صفحات

درباره من

عکس من
Ottawa, Canada
رادیو ایرآوا بعنوان اولین رادیوی فارسی زبان اتاوا و حومه از سال 1995 فعالیت خود را آغاز کرد. بخش انگلیسی در زمستان 2005 راه اندازی شد. مجری و تهیه کننده: نرگس غفاری پخش زنده: یکشنبه ها ساعت 15:00 بوقت اتاوا، 23:30 بوقت تهران www.radioirava.com

یکشنبه، آبان ۱۹، ۱۳۸۷

نگاهی به مهمترین رویدادهای هفته


حکم قطع دست دو جوان در تهران صادر شد
دستگاه قضائیه رژیم، حكم قطع كردن انگشتان دست دو جوان را در تهران صادر كرد. این دو جوان سهیل- م و نادر- خ نام دارند.
ماموران مسلح رژیم، به خوابگاه دانشجویان در سیستان و بلوچستان حمله کردند
ماموران مسلح رژیم شب گذشته با اسلحه و چاقو وارد خوابگاه دانشجویان در دانشگاه سیستان و بلوچستان شدند و با حمله وحشیانه به دانشجویان عدهیی از آنان را مجروح ساختند. منابع خبری مقاومت ایران 19 آبان گزارش دادند: به دنبال این یورش وحشیانه، كه ساعت22 شب انجام گرفت، بیش از 300تن از دانشجویان خشمگین دانشگاه سیستان و بلوچستان در اعتراض به ماموران مسلح رژیم و با سردادن شعار دانشجو میمیرد ذلت نمیپذیرد در مقابل خوابگاه دانشگاه تحصن كردند. این منابع افزودند: بنابه گزارشات دریافتی، این تحصن كه از شب گذشته شروع شده همچنان ادامه دارد. گزارشها همچنین حاكی است كه حال برخی از دانشجویان كه به بیمارستان منتقل گردیدند، وخیم میباشد.

کارگران شرکت ساسان در تهران، اعتصاب کردند
كارگران این شركت در اعتراض به پرداخت نشدن سه ماه حقوق خود روز گذشته دستگاهها را رها كرده و به سمت دفتر مدیر این شركت راهپیمایی كردند. كارگران گفتند تا گرفتن حقوق خود به اعتراض و اعتصاب ادامه خواهند داد. خاطرنشان مىشود كارخانه ساسان و ایران پویا بحرانیترین كارخانههای منطقه 9 تهران هستند و كارگران آن در بدترین شرایط معیشتی بهسر میبرند.

******
بارش شدید باران و جاری شدن سیل در استانهای گیلان و مازندران كه از شب گذشته شروع شده مشكلاتی برای مردم بوجود آورده است. در لنگرود و شهرهای دیگر بارش باران باعث آب گرفتگی در معابر و كوچهها و خیابانها شده و مدارس این شهر تعطیل اعلام شدهاند. در شهرهای رامسر، تنکاین و چالوس نیز باران شدید تهدید تخریب پلها و خانهها را افزایش داده و باعث نگرانی مردم، بخصوص با توجه به كمبود سوخت در این هوای سرد شده است.


رژيم ايران در كانون شبكه تروريستي خاورميانه قرار دارد
به گزارش سايت وزارت دفاع آمريكا، 18آبان87، آدميرال مايكل مولن رئيس ستاد مشترك ارتش آمريكا گفت رژيم ايران هم چنان به حمايت از تروريسم ادامه مي دهد و عامل بي ثباتي و ناامني در منطقه خاورميانه است. وي كه در كنفرانس امنيت ملي انجمن وكلاي آمريكايي سخنراني مي كرد تصريح كر‌د: بي ثباتي در خاورميانه در صدر و كانون نگرانيهايي است كه رؤساي ستاد مشترك با آن مواجه هستند. رژيم ايران يك مشكل در اين منطقه است، چرا كه به تلاش در جهت دستيابي به توانايي توليد تسليحات هسته يي ادامه مي دهد. رئيس ستاد مشترك ارتش آمريكا افزود: رژيم ايران يك رژيم حامي تروريسم است و در كانون شبكه تروريستي منطقه قرار دارد. اين رژيم از دو گروه تروريستي حزب الله و حماس، حمايت مي كند و آنها را تأمين مي نمايد.


برنارد پاتري نماينده پارلمان كانادا در نامه ای به دبيركل ملل متحد حمايت از مجاهدان اشرف را خواستار شد
نماينده پارلمان كانادا، برنارد پاتري، با ارسال نامه يي براي دبيركل ملل متحد از وي خواست تا ادامه حفاظت شهر اشرف توسط نيروهاي آمريكا را طبق كنوانسيونها و قوانين بين المللي تضمين كند. برنارد پاتري، در نامه يي خطاب به بان كي مون، دبيركل ملل متحد ضمن اشاره به وضعيت عراق و حفاظت شهر اشرف نوشت: حدود 3500 پناهنده ايراني در قرارگاه اشرف در عراق ساکن هستند. بعد از حمله آمريکا به عراق و بعد از بررسيهاي دقيق مقامات آمريکايي، ساکنان اشرف به عنوان افراد حفاظت شده طبق کنوانسيون چهارم ژنو شناخته شدند كه حفاظت آنها به عهده نيروي چند مليتي در عراق است. اما اخيراً گزارشهايي از مذاکرات بين نيروهاي چند مليتي در عراق و مقامات عراقي براي انتقال حفاظت اشرف منتشر شده است. با توجه به شرايط بسيار حساس امنيتي در عراق و دخالت رژيم ايران در آنجا، چنين حرکتي، راه را براي يک فاجعه انساني هموار مي کند. نماينده پارلمان كانادا در ادامه نامه خود با اشاره به تلاشهاي رژيم براي اعمال نفوذ و دخالت در عراق نوشته است: نيروي چند مليتي در عراق و مقامات آمريکايي گفته اند که تنها طرفي که با توافقنامه امنيتي بين مقامات آمريکايي و عراقي مخالفت مي کند رژيم ايران است. انتقال حفاظت اشرف به هر طرف ثالثي که اصل نان رفولمان را به رسميت نمي شناسد، مفاد قانون انساندوستانه بين المللي را که هم صليب سرخ و هم کميسارياي عالي پناهندکان برآن اصرار ورزيده اند، نقض مي کند. در اين شرايط تنها طرفي که بايد حفاظت اشرف را تضمين کند نيروهاي آمريکايي هستند. در پايان اين نامه، نماينده پارلمان كانادا از دبيركل ملل متحد خواسته است كه از طريق دفاتر معتبر ملل متحد، براي تضمين ادامه حفاظت اشرف توسط نيروهاي آمريكايي تا زمان حضور اين نيروها در عراق، اقدام كند.

تلاش رژيم براي ورود به پرونده 17ژوئن عليه مقاومت ايران توسط دادگاه استيناف پاريس رد شد
خبرگزاری همبستگی ملی 19 آبان گزارش داد: دادگاه استيناف پاريس با صدور حكمي درخواست عوامل وزارت اطلاعات رژيم را براي ورود در پرونده 17 ژوئن رد كرد. حكومت آخوندي در تلاشهايش براي پرونده سازي عليه مقاومت ايران يك بارديگر مفتضحانه شكست خورد. این خبرگزاری افزود: وزارت اطلاعات با صرف هزينه هاي گزاف و استخدام وكلاي فرانسوي از جانب شماري از عوامل خود مدعي شده بود كه در نتيجه عمليات نظامي مجاهدين در سال1379 عليه مراكز سركوب رژیم، آنها متحمل خسارتهايي شده اند. دادگاه اين دعاوي را فاقد ارزش و بي ربط به موضوع تحقيقات توصيف نمود و بر همين اساس شكايت ماموران رژيم را مردود شناخت. به طور همزمان ماموران وزارت اطلاعات با طرح دعاوي كذب عليه مجاهدين و به خصوص شهر اشرف تلاش كرده بودند به اين پرونده سوخت برسانند، اما شكسست خوردند. همبستگی ملی ادامه داد: اين چندمين بار است كه ديكتاتوري مذهبي و تروريستي حاكم برايران و مافياي جاسوسي و اطلاعاتي آن تحت عناوين مختلف تلاش مي كنند كه به پرونده سازي عليه اعضاي مقاومت ايران بپردازند ولي اين بار نيز هم چون موارد ديگر با شكستي مفتضحانه رو به رو گرديدند.


باراك اوباما: توليد بمب اتمي توسط رژيم ايران غيرقابل قبول است
باراك اوباما رئيس جمهور منتخب آمريكا در اولين كنفر انس مطبوعاتي خود تصريح كرد: توليد بمب اتمي توسط رژيم ايران غيرقابل قبول است. ما بايد با يك تلاش بين المللي مانع دستيابي رژيم ايران به بمب اتمي شويم. به گزارش شبكه جهاني بي.بي.سي 18آبان87، وي در پاسخ به سؤال خبرنگاري گفت: اجازه بدهيد آنچه را كه در خلال مبارزات انتخاباتي ام گفته ام، تكرار و تصريح كنم. به اعتقاد من توليد بمب اتمي توسط رژيم ايران غيرقابل قبول است. حمايت اين رژيم از سازمانهاي تروريستي نيز بايد متوقف شود. اين كه ما چگونه با رژيم ايران رفتار خواهيم كرد چيزي نيست كه بتوان به سرعت پاسخ داد. اما يكبار ديگر تأكيد مي كنم ما در هر زمان تنها يك رئيس جمهور در آمريكا داريم و من مي خواهم بسيار محتاط باشم كه پيامي كه به جهان مي فرستم روشن باشد كه من رئيس جمهور آمريكا نيستم و تا 20 ژانويه هم رئيس جمهور نخواهم بود.

درگيري زندانيان سياسي و عادي زندان اوين با ماموران اين زندان
منابع خبری مقاومت ایران گزارش دادند: بنا به گزارش رسيده روز 16آبان87، زندانيان سياسي و عادي زندان اوين در يك حركت اعتراضي عليه اقدام ضدانساني دژخيمان رژيم آخوندي كه با خاموش كردن وسائل گرمايشي بندها در اين فصل سرما آنان را شكنجه مي دهند، پتوهاي خود را آتش زدند و با دژخيمان درگير شدند. این منابع افزودند: بنا به گزارش دريافتي از اوين، با وجود فرار سيدن فصل سرما و سردي بيش از حد منطقه اوين، دژخيمان زندان از اين سرماي شديد براي شکنجه و آزار زندانيان به ويژه زندانيان سياسي استفاده مي كنند و با خاموش نگهداشتن تاسيسات گرمايشي زندان، محيط بسيار سردي را براي آنها به وجود آوردند. به گفته برخي از زندانيان، شدت سرما به حدي است که بدن برخي از زندانيان از جمله آيت الله كاظميني بروجردي دچار بي حسي شده و توان حرکت را از دست داده است. بسياري از زندانيان ديگر نيز دچار انواع بيماريها شدند.

آمريكا تحريمهاي جديدي را عليه سيستم بانكي و مالي رژيم ایران اعمال كرد
وزارت خزانه داري آمريكا، با انتشار بيانيه يي در 16آبان87، تحريمهاي جديد را اعلام كرد. در اين بيانيه كه از طريق سايت اين وزارتخانه منتشر شده، آمده است: وزارت خزانه داري آمريكا آن چه را كه پروانه پول برگشتي ناميده مي شود و تاكنون به رژيم ايران امكان تبادل پول را تحت شرايط خاص مي داد، لغو كرده است. اقدامي كه امكان دستيابي رژيم ايران به سيستم مالي آمريكا را محدودتر مي نمايد. اين تصميم وزارت خزانه داري آمريكا، در پي افشاي اقدامات و دخالتهاي بانكهاي رژيم ايران به منظور حمايت از گروههاي تروريستي و تكثير سلاح هسته يي و موشكي صورت مي گيرد. قبل از اين اقدام جديد، مؤسسات مالي آمريكا مجاز بودند برخي وجوه را به طور مستقيم يا غيرمستقيم به نفع بانكهاي ايراني انتقال دهند به شرط اين كه چنين پرداختهايي از يك مبداً غير ايراني و غير آمريكايي به يك مقصد مشابه صورت گرفته باشند. اما در نتيجه تحريمهاي جديد، مؤسسات مالي آمريكا ديگر مجاز به انجام چنين انتقالاتي كه طي آن وجوه بانكي مسيري را دور زده و به ايران بازگردانده ميشوند، نيستند. وزارت خزانه داري آمريكا در گذشته بانكهاي ملي، ملت، سپه و توسعه صادرات را به دليل نقش آنها در فعاليتهاي مربوط به تكثير سلاح هسته يي و هم چنين بانك صادرات را به دليل حمايت از تروريسم، ليستگذاري كرده بود. اكنون تحريمهاي جديد اين بانكها را از استثنايي كه اجازه ميداد در شرايط خاص همچنان از سيستم مالي آمريكا بهره برداري كنند محروم ميكند و تمام بانكهاي باقي مانده، اعم از دولتي و خصوصي، و از جمله بانك مركزي ايران را شامل مي شود. اين اقدام از روز 10نوامبر 2008 برابر با 20آبان همراه با تكميل شدن اصلاحيه اين مقررات به مرحله ا جرا در مي آيد. لازم به ذكر است تحريمها و محدوديتهاي جديد ايالات متحده آمريكا عليه بانكها و مهره هاي رژيم ، اقدامي است با آثار گسترده كه راه نفس مبادلات مالي و پولي رژيم را مسدود مي كند». خبرگزاري آسوشيتدپرس طي تفسيري اين تحريمها را « كنترل سيستم مالي ايران توسط دولت آمريكا» دانست و نوشت: دولت بوش نهادهاي مالي آمريكا را از تبادل پولهاي ارسالي از طريق اين كشور به بانكهاي ايراني، دولت ايران و سايرنهادهاي مالي اين رژيم، ممنوع ساخت. تحريمهاي جديد عليه رژيم ايران را استوارت لوي، معاون وزارت خزانه داري آمريكا در امور مبارزه با تروريسم در يك كنفرانس مطبوعاتي اعلام كرد. وي گفت: در سپتامبر سال 2006، وزارت خزانه داري بانك صادرات ايران را از سيستم مالي آمريكا محروم كرد، چرا كه اين بانك هر ساله تسهيل كننده انتقال ميليونها دلار براي گروههاي تروريستي بوده است. استوارت لوي، افزود: تا كنون شوراي امنيت سازمان ملل متحد، 5 قطعنامه را عليه رژيم ايران به تصويب رسانده و خواستار اعمال تحريم بر روي افراد يا نهادهايي كه در برنامه هسته يي و موشكي اين رژيم دخيل بوده اند، شده و در مورد معامله با بانكهاي رژيم ايران به دليل ريسكي كه آنها دارند، اعلام هشياري نموده است. بسياري متحدان، از جمله اتحاديه اروپا و استراليا اقدامات جدي در زمينه اجراي چنين قطعنامه هايي انجام داده اند، به طور مثال از طريق نامگذاري بانك ملي ايران. معاون وزارت خزانه داري آمريكا در امور تروريسم افزود :همزمان، بسياري از مؤسسات مالي خصوصي و كمپانيها در سراسر جهان، به طور داوطلبانه از معامله با رژيم ايران، اجتناب نمودند. بانكها رفتار رژيم ايران را به مثابه ريسكي غيرقابل قبول براي اعتبار خود تلقي نموده و ترجيح داده اند كه از انجام معامله با آن خودداري كرده و اعتبار خود را حفظ نمايند.

تاوان اعتراض دانشجویان دانشگاه خواجه نصیر به یک چماقدار؛ 8ترم تعلیق از تحصیل(تیتر از جنگ خبر)خبرنامه امیرکبیر5 تن از دانشجویان دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی که در جلسه سخنرانی رحیم پور ازغدی در این دانشگاه با در دست داشتن پلاکاردهایی به اعتراض و انتقاد از عملکرد وی در شورای عالی انقلاب فرهنگی پرداخته بودند، جمعا به ۸ ترم محرومیت از تحصیل محکوم شدند. میلاد اسدی، مهدی عباس زاده، بهنام صفری هر یک به دوترم، علی پرویز و عباس سمد بابایی نیز هر کدام به یک ترم محرومیت از تحصیل بدون احتصاب سنوات محکوم گردیدند. در همین حال ۵۰۰ تن از دانشجویان دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی با امضای نامه ای سرگشاده نسبت به ادامه سرکوب فعالین دانشجویی در دانشگاه اعتراض کرده و با اعلام حمایت از دانشجویان معترض در جلسه ی سخنرانی رحیم پور ازغدی حرکت اعتراضی آنان را مسالمت آمیز و بی ارتباط با گروه های غیرقانونی اعلام کردند. دانشجویان این گونه برخوردها و اعمال فشار ها را تنها در راستای ایجاد فضای رعب و وحشت در دانشگاه دانستند و با یادآوری سخنان رحیم پور ازغدی برخورد مسئولین دانشگاه با فعالین دانشجویی را نشان از وجود تناقض در صحبت های وی و رفتار حاکمیت دانستند.