صفحات

درباره من

عکس من
Ottawa, Canada
رادیو ایرآوا بعنوان اولین رادیوی فارسی زبان اتاوا و حومه از سال 1995 فعالیت خود را آغاز کرد. بخش انگلیسی در زمستان 2005 راه اندازی شد. مجری و تهیه کننده: نرگس غفاری پخش زنده: یکشنبه ها ساعت 15:00 بوقت اتاوا، 23:30 بوقت تهران www.radioirava.com

دوشنبه، مهر ۲۹، ۱۳۸۷

نگاهی به مهمترین رویدادهای هفته


مردم گیلان علیه اعدام یک زندانی در ملاءعام با ماموران نیروی انتظامی درگیر شدند
سایت سازمان مجاهدین خلق ایران خبر داد: روز 29 مهرماه مردم نشتارود در استان گیلان خشم و انزجار خود را علیه اعدام یك زندانی در ملا عام ابراز كردند و با مأموران نیروی انتظامی درگیر شدند. این زندانی كه قنبر كلاری نام داشت و 34 ساله بود، بعد از دو سال زندان، روز دوشنبه ساعت 10 صبح در مقابل زندان نشتارود در ملأ عام اعدام شد. وی هنگام اعدام فریاد می زد: من بی گناهم، من را اعدام نكنید. مردمی كه شاهد این صحنه بودند تنفر و انزجار خود را نسبت به ماموران رژیم ابراز كرده و با آنان درگیر شدند. به گفته شاهدان، این اعتراض به قدری گسترده بود كه ساعتها، انتقال جنازه این زندانی به تأخیر افتاد.

گلخانه داران استان گیلان، دست به تحصن اعتراضی زدند
گلخانه‌داران استان گیلان، روز دوشنبه همزمان با سفر پاسدار احمدی نژاد به استان گیلان در مقابل اداره كشاورزی این استان تحصن كردند. تحصن كنندگان با در دست داشتن پلاكاردهایی كه روی آن نوشته شده بود: كو حمایت، كو توسعه، كو رسیدگی- 4 سال است گلخانه‌ها نابوده شده اند، علت اعتراض خود را بی توجهی به خواسته هایشان عنوان كردند.

دانشجویان دانشگاههای آزاد دست به تجمع اعتراضی زدند
دانشجویان دانشگاه آزاد واحدهای تهران جنوب، تهران مرکز، تهران شمال، شهرری، کرج، تبریز، مشهد، گرگان، کرمانشاه، قزوین، شهریار، کاشمر، اندیمشک و گرمسار، با صدور بیانیهیی به اخراج استادان و ممانعت از ادامه تحصیل دانشجویان اعتراض كردند. در بیانیه دانشجویان آمده است: ما دانشجویان دانشگاههای آزاد ضمن محکوم کردن شیوه جدید برخورد با دانشگاه خواستار فراهم شدن شرایط برای ادامه تحصیل کلیه دانشجویان محروم از تحصیل می باشیم و اعلام می داریم که برای بازگشت دوستان دانشجو و اساتید عزیزمان به صحن دانشگاه از هیچ گونه کوششی دریغ نخواهیم کرد.

"محکومان قصاص زیر 18 سال، همچنان اعدام می شوند"
معاون قضایی دادستان رژیم اعلام كرد محكومان قصاص زیر 18سال همچنان اعدام می شوند. حسین ذبحی گفت که قصاص، حق خصوصی افراد ‏است و قوه قضائیه نمی تواند در آن دخالت کند. وی روز شنبه طی مصاحبه یی گفت: " اصل قصاص حد ‏حکومت نیست، بلکه حد خصوصی است که مقررات شرعی و قانونی، این حق را به اولیای دم داده است." بر اساس اظهارات معاون دادستان رژیم، 140نوجوانی كه در انتظار حكم اعدام هستند، هیچ تغییری در حكم اعدام آنها روی نخواهد داد.

سالانه 8 میلیون پرونده قضایی برای مردم تشکیل می شود
آخوند شاهرودی، رئیس دستگاه قضائیه رژیم، اعتراف كرد که رژیم حاکم بر ایران، سالانه 8 میلیون پرونده قضایی برای مردم تشكیل می دهد. شاهرودی در مصاحبه با رسانههای حكومتی در اردبیل افزود: "تعداد پرونده‌ها در قوه قضاییه، نشانه بیماری حقوقی در جامعه است كه این مسائل، كل امنیت حقوقی جامعه را سلب می‌كند، باید به اصل مساله پرداخت و بررسی كنیم كه چه اتفاقی افتاده كه در جامعه ورودی پرونده‌ها به این شكل است".

دانشگاههای ایران، ظرفیت پذیرش داوطلبان ورود به کارشناسی ارشد را ندارند
براساس آمار اعلام شده توسط رژیم، 92 درصد داوطلبان ورود به كارشناسی ارشد در دانشگاههای دولتی پذیرفته نمی شوند و این جمعیت به اوكراین، مالزی، آذربایجان، تركیه و كشورهای اطراف می روند. حسن مسلمی از مقامات رژیم در وزارت علوم گفت: به طور متوسط روزی 100 نفر برای تایید مداركشان به وزارت علوم مراجعه می كنند تا برای ادامه تحصیل به خارج كشور مراجعه كنند و حتی این میزان در برخی مواقع به 150 نفر نیز رسیده است. وی كه در دانشگاه گیلان سخن می گفت افزود: علت این امر محدودیت ظرفیت پذیرش دانشجو در مقطع كارشناسی ارشد به علل مختلفی چون امكانات رفاهی دانشگاهها است.

به اعتراف یکی از کارگزاران رژیم، نرخ تورم بالاتر از ارقام منتشر شده است
كاظم دلخوش عضو كمیسیون اقتصادی مجلس رژیم در یك تصفیه حساب جناحی، رقمهای اعلام شده كسری بودجه و تورم از طرف كابینه پاسدار احمدی نژاد را غیر واقعی دانست. وی كه با خبرگزاری حكومتی مهر مصاحبه می كرد رقم 7 هزار میلیارد تومان كسری بودجه را اشتباه دانست و گفت ما تنها در بخش آموزش و پرورش حدود 6 هزار میلیارد تومان كسری بودجه داریم. وی همچنین نرخ تورم 20درصد را نیز غیر واقعی دانست و گفت: هم اكنون نرخ تورم بالاتر از این رقم است و مطمئنا با اجرای طرح تحول اقتصادی نرخ تورم افزایش خواهد داشت.

هیات نمایندگی پارلمانی اروپا و نروژ بریاست دکتر آلخو ویدال کوادراس، ازشهر اشرف بازدید به عمل آوردند
منابع خبری مقاومت ایران 29 مهر گزارش دادند: هیأتی متشكل از نمایندگان پارلمان اروپا و نروژ، بهریاست دكتر آلخو ویدال كوادراس، نایب رئیس پارلمان اروپا از شهر اشرف بازدید كرده و چگونگی حفاظت ساكنان این شهر و تضمین حفاظت وحقوق آنان براساس كنوانسیون چهارم ژنو و قوانین بينالمللى را مورد بررسی قرار داد. این منابع افزودند: اعضای هیأت پارلمان اروپا و نروژ متشكل ازدكتر آلخو ویدال كوادراس، نایب رئیس پارلمان اروپا، مورتون هوگلند، معاون كمیسیون خارجه مجلس نروژ ، موگنز كامره نایب رئیس گروه اتحاد اروپا برای ملتها در پارلمان اروپا، تونه كلام رئیس هیئت استونی در گروه دمكرات مسیحی در پارلمان اروپا و آندره بری مسئول روابط خارجی گروه ائتلاف چپ در پارلمان اروپا، هنگام ورود مورد استقبال خانم مژگان پارسایی، جانشین رهبری مقاومت در شهر اشرف و خانم صدیقه حسینی، مسئول اول سازمان مجاهدین خلق ایران قرار گرفتند. هیأت پارلمان اروپا در این بازدید دو روزه، با گروههای متعددی از مجاهدان اشرف درباره وضعیت حفاظتی وحقوق آنان گفتگو كردند و از اماكن مختلف شهر اشرف شامل موزه شهیدان، نمایشگاه آثار جنایات تروریستی رژیم آخوندی، مزار شهیدان درقطعه مروارید و دانشگاه شهر اشرف بازدید به عمل آوردند. نمایندگان پارلمان اروپا و معاون كمیسیون خارجه مجلس نروژ در جشن 30مهر و مهرگان دراشرف كه به مناسبت سالگرد معرفی رئیس جمهور برگزیده مقاومت در شهر اشرف برگزار میشد، شركت و سخنرانی كردند. دكتر آلخو ویدال كوادراس، نایبرئیس پارلمان اروپا درسخنان خود، شهر اشرف را، «سایبانی در زیر آفتاب سوزان،« گلی روئیده در دل صحرا»، «پناهگاهی در برابر طوفانها» و «كشتی امید دربرابر امواج یأس توصیف كرد پایداری اشرف بر سر آرمان آزادی را یك شاخص و مرجع اخلاقی» و«نمونهیی برای تمام جهان» دانست. نایب رئیس پارلمان اروپا تأكید كرد: «من و همكارانم هر چه از دستمان برآید و بیش از آن را، انجام خواهیم داد تا امنیت شهر اشرف را تضمین كنیم و شما را از لیست سیاه تروریستی اتحادیه اروپا خارج كنیم. مورتون هوگلند معاون كمیسیون خارجه پارلمان نروژ خطاب به رزمندگان اشرف گفت: پایداری شما در اشرف برای همه بسیار مهم است. زیرا این برای آزادی و مبارزه ما است و شما در جبهه مقدم این نبرد قرار دارید. آندره بری نماینده پارلمان اروپا از آلمان در دیدار با مجاهدان اشرف گفت: «من تابهحال ندیده بودم كه در یك جنبش سیاسی، چنین روابط گرمی میان اعضا وجود داشته باشد، وی تاكید كرد من این فرهنگ را برای حزبم به ارمغان میبرم وهمچنین بسیار تحت تاثیر همبستگی عمیق مردم عراق با شما هستیم. موگنز كامره نماینده پارلمان اروپا از دانمارك ضمن تقدیر از نقش زنان در شهر اشرف، گفت: با دیدن فداكاری و از خود گذشتگی شما و نبردی كه از اشرف برای عدالت، دموكراسی و آزادی، هدایت میكنید بیش از تمامی دوران زندگی سیاسیام تحت تأثیر قرار گرفتم.

مجمع عمومی ملل متحد به عضویت رژیم در شورای امنیت رأی منفی داد
سخنگوی وزارت خارجه رژیم، در كنفرانس مطبوعاتی روز دوشنبه خود(29 مهر) بخاطر رأی منفی مجمع عمومی ملل متحد به عضویت رژیم در شورای امنیت، گفت: بله ما در واقع بعد از 54سال گذشت زمان، دیپلوماسی جمهوری اسلامی ایران مصمم بوده و هست كه پیگیر عضویت ایران به عنوان عضو غیردائم شورای امنیت باشه، از موضوعاتی بود كه كاملا كار كارشناسی صورت گرفته و از تصمیمات جدی ماست. هیچ دلیل منطقی وجود نداره كه ژاپن در انحصار خودش قرار بده هجده سال در واقع عضویت در شورای امنیت برای دهمین بار و دلیل خاص منطقی برای مونوپولایز كردن صندلی در واقع شورای امنیت وجود نداره. قشقاوی افزود: این خیلی عجیب است كه بعضی از تحلیل ها می گن كه خب حالا مثلا قدرتهای بزرگ اینجوری می خوان اگه بناست كه ما تابع قدرتهای بزرگ بودیم كه انقلاب نمی كردیم. بنابراین امیدوارم كه در این مسیر همه ظرفیتها به كار گرفته بشه افكار عمومی داخل و خارجی توجیه بشه. سخنگوی وزارت خارجه رژیم از تصویب قطعنامه چهارم شورای امنیت علیه رژیم نیز گفت: انتظار جمهوری اسلامی ایران پس از در واقع جلسات و گفتگوهایی كه چه بین آقای سولانا و آقای جلیلی و چه بین نمایندگان این دو بوده یك راه روشن، مذاكره سازنده و جدی و راهبردی داشت شكل می گرفت كه انتهای اونهم رفع ابهام و پاسخ به سوالات در واقع جمهوری اسلامی ایران بوده كه خب یك لحظه ما متوجه انحراف شدیم از روندی كه رو به پیش بوده و قطعا صدور قطعنامه چهارم رو ما یك انحرافی از روند موجود در واقع مذاكراتی كه رو به پیش بوده. قشقاوی همچنین در ادامه این كنفرانس مطبوعاتی در پاسخ به سوالی در مورد تعداد سانتریفیوژهای فعال رژیم مدعی شد: هم‌اكنون هزاران سانتریفیوژ در كشور در حال كار است.