيع شد. وی افزود: امروز جامعه جهاني بويژه اتحاديه اروپا و آمريكا در مقابل يك آزمايش بزرگ قرار دارند، ادامه سكوت و بي عملي در مقابل اين فاشيسم خونريز مذهبي يا پاسخ دادن به مسئوليتي كه منشور ملل متحد، كنوانسيونها و مقررات بين المللي در مقابله با چنين رژيمي براي آنها مشخص كرده است. در همین رابطه کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت نیز با صدور اطلاعیه ای اعلام داشت: رژيم آخوندها در يك اقدام شقاوت بار، دل آرا دارابي، يك زن هنرمند نقاش 23ساله را صبح امروز در شهر رشت اعدام كرد. وي در هنگام ارتكاب جرم انتسابي 17سال داشت. كمتر از يك ماه پيش ديوان عالي رژيم آخوندها حكم اعدام دل آرا را تأييد كرد و وي در آستانه اعدام قرار گرفت اما بر اثر تلاشهاي فعالان حقوق بشري و حقوق زنان، رژيم به ناگزير اجراي اين حكم را متوقف كرد، اما صبح امروز بدون اطلاع و اعلام قبلي در يك عمل جنايتكارانه اين زن جوان را پس از 6سال حبس، اعدام كرد. دل آرا هنرمندي نقاش بود و نمايشگاههايي از آثار وي، در داخل و خارج كشور براي جلب حمايت از كمپين توقف اعدام وي، برگزار شده بود. خانم سروناز چیت ساز مسئول کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت ایران، عموم ارگانهاي بين المللي و سازمانهاي مدافع حقوق بشر و حقوق زنان ، بويژه گزارشگر خشونت عليه زنان سازمان ملل متحد را به محكوم كردن اين جنايت، كه مغاير با كنوانسيونها و مقررات بين المللي است، فراخوند.خبرگزارى فرانسه با عنوان «اعدام يك زن جوان توسط رژيم ايران خشم عفو بينالملل را برمىانگيزد» نوشت:حسيبه حاج صحرارويى معاون بخش خاورميانه ‌و آفريقاى‌شمالي عفو بين‌الملل گفت عفو بين‌الملل از اعدام دلارا دارابى به ويژه كه وكيل او از اين اعدام باخبر نشده؛ به خشم آمده است. صحرارويى گفت اين اعدام صبح روز جمعه در زندان مركزى رشت واقع در شمال غرب تهران به‌رغم اين التزام كه وكيل او بايد 48 ساعت قبل مطلع مى‌شده، انجام شده است. وى افزود اين موضوع يك حركت مشكوك از طرف مقامهاى رژيم ايران بوده تا به اين ترتيب با اعتراضهاى داخلى و بين‌المللى كه ممكن بود جان دلارا دارابى را نجات بدهد، مقابله كنند. سازمان عفو بينالملل محاكمه دلارا دارابى را منصفانه ندانسته چرا كه دادگاهها بعداً شواهد جديد را نپذيرفتند. اين اسناد نشان مى‌دادند كه دلارا دارابى احتمالاً مرتكب اين قتل نشده است. وكيل او در اواسط آوريل به روزنامه دولتى اعتماد تأكيد كرده بود كه دلارا دارابى بيگناه است.

******
برغم تدابير فوقالعاده گسترده امنيتى، تجمع و تظاهرات كارگران در شهرهاى مختلف از جمله تهران، كرمانشاه، قم، اراك، سنندج و قصرشيرين بمناسبت روز جهانى كارگر برگزار گرديد. منابع خبری مقاومت ایران گفتند:
در تهران كارگران و دانشجويان خود را به پارك لاله رسانده بودند تا مراسم روز جهانى كارگر را برگزار كنند. مأموران رژيم از وحشت از تبدیل این حرکت به اعتراض ضد حکومتی، يك حكومت نظامى اعلام نشده در آن منطقه ايجاد كرد. در تظاهرات روز جهانى كارگر در پارك لاله تهران يبش از دو هزار نفر شركت كرده بودند كه با يورش مأموران نيروى انتظامى با گاز اشك و آورد و باتون مواجه شدند. در بدو تجمع كارگران چندين هزار نيروى انتظامى و لباس شخصى همراه با زنان انتظامى باتون به دست با ماشينهاى گشت ارشاد هجوم وحشيانهاى را آغاز كردند. در اين يورش همان ابتداى تجمع بيش از 100نفر را دستگير كردند و در حالى كه به شدت آنها را مورد ضرب و شتم قرار داده بودند با بيرحمى و توهين به زنان وكشيدن روسريهايشان آنها را همراه ساير دستگير شدگان بهزور به خودروهايى كه از قبل آماده كرده بودند، سوار كردند و به محل نامعلوم انتقال نمودند.
اسامى برخى از دستگير شدگان عبارتند از جعفر عظيم زاده ـ منصور حيات غيبى ـ عليرضا ثقفى ـ مريم محسنى ـ بهروز خباز ـ محمد فرجى ـ صالح كيميارى ـ محسن ثقفى ـ كاوه مظفرى ـ امير يعقوبعلى ـ فاطمه شاه نظرى ـ مهدى فراهى شانديز ـ سعيد يوزى ـ غلامرضا خانى ـ محمد اشرفى ـ يونس ارژنگ.
نيروى حکومتی حتى به مردمى كه خارج از تجمع در پارك حضور داشتند رحم نمىكردند و با حمله به آنها مجبورشان مىكردند كه پارك را ترك كنند.
دارندگان تلفنهاى همراه را به طرز وحشيانهاى كتك مىزدند و اقدام به شكستن تلفن همراه كسانى كردند كه در تجمع بودند يا به پارك آمده بودند.
رسانههاى حكومتى رژيم نيز به سركوب كارگران در روز جهانى كارگر در پارك لاله تهران اعتراف كردند. سايت حكومتى آفتاب نوشت: درحالى که هنوز تجمع حاضران که بالغ بر 1000نفر بودند شکل نگرفته بود، از برگزارى اين تجمع جلوگيرى بهعمل آمد. ماموران نيروى انتظامى حاضران را متفرق كردند و تعدادى از تجمع‌کنندگان را بازداشت كرده و به وسيله اتومبيل‌هاى ون متعلق به نيروى انتظامى به کلانترى محل منتقل شدند.
در سنندج نيز صدها تن از كارگران اين شهر مراسم روز جهانى كارگران را در منطقه آبيدر برگزار كردند. رژيم به اين مراسم حمله كرده و 5 تن از كارگران را دستگير نمودند. اسامى برخى از دستگير شدگان عبارتند از صديق کريمی، شريف ساعدپناه، مجيد مجيدی، سيد خالدحسينی و ژيان سبحانی.
در كرمانشاه نيز بهرغم تدابير گسترده امنيتى و اطلاعاتى رژيم، كارگران كارخانههاى مختلف بمناسبت روز جهانى كارگر تظاهرت كردند. كارگران كارخانه هاى پتروشيمى پلى اتيلن، چينى و كاشى كرد در مقابل فرماندارى و استاندارى رژيم در كرمانشاه تجمع كردند. آنها پلاكاردهايى با خود حمل مىكردند و خواستار احقاق حقوق شده خود بودند.
در قصر شيرين بيش از 1500نفر از كارگران با برگزارى تظاهراتى روز جهانى كارگر را گرامى داشتند و با مأموران نيروى انتظامى درگير شدند. دراين درگيرى 10تن از كارگران توسط مأموران رژيم دستگير گرديدند.
در قم بيش از هزار تن از كارگران كارخانههاى مختلف اين شهر تظاهرات كردند. كارگران عليه سياستهاى ضدكارگرى رژيم شعار مىدادند.

******
زندانيان سياسى بند 350 زندان اوين با صدور بيانيهيى روز جهانى كارگر را گرامى داشتند. در قسمتى ازاين بيانيه آمده است: اول ماه مى روز جهانى کارگر را به تمامى کارگران زحمت کش، به‌ويژه کارگران عزيز ايران شادباش مىگوييم و براى آنها در راه رسيدن به اهدافشان آرزوى پيروزى مىنماييم. هم‌چنين جمعى از زندانيان سياسى کرد در زندان گوهردشت كرج، با صدور بيانيهيى روز جهانى كارگر را گرامى داشتند. در قسمتى از اين بيانيه آمده است:ما زندانيان سياسى کرد در زندان گوهردشت تجديد پيمان مىکنيم در راه آزادى کارگران ومردم قهرمان کرد، در مقابل ارتجاع و استبداد، از پاى ننشينيم.

کارگران شرکت تولید کننده رادیاتور در سمنان اعتصاب کردند
اين اعتصاب در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق عقب افتاده برگزار شد. بنابه گزارشها عوامل رژيم در كارخانه، روز يكشنبه ششم ارديبهشت در سومين روز اعتصاب، كارگران را تهديد به اخراج كردند.

******
بنابه گزارش سایت سازمان مجاهدین خلق ایران، بيش از 60درصد معلمان در شهرهاى سقز، مريوان، سنندج و همدان روز دوشنبه دست به اعتصاب زدند و از تدريس خوددارى كردند. این سایت نوشت: آنها در اعتراض به اجرا نشدن لايحه نظام هماهنگ پرداخت حقوق، و اعتراض به نظام آموزشى اعتصاب كردند. معلمان اعتصاب كننده گفتند همانگونه كه در بيانيه كانون صنفى معلمان آمده بود از روز يكشنبه اعتراض ما شروع شد و دانش آموزان نيز با ما همصدا شده و همدردى كردند.

طرح سرکوبگرانه "انظباط اجتماعی" در تهران آغاز شد
رژيم به منظور ايجاد فضاى رعب و وحشت اجراى طرح سركوبگرانه انضباط اجتماعى را در منطقه 12 تهران آغاز كرد. پاسدار رجبزاده سركرده نيروى انتظامى تهران بزرگ گفت: اين طرح با حضور دو هزار مأمور نيروى انتظامى آغاز شده و در تمام تهران اجرا خواهد شد. وى هم‌چنين از طرح جمع‌آورى خانههاى مجردى، در راستاى این طرح در منطقه 12 تهران خبر داد. پاسدار رجب زاده افزود: بر اساس برنامه ريزيهاى انجام شده در ادامه اجراى طرح انضباط اجتماعى 13 ايستگاه نيروى انتظامى در منطقه 12 تهران تاسيس شد.

ماموران نيروى انتظامى در شهر رى 22نفر را دستگير كردند
در يك يورش وحشيانه به منزلى، ماموران نیروی انتظامی 22نفر را دستگير كردند. پاسدار محسن بيگى از سركردگان نيروى انتظامى رژيم در تهران در حاليكه دستگيرشدگان را اراذل و اوباش مىناميد گفت: ماموران كلانترى 172 با انجام تحقيقات پليسى يك خانه را شناسايى كردند و 22نفر از اراذل و اوباش را دستگير كردند.

******
رژيم دو زندانى را در زندان كارون اهواز بهدار آويخت. اين دو زندانى ع- ح و م- خ معرفى شدهاند.

یک دانشجوی دیگر در دانشگاه علامه، خودکشی کرد
يكى از دانشجويان دانشگاه علامه طباطبايى تهران روز سهشنبه هشتم ارديبهشت اقدام به خودكشى كرد و جان باخت. وى كه دانشجوى ترم چهارم رشته حقوقدانشگاه علامه بود، على قربانى نام داشت. اين دانشجوی 20ساله اهل شهر دامغان بود. از زمان رياست شريعى در دانشگاه علامه طباطبايى تهران، تاكنون بيش از 10مورد خودکشى در اين دانشگاه به وقوع پيوسته كه بيشتر خودكشيها در اعتراض به عدم پاسخگويى به مطالبات ومشکلات دانشجويان از قبيل اخراج، محروميت وتعليق از تحصيل بوده است.
******سایت جنگ خبر در خبری با عنوان "انتقال پیکرهای قتل عام شدگان 67 از خاوران به مکانی نامعلوم" خبر داد: نیروهای لباس شخصی در تاریخ شنبه 5 اردیبهشت ماه اقدام به خاک برداری قسمتی از گورستان و انتقال پیکرها از خاوران کردند. بنابر گزارش‌های موثق دریافتی مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، صبح روز مذکور در تاریکی هوا، نیروهای لباس شخصی با استفاده از چندین دستگاه کامیون و لودر اقدام به خاک‌برداری از قسمت جنوب شرقی گورستان خاوران که تعلق به گورهای دسته‌جمعی دارد و سپس خاک‌ریزی جدید در آن مکان کردند. خانواده‌هایی که در تاریخ مورد اشاره به گورستان مذکور مراجعه کرده بودند، ضمن مشاهده‌ی آثار حرکت ماشین‌های سنگین و هم‌چنین خاک‌ریزی در این نقطه، قسمت‌هایی از اسکلت اجساد را که در خاک‌برداری منتقل نشده بودند و به سطح زمین آمده بودند را مشاهده کردند. هم‌چنین تنی از خانواده‌ها به مجموعه گفتند مقداری از بقایای اجساد مورد اشاره را به‌عنوان مدرک برداشته‌اند. این در حالی است که این اجساد به مکان نامشخصی انتقال پیدا کرده‌اند و خانواده‌ها هیچ اطلاعی از محل جدید ندارند. گورستان خاوران محل دفن هزاران زندانی سیاسی قتل عام شده در سال 67 است و در این رابطه مهم‌ترین سند محسوب می‌شود. از یک‌سال قبل پروژه‌ی تغییر کاربری این مکان در دستور کار قرار گرفت که با مخالفت خانواده‌های بازمانده‌گان همراه شد. نیروهای امنیتی ضمن اقدام‌هایی هم‌چون ممانعت از حضور خانواده‌ها برحسب برنامه‌ی هر جمعه‌ی آنان در گورستان، اقدام به جوش دادن در فلزی اصلی این مکان کرده‌اند. هم‌چنین این نیروها در دفعات متعدد به ضرب و شتم خانواده‌ها و کندن پلاک اتومبیل‌های آنان پرداخته‌اند. این نیروها به خانواده‌ها اعلام کردند از این پس تنها زمانی که اعلام می‌کنیم، اجازه‌ی حضور در مزار را خواهید داشت.

رکسانا صابری به اعتصاب غذای خود ادامه می دهد
رضا صابرى پدر ركسانا صابرى خبرنگار آمريكايى ايرانى تبار، درباره اعتصاب غذاى دخترش گفت: وى ”قسم خورده است تا زمان آزاد شدن از زندان به اعتصاب غذا ادامه دهد“. وى كه روز يكشنبه ششم ارديبهشت در اوين با دخترش ملاقات كرده افزود: دخترش بسيار ضعيف شده و به سختى مىتوانست بايستد. ركسانا صابرى از روز سهشنبه هفته گذشته در اعتراض به حكم هشت سال زندان خود دست به اعتصاب غذا زده است.

رژيم كليه سهام شركت كشتى سازى صدرا را به قرارگاه خاتم الانبياء سپاه پاسداران واگذار كرد
اسماعيل فرقى از کارگزارى صنعت و معدن گفت؛ در روزهاى گذشته سه درصد ارزش کل معامله توسط قرارگاه خاتم به شرکت سپرده گذارى مرکزى واريز شد و در روز عرضه نيز کنسرسيومى از چند شرکت به مديريت قرارگاه خاتم، بلوک مديريتى صدرا را خريدارى کردند. وى افزود؛ رقابتى براى اين سهم صورت نگرفت و طبق توافق قبلى، قرارگاه خاتم بهعنوان تنها خريدار، بلوک صدرا را بهطور يکجا و بهصورت نقد و اقساط بر اساس قيمت پايه هر سهم صدرا 100 تومان، خريدارى كرد.

******
در ادامه تشديد بحران درونى رژيم در آستانه نمايش انتخابات، مجلس رژیم بررسى لايحه پاسدار احمدىنژاد براى کاهش سن واجدان شرايط رأى از 18 به 15 سال را رد كرد. سايت سركرده پيشين سپاه پاسداران با عنوان ”نه مجلس به كاهش سن رأى در انتخابات دهم“ نوشت: بررسى كاهش سن راى دهندگان از 18 به 15سال، به دليل عدم تصويب دو فوريت آن به بعد از انتخابات موكول شد.

******
دبيرخانه شوراى ملى مقاومت ايران با صدور اطلاعيهيى خبر داد: يك زندانى سياسى هوادار مجاهدين بر اثر شكنجههاى وحشيانه دژخيمان رژيم آخوندى بهشهادت رسيد. در اين اطلاعيه آمده است: آقاى محمود قاسم زاده 48ساله، هوادار سازمان مجاهدين خلق ايران در روز 25فروردين توسط ماموران اطلاعات در منزل مسكونىاش در بابلسر دستگير و ابتدا به اطلاعات بابل و سپس قائم شهر و نهايتا به سارى منتقل شد. آقاى قاسم زاده كه از بيماريهاى قلبى و تنفسى رنج مىبرد، بلافاصله تحت شكنجه قرار گرفت. پس از چهار روز شكنجه ساعت 3 بعدازظهر 29فروردين در حالى كه وضعيت آقاى قاسم زاده بسيار وخيم شده بود، ماموران اطلاعات او را به بيمارستان نيمه شعبان سارى منتقل كردند. مانع تراشى ماموران اطلاعات براى تشكيل پرونده براى بيمار، باعث شد كه معالجات با دو ساعت و نيم تاخير شروع شود. تلاش پزشكان براى نجات وى موثر واقع نشد و ساعت 11شب در بيمارستان بهشهادت رسيد. وزارت اطلاعات، براى سرپوش گذاشتن بر جنايت شنيع خود، از كالبد شكافى اين شهيد ممانعت بهعمل آورد و پزشكى قانونى علت فوت را نامعلوم ذكر كرده است. بنابه گفته شهود عينى در بيمارستان و پزشكى قانونى، كبودى و آثار ضرب و شتم و جراحت بر بدن وى مشهود بوده است. مقاومت ايران عموم مجامع بينالمللى مدافع حقوقبشر را به محكوم كردن اين جنايت ضدبشرى و اتخاذ تدابير ضرورى براى نجات جان زندانيان سياسى فرا خواند و از دبيركل، شوراى امنيت و كميسر ويژه حقوقبشر ملل متحد خواست، يك هيأت بينالمللى را مأمور نمايد تا در مورد وضعيت زندانها و زندانيان سياسى و شكنجه و مرگ زندانيان سياسى در اثر شكنجه تحقيق كند.

متهمان کمک مالی به مجاهدین، به یک جنبش مردمی در ایران کمک می کنند
سانتا مانیکا دیلی پرس، چاپ آمریکا درباره پذيرش كمك رسانى مالى به سازمان مجاهدين خلق ايران از سوى 7ايرانى در دادگاه كاليفرنيا، نوشت: آهيلان آرولانان تاهام، يك وكيل از اىسىاليو كه يكى از ايرانيان را نمايندگى مىكند گفت: “دادگاه در اسناد رويت نمود كه دولت آمريكا براى اعضا و هوادران مجاهدين در قرارگاه اشرف در عراق، حفاظت و حمايت انسانى فراهم كرده است.” دادگاه همچنين رويت كرد كه دولت آمريكا حفاظت نظامى براى قرارگاه فراهم كرده است و وزارت خارجه سرويس كنسولى در اختيار ساكنانش گذاشته بوده است. آرولانان تاهام اضافه نمود: “هرگونه محكوم كردن افراد براى فراهم كردن كمك انسانى در حالى كه خود آمريكا دارد همين كار را انجام مىدهد يك نقض فاحش قانون اساسى است.” سانتا مونيكا -ديلى پرس نوشت: جلسه اعلام حكم براى روز 10 اوت مشخص شده است. گروههاى ايرانى مقيم آمريكا از هرگونه پيگرد اين هفت ايرانى نگران هستند و مىگويند آنها به يك جنبش مردمى براى ترويج دمكراسى در ايران كمك مىكنند و مورد ستم رژيم آخوندها هستند. ناصر شريف، رئيس جامعه كاليفرنيا براى دمكراسى در ايران گفت، “سازمان مجاهدين خلق ايران تنها اميد براى ايران آزاد است. اين سازمان مردمىترين مقاومت در برابر رژيم ايران و بسيار سازمان يافته است… مردم ايران اميد زيادى به اين سازمان دارند كه تغيير دموكراتيك را در ايران محقق كند”. سانتا مونيكا -ديلى پرس چاپ آمريكا نوشت كشورهاى ديگر اين ديدگاه را در مورد مجاهدين خلق ايران پذيرفتهاند. دادگاههاى عالى در انگلستان و اتحاديه اروپا سازمان مجاهدين را از ليستهاى تروريستى خود حذف كردهاند.