صفحات

درباره من

عکس من
Ottawa, Canada
رادیو ایرآوا بعنوان اولین رادیوی فارسی زبان اتاوا و حومه از سال 1995 فعالیت خود را آغاز کرد. بخش انگلیسی در زمستان 2005 راه اندازی شد. مجری و تهیه کننده: نرگس غفاری پخش زنده: یکشنبه ها ساعت 15:00 بوقت اتاوا، 23:30 بوقت تهران www.radioirava.com

یکشنبه، تیر ۰۲، ۱۳۸۷

نگاهی به مهمترین رویدادهای هفته


دو دختر دانشجو در لاهیجان و سیستان و بلوچستان بدلیل فشارها و احظار مکرر حراست دانشگاه به زندگی خود خاتمه دادند
خبرنامه دانشجویی امیرکبیر نوشت: دو دانشجوی دانشگاه های سیستان و بلوچستان و دانشگاه آزاد لاهیجان خودکشی کردند. دختر دانشجوی دانشگاه آزاد لاهیجان خود را از محل اتاق حراست دانشگاه در طبقه چهارم به پایین انداخته و جان سپرد و یکی از دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان نیز بر اثر فشارهای حراست دانشگاه با خوردن قرص خودکشی کرده است. دختر دانشجوی دانشگاه لاهیجان پیش از این نیز چندین بار به کمیته انضباطی دانشگاه احضار شده بود و سرانجام پس از اینکه هفته گذشته مجددا به حراست احضار شد، خودکشی کرد. امیرکبیر افزود: روزنامه اعتماد در این زمینه نوشت: "این دانشجوی دختر که به دلیل نامشخصی به اتاق حراست دانشکده فنی این دانشگاه مراجعه کرده بود، بعد از دقایقی خود را از پنجره اتاق - واقع در طبقه چهارم- به پایین انداخت و به زندگی خود پایان داد. با این حال هنوز از دلیل احضار دختر دانشجو به حراست خبر موثقی در دست نیست." دانشجوی دانشگاه سیستان و بلوچستان که بارها به کمیته انضباطی دانشگاه احضار شده و از طرف حراست دانشگاه تحت قشار بود، با خوردن قرص به زندگی خود پایان داد. این دومین مورد خودکشی طی یک و ماه نیم گذشته در دانشگاه سیستان می باشد. پیش از این نیز در اواخر اردیبهشت ماه، یکی از دانشجویان دختر این دانشگاه با خوردن جوهر نمک خودکشی کرده بود. این خودکشی ها در دانشگاه های مختلف کشور در حالی انجام می شود که مسئولین وزارت علوم پاسخگوی مشکلات دانشجویان و فشارهای وارده بر دانشجویان از طرف کمیته های انضباطی و حراست دانشگاه ها نمی باشند. چندی پیش مشاور وزیر علوم در مصاحبه با خبرگزاری های دولتی با اذعان به خودکشی های دانشجویان، "خودکشی" را دومین علت اصلی مرگ در بین دانشجویان ایرانی برشمرده بود. طبق گفته رئیس حراست ‏کل وزارت علوم از هر ۲۸ مورد خودکشی دانشجویی در ایران، ۷ مورد مربوط به پسران و ۲۱ مورد دیگر مربوط به ‏دختران است. بر اساس آمار اعلام شده از سوی نهادهای دولتی، سالانه ۴۲۰۰ ‏دانشجوی ایرانی خودکشی می کنند که بخشی از آنها به مرگ دانشجو منتهی می شود.
******
رژیم دختر دانشجوی زنجانی را كه از سوی معاونت دانشجویی این دانشگاه مورد هتك حرمت قرار گرفته بود، دستگیر كرد. افشاگری این دختر دانشجو باعث موجی از اعتراضات در دانشگاه زنجان علیه رژیم شد. در همین حال دانشجویان دانشگاه های آزاد اراک، شهر ری، تبریز، مشهد، کرمانشاه، سنندج و کاشمر با صدور بیانیهیی هتك حرمت یك دختر دانشجوی دانشگاه زنجان را محكوم كرده و از اعتراضات دانشجویان این دانشگاه حمایت كردند.

******
جمعی از اعضای صنف ‌عمده‌فروشان شیراز، روز شنبه، در اعتراض به دستور جابجائی محل كسب خود، در مقابل استانداری رژیم تحصن كردند. معترضین گفتند: با شرایط موجود جامعه، امكان تغییر شغل یا محل كسب عمده‌فروشان كم است. این دومین بار طی یك ماه اخیراست كه عمده فروشان شیراز در مقابل استانداری رژیم تجمع اعتراضی برگزار میكنند.

******

1300تن از كارگران كارخانه كاغذسازی پارس روز شنبه در مقابل دفتر مدیریت این كارخانه تجمع اعتراضی برگزار كردند. تجمع كنندگان در اعتراض به پرداخت نشدن سه ماه حقوق معوقه خود دست به این حركت اعتراضی زدند. كارگران معترض گفتند: 8 روز است كه برق كارخانه قطع است ودرگرمای ظهر برق منازل مسكونی كارگران را قطع كرده اند كه از اعتراض وتحصن كارگران جلوگیری كنند و خانواده كارگران را تحت فشار قرار دهند. در خاش نیز تراکتور داران و کشاورزان این شهر در اعتراض به كمبود سوخت در مقابل اداره كشاورزی این شهر تجمع كردند. همچنین در تهران اهالی منطقه پل مدیریت ، در اعتراض به تعریض اتوبان موسوم به چمران تجمع كردند. تجمع كنندگان علت اعتراض خود را گودبرداری در مقابل منازل خود دانسته و گفتند این اقدام باعث خسارت به منازل آنها میشود. این اعتراض در حالی صورت گرفت كه مأموران نیروی انتظامی در وحشت از گسترش تجمع مردم در محل حضور داشتند.

******
كارگران كارخانه نیشكر هفت تپه خوزستان، در ادامه اعتصاب و اعتراضات خود، روز پنجشنبه در اعتراض به سركوب كارگران و عدم رسیدگی به خواسته كارگران رئیس حراست این كارخانه را زندانی كردند. منابع خبری مقاومت ایران گفتند: بنا به اخبار دریافتی، كارگران در یك اقدام جمعی، صبح روز پنجشنبه 30خرداد رئیس حراست كارخانه را كه یكی از منفورترین افراد شركت نیشكر هفت تپه بوده و پرونده سازی بسیاری را علیه كارگران كرده است، زندانی كردند. پاسدار دانشی یكی از سركردگان نیروی انتظامی برای بیرون كشیدن وی از دست كارگران به كارخانه نیشكر هفت تپه حمله كرد، ولی با ممانعت و مقاومت كارگران روبرو گردید. روز چهارشنبه نیز هزاران تن از كارگران كارخانه نیشكر هفت تپه خوزستان ، همراه با خانواده های خود، با سر دادن شعارهای ضدحكومتی برای دومین روز متوالی اتوبان اهواز اندیمشك را مسدود كردند و با مأموران نیروی انتظامی درگیر شدند.

******
كارگران اخراجی سیب تاك ارومیه روز پنجشنبه در مقابل اداره كار رژیم در استان آذربایجان غربی تجمع اعتراضی برگزار كردند.كارگران معترض خواستار پرداخت بیمه بیكاری خود شدند. خاطرنشان می شود در پی آتش سوزی هفته گذشته در این كارخانه، عوامل رژیم در این كارخانه 30 كارگر را اخراج كردند.

******
منابع خبری مقاومت ایران خبر دادند: براساس آمار ثبت شده از سوی مقاومت ایران، اقشار مختلف مردم در خردادماه گذشته 1524 فقره اعتصاب، تحصن وتجمع اعتراضی علیه حكومت و سیاست های سركوبگرانه آنها برگزار كردند. این اعتراضات نسبت به ماه اردیبهشت امسال كه طی آن شاهد 800حركت اعتراضی بودیم، حدود دو برابر است. این در حالی است كه طرح ها و اقدامات سركوبگرانه رژیم طی این مدت به شدت افزایش یافته است. براساس آمار ثبت شده، از 1524 حركت اعتراضی، 257 حركت توسط كارگران در مراكز كارگری صورت گرفته است. در اوج این اعتراضات، اعتصاب كارگران نیشكر هفت تپه خوزستان قرار داشت. رژیم برای مقابله با این حركت اعتراضی حكومت نظامی اعلام نشده در شهر شوش برقرار كرد و شماری از كارگران معترض را دستگیر كرد. دانشجویان نیز با اعتراضات گسترده و دامنه دار خود به رویا رویی با سیاست های سركوبگرانه حكومت پرداختند. ازجمله دانشگاه های تربیت معلم پردیس، بوعلی همدان، سهند تبریز، پلی تكنیك، علامه، زنجان و شیراز كانون اعتراضات بودند. دانشجویان تربیت معلم پردیس كرج با شعار اشرف نشان «مازن و مرد جنگیم بجنگ تا بجنگیم» به مقابله با مأموران رژیم برخاستند. دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران طی اطلاعیه ای اعلام كرد: اوجگیری اعتصاب و تحصن دانشجویان ، بیانگر خشم و نفرت فزاینده از رژیم ضد بشری آخوندی و تمایل عموم مردم به تغییر در ایران است. مقاومت ایران از كلیه سازمان ها و مجامع مدافع حقوق بشر و سندیكاها و اتحادیه های دانشجویی خواستار حمایت از دانشجویان ایرانی و محكوم كردن سركوب و آزار سیستماتیك آنان گردید. زندانیان سیاسی نیز علیه رفتار وحشیانه دژخیمان بارها دست به اعتصاب غذا زدند.

******
رژیم حاکم بر ایران طرح های سركوبگرانه خود را به بهانه بدحجابی در شهرهای مختلف كشور شدت بخشیده است. پاسدار ایمان نژاد از سركردگان انتظامی رژیم در استان آذربایجان شرقی گفت: بر اساس این طرح، با بانوانی كه از مانتوهای كوتاه و نامناسب استفاده كنند، برخورد قانونی صورت می‌گیرد . وی افزود: همچنین براساس این طرح، مأموران پلیس، پس از مشاهده بانوانی كه پوشش نامناسب دارند و با كسب اطلاع از آنان، به مركز خریدی كه این افراد پوشاك خود را خریداری كرده‌اند، مراجعه و بلافاصله نسبت به پلمب آن مركز خرید اقدام می‌كنند. پاسدار ایمان نژاد همچنین گفت: مأموران در اجرای این طرح علاوه بر برخورد با بانوان دارای پوشش نامناسب، با پسرانی كه موهای خود را به صورت‌های نامناسب و نامتعارف اصلاح كنند، برخورد می‌كنند.

پارلمان اروپا طی قطعنامهیی نقض فاحش حقوق بشر توسط رژیم ایران به ویژه اعدام كودكان و نوجوانان را محكوم كرد و خواستار توقف آن شد
در این قطعنامه که روز 31 خرداد انتشار یافت، پس از اشاره به قطعنامههای متعدد پارلمان اروپا و مجمع عمومی سازمان ملل متحد علیه نقض حقوق بشر در ایران آمده است:
ـ با توجه به اینكه وضعیت عمومی حقوق بشر در ایران از سال 2005 همچنان رو به وخامت گذاشته و تعداد اعدام ها تنها در سال 2007 دو برابر شده است،
ـ با توجه به اینكه رژیم ایران بیش از هر رژیمی در جهان افراد خردسال را اعدام می كند و براساس گزارش های موجود بیش از 100 نفر از افرادی كه هنگام ارتكاب جرم انتسابی زیر 18سال بوده اند،
ـ با توجه به اینكه كمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل در 10 ژوئن 2008 ممنوعیت مطلق صدور احكام اعدام برای كودكان را گوشزد كرد، پارلمان اروپا صدور احكام اعدام و اجرای آن در ایران را محكوم می كند و مقام های رژیم ایران را به احترام به قوانین شناخته شده بین المللی در مورد حقوق كودكان فرا می خواند. پارلمان اروپا تصریح می كند صدور احكام اعدام برای افراد خردسال نقض آشكار وظایف و تعهدات بین المللی است كه رژیم ایران آن را امضا می كند. پارلمان اروپا رئیس خود را موظف می كند این قطعنامه را به اطلاع شورای وزیران اتحادیه اروپا، كمیسیون اروپا، دولت ها و مجالس كشورهای عضو اتحادیه اروپا، دبیر كل سازمان ملل، شورای حقوق بشر سازمان ملل و مقام های رژیم ایران برساند.

******
جامعه دفاع از خلق‌های تهدید شده در آلمان روز پنجشنبه‌، 30خرداد طی گزارشی، به رژیم ایران به خاطر سرکوب بهاییان اعتراض کرد. در این گزارش آمده است از زمان به قدرت رسیدن احمدی نژاد تا کنون ۳۵۰ هزار بهایی مقیم ایران مورد فشار شدیدتری قرار گرفته‌اند. این سازمان حقوق بشری در گزارش خود تاکید می‌کند که حمله به بهاییان و دستگیری گسترده آنان سیستماتیک انجام می‌شود و از جانب حکومت برنامه‌ریزی شده است. گونتر نوکه، نماینده ویژه حقوق بشر دولت آلمان نیز روز پنچشنبه به سرکوب بهاییان در ایران اعتراض کرد. وی گفت: دولت آلمان سفیر رژیم ایران در این کشور را در این رابطه مورد مواخذه قرار داده است.»

عکسی از خانم رجوی در یک نشریه به نام " خورشید نیمروز" در ایران به چاپ رسید سیمای آزادی، تلویزیون ملی ایران اول تیرماه اعلام کرد: هموطنان در یك ابتكار ویژه بمناسبت سالگرد كودتای نافرجام 17 ژوئن 2003، تصویری از خانم مریم رجوی رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران را در نشریه « خورشید نیمروز » چاپ تهران درج كردند. این رسانه افزود: درج این تصویر باعث استقبال گسترده مردم از آن و فروش سریع این نشریه شد. سیمای آزادی با پخش فیلمهایی از این ابتکار ویژه از تهران و همدان افزود: خاطرنشان می كنیم روز 31خرداد سال گذشته نیز هموطنان در یك ابتكار ویژه تصویر خانم رجوی را به صورت یك آگهی درج كردند. در متن این آگهی آمده بود: «مریم جان، ای عزیز و دلبندمان، موفقیت تو را در كارهایت تبریك میگوییم و منتظر قدم گذاشتن تو به خانهمان هستیم. دخترم چشم براهیم و آرزوی دیدن رویت را داریم....». سیمای آزادی گفت: این گونه اقدامات البته برای رژیم بسیار سنگین و خطرناك محسوب میشود. چنانكه 5سال پیش روزنامه آسیا به خاطر چاپ تصویر رئیسجمهور برگزیده مقاومت پس از آزادی در فرانسه، بسته شد و مسئولان آن بهشدت مورد پیگرد قرار گرفتند.

اتحاديه اروپا در مسير انجماد داراییهای بانك ملی رژيم ایران می باشد
روزنامه واشینگتن تایمز 2 تیر با عنوان انتظار می رود كه بریتانیا اتحادیه اروپا را برای تحریمات علیه رژیم ایران تحت فشار قرار دهد نوشت: دیپلمات های اتحادیه اروپا گفتند كه این اتحادیه احتمالا تا هفته آینده انجماد داراییهای بانك ملی را اعلام كند.این روزنامه افزود: برخی در اروپا به این نتیجه گیری نزدیك می شوند كه تحریمها برای مجبور كردن رژیم ایران به مصالحه، ممكن است تنها آلترناتیو برای یك اقدام نظامی از طرف آّمریكا باشد.

******
كمیته دوستان ایران آزاد در سوئد، درنامه یی به فرماندهی نیروی چند ملیتی درعراق، اظهارات علی دباغ علیه مجاهدین را محكوم كرد و نوشت: دوستان ایران آزاد در سوئد كه اعضای آن وكلا، آكادمیسین‌ها، پارلمانترها و فعالان حقوق بشر هستند، با نگرانی تمام اطلاع یافتیم كه سخنگوی دولت عراق از اخراج اعضای مجاهدین خلق ایران از عراق سخن گفته و ممنوعیت هرگونه تماس با آن را اعلام كرده است. ما مطمئن هستیم كه این اظهارات عكس‌العمل نسبت به امضای 3 میلیون تن از شیعیان عراق است كه حمایت خود را از سازمان مجاهدین اعلام كرده و نسبت به دخالت های رژیم ایران در عراق معترض هستند. اعضای سازمان مجاهدین به‌عنوان افراد حفاظت شده تحت كنوانسیون 4 ژنو می باشند و هرگونه جابجایی آنها نقض قوانین انساندوستانه است. ما مطمئنیم كه نیروهای چند ملیتی به موقعیت حقوقی اعضای مجاهدین احترام می‌گذارند و شما نیز اطمینان خاطر بدهید كه هرگونه تلاش دولت عراق برای نقض حقوق این افراد با قاطعیت مواجه می‌گردد. فدراسیون انجمن های همبستگی با كارگران مهاجر درفرانسه(فاستی) نیز درنامه یی به فرماندهی نیروی چند ملیتی درعراق نوشت: فاستی از اظهارات سخنگوی دولت عراق، كه توسط رسانه های عراقی پخش شد و در آن هر گونه همكاری با مجاهدین خلق در عراق ممنوع و هر همكاری با این سازمان عملی تروریستی دانسته شده شوكه شده است. ما با مجموعه مسائل مربوط به ایران و عراق و جایگاه سازمان مجاهدین در آن آشنا هستیم. آنچه ما را بیشتر نگران می كند وجه انساندوستانه مسئله است. درادامه نامه فدراسیون انجمن های همبستگی با كارگران مهاجر درفرانسه كه رونوشت آن برای محمود المشهدانی، رئیس مجلس ملی عراق، بان كی مون، دبیر كل سازمان ملل متحد، نوری المالكی، نخست وزیر عراق و رایان كراكر، سفیر ایالات متحده آمریكا در عراق ارسال شده، آمده است: سخنان دباغ بخصوص درزمانی كه دادگاه های انگلستان و اروپا اخیرا بشكل نهایی نام گذاری تروریستی علیه مجاهدین را باطل كرده اند نا به جا می نماید. نگرانی ما بخصوص از این نظر مشروع است كه رژیم عملیات تروریستی خود علیه مخالفان را افزایش داده و ما كمتر از سه هفته پیش تلاش دولت ایران برای پرتاب موشك به شهر اشرف، محل اقامت اعضای مجاهدین را محكوم كرده بودیم. ما چنین اظهاراتی را كه نقض فاحش قوانین بین المللی، قانون حقوق بشر بین المللی و كنوانسیون های ژنو می باشند بشدت محكوم می كنیم و از همه مدافعان حقوق بشر می خواهیم چنین تحریكاتی را محكوم نمایند، و در عین حال مسئولیت نیروهای چند ملیتی و دولت عراق در رابطه با امنیت ساكنان شهر اشرف را یادآوری می كنیم. همچنین کمیته هلندی صلح و آزادی و دمکراسی در ایران درنامه یی به فرماندهی نیروی چند ملیتی درعراق نوشت: ما از اظهار نظر یکی از مقامات دولت عراق که همان تکرار کارزار شیطان سازی اپوزیسیون ایران محسوب میشود، بشدت نگران شده ایم. ما هشدار میدهیم که اظهارات غیر مسئولانه علی دباغ سخنگوی دولت عراق منجر به تشویق رژیم ایران میگردد تا دوباره بیش از پیش به عملیات تروریستی علیه ساکنان شهر اشرف که تحت حفاظت کنوانسیون های بین المللی هستند، مبادرت ورزد. دفتر وكالت فرانسیس مك كوئد درانگلستان نیز طی نامه یی به فرماندهی نیروی چند ملیتی درعراق نوشت: ما این نامه را مینویسیم تا نگرانی خود در رابطه با اظهاراتی كه سخنگوی دولت عراق، علی دباغ در رابطه با مجاهدین ساكن اشرف، در عراق كرده است ابراز كنیم. از چنین اظهاراتی بسیار نگران شدیم چرا كه نفوذ گسترده رژیم ایران بر سیاست های عراق را نشان می دهد. همانطور كه مطلع هستید، سازمان مجاهدین تنها گروه اپوزیسیون مشروعی است كه قاطعانه در برابر ایدئولوژی عقب مانده اسلام بنیادگرایی رژیم ایران با از دست دادن بیش از 120 هزار تن ازنیروهایش زیر شكنجه و اعدام، ایستادگی كرده است. از این رو رژیم ایران همه توان خود را جمع كرده تا یك مانع جدی یعنی سازمان مجاهدین را برای بدست گرفتن كنترل در عراق حذف كند. رژیم ایران میداند كه شهر اشرف صدای عدالت برای مردم ایران و عراق است؛ در نتیجه میخواهد این صدا را خفه كند. دولت عراق نباید در كنار رژیمی قرار بگیرد كه توسط مردم خودش طرد شده است.
در همین رابطه سازمان مجاهدین خلق ایران در یك نامه رسمی به پارلمان عراق با تأكید بر حق دمكراتیك پاسخگویی در برابر اتهامات و اطلاعات و دعاوی نادرست و با توجه به كارزار شیطان سازی رژیم ایران از اپوزیسیون خود، خواستار حضور در اجلاس علنی مجلس عراق شد تا در برابر مردم عراق با ارائه اسناد و مدارك به روشنگری بپردازد. متن نامه مجاهدین به پارلمان عراق كه برای رئیس مجلس این كشور ارسال شده از این قرار است: رئیس محترم پارلمان عراق،خواهشمندیم مقرر نمایید یادداشت حاضر جهت اطلاع نمایندگان پارلمان در پاسخ به افترائات و اتهاماتی كه در روز 17 ژوئن 2008 در پارلمان عراق علیه سازمان مجاهدین خلق ایران مطرح گردید در جلسه علنی قرائت شود.با تأكید بر حق دمكراتیك پاسخگویی در برابر اتهامات و اطلاعات و دعاوی نادرست و با توجه به كارزار شیطان سازی رژیم ایران از اپوزیسیون خود، سازمان مجاهدین خلق ایران خواستار حضور در اجلاس علنی است تا در برابر مردم شریف عراق به توضیحات لازم مبادرت كند و با ارائه مدارك و اسناد روشنگر هرگونه سؤال و ابهامی را هم برطرف نماید. هرچند فشارهای فوق العاده رژیم ایران و سفارت آن بر روی دولت و پارلمان عراق در واكنش به بیانیه شیعیان عراق بر كسی پوشیده نیست، با این همه برای اطلاع نمایندگان محترم این موارد را یادآوری می كنیم : 1- شورای ملی مقاومت ایران در پاریس كه سازمان مجاهدین خلق ایران یك عضو آن میباشد، پیشتاز افشای پروژه ها و تأسیسات مخفی اتمی رژیم ایران و همچنین تروریسم بین المللی و ایضا مداخلات و نقش این رژیم در عراق و فلسطین و لبنان بوده است. اما افشاء و محكوم كردن مداخلات در عراق مختص سازمان نبوده و دربیانیه 3 میلیون شیعیان عراق قبل از هرچیز به اظهارات رهبران ملی عراق از قبیل دكتر طارق هاشمی، دكتر ایاد علاوی، دكتر عدنان دلیمی و دكتر صالح مطلك و دكتر ندیم جابری همچنین به مواضع صریح سفیر ایالات متحده رایان كراكر و ژنرال پتریوس فرمانده نیروی چند ملیتی و ژنرال مارك لینچ استناد شده است كه در نوامبر گذشته گفت: «نفوذ ایران در عراق افسار گسیخته است». اما بنظر میرسد كه رژیم ایران مصر است انتقام تمام این روشنگریها و بیان حقایق و مرزبندی تاریخی شیعیان عراق با این رژیم را از اپوزیسیون خود بگیرد .2-صدور بیانیه های محكومیت رژیم ایران و حمایت از مقاومت مردم ایران برای آزادی و تغییر دمكراتیك نیز مختص عراق نیست. بعنوان نمونه در ژوئن سال گذشته 250 هزار شهروند فرانسوی دربیانیه« همبستگی با مردم تحت ستم ایران ـ عدالت برای مقاومت ایران » اعلام كردند كه پرونده اتهامات و كارزار شیطان سازی رژیم ایران علیه مخالفان ایرانی خالیست.شهروندان فرانسوی ضمن ابراز انزجار از قربانی كردن مخالفان ایرانی بخاطر منافع اقتصادی خواستار پایان دادن به این بی عدالتی بزرگ در برابر رژیمی شدندكه با پافشاری برای كسب سلاح اتمی صلح و امنیت جهانی را بمخاطره انداخته است. بنابراین جنجال و هیاهو در برابر بیانیه های مردم عراق حاكی از حساسیت فوق العاده رژیم ایران و مخالفت آن با دمكراسی و آزادی بیان مردم عراق است.3- ارتباطات و دیدارها و حمایت نمایندگان پارلمان ازمجاهدین و مقاومت ایران هم مختص عراق نیست و در هیچ كجای جهان جز ایران تحت حاكمیت ولایت فقیه جرم نیست. سال گذشته بیش از هزار نفر از نمایندگان پارلمان در كشورهای مختلف اروپایی حمایت خود را ازمجاهدین اعلام كردند. اكثریت نمایندگان كنگره آمریكا و پارلمان انگلستان تاكنون بارها از شورای ملی مقاومت ایران و سازمان مجاهدین خلق ایران حمایت كرده اند و بسیاری از آنها سال هاست با ما در ارتباط هستند و در اغلب گردهمایی ها و كنگره های سازمان بعنوان میهمان شركت و حتی به آن افتخار میكنند و هیچكس هم جز حكومت ولایت فقیه آنرا جرم نمی داند و خواهان سلب مصونیت و دستگیری و سپردن آنها به جوخه های مرگ نیست. بنظر میرسد رژیم ایران در پیاده كردن الگوی ولایت فقیه در عراق اصرار می ورزد. 4-بهمین خاطر پارلمان اروپا در قطعنامه 12 ژوئیه 2007 به اتفاق آراء اعلام كرد:«تهدیدهای برخی مقامات ارشد عراقی به اخراج و همچنین قطع فراورده های سوختی و آب آشامیدنی 4هزار تن از اعضاء اپوزیسیون ایران را كه در عراق بمدت 20 سال پناهنده سیاسی بوده و از موقعیت حقوقی افراد حفاظت شده تحت كنوانسیون چهارم ژنو برخوردارند قویا محكوم میكند و دولت عراق را به احترام به حقوق آنان تحت قوانین بین المللی فرامیخواند».5- كسانی كه امروز از بیانیه شیعیان به خشم آمده و نمایندگان پارلمان را حتی بدون سلب مصونیت به دستگیری تهدید میكنند و همچنین قصاص مجاهدین خلق را برای جرائمی كه هیچگاه مرتكب نشده اند خواستارند، خود سال های طولانی در ایران تحت دیكتاتوری ولایت فقیه با 120 هزار اعدام سیاسی بسر برده و در خدمت سپاه تروریستی قدس بوده اند. هیأت سازمان مجاهدین خلق ایران مدارك مربوطه را در جلسه پارلمان با شماره حساب ها به استحضار پارلمان عراق خواهد رساند.6-حیرت آور است كه برخی در برابر دخالت ها و جنایتها و انبارهای سلاح های رژیم ایران در عراق بكلی ساكت هستند. از حمله موشكی به ساكنان اشرف، از انفجار ایستگاه آب كه به 20 هزار تن از اهالی هم آبرسانی میكرد، ازانفجار اتوبوس كارگران شاغل در اشرف و از ربودن دو تن از اعضای مجاهدین كلمه ای بر زبان نمی رانند اما وای به وقتی كه از سوی شهروندان عراقی بیانیه ای صادر شود یا یك گردهمایی مسالمت آمیز كه ورود و خروج كلیه افراد در آن زیر نظارت نیروی چند ملیتی است برگزار شود.ژنرال آمریكایی كالدول در باره ترتیبات نظارتی اشرف و ساكنان آن اعلام كرد كه « از مجاهدین در هفت روز هفته و 24 ساعته مراقبت می شود. آنها تحت مراقبت و كنترل دائمی هستند». «آنها در داخل كشور عراق فعالیتی نمی كنند. آنها محصور در تاسیسات هستند»(20 ژوئیه 2006). كما این كه مجاهدین بارها گفتهاند كه قصد دخالت در امور عراق را ندارند.7- مؤسسات بین المللی مانند صلیب سرخ، كمیساریای عالی پناهندگان ملل متحد و یونامی بارها خاطر نشان كردهاند بر اساس اصل نان رفولمان و ماده سوم مشترك در كنوانسیونهای ژنو و قانون بشردوستانه بین المللی « ساكنان قرارگاه اشرف نمی باید دیپورت شوند، اخراج گردند یا به كشور خود برگردانده شوند و یا در داخل عراق با نقض مقررات مربوطه در قانون انساندوستانه بین المللی، جابه جا شوند».8-كمیته بین المللی صلیب سرخ در نامه مورخ 20 مارس 2007 خود میگوید: «كمیته بین المللی صلیب سرخ در مورد اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران در قرارگاه اشرف در عراق، در تماس مستقیم با مقامات ذیربط میباشد و مكررا التزامات آنها به عمل كردن طبق اصل نان رفولمان (اصل ممنوعیت اخراج و برگرداندن اجباری) را درمورد انتقال افراد به یك كشور یا آتوریته دیگر،خاطرنشان میكند. كمیته بین المللی صلیب سرخ روشن ساخته است كه ساكنان قرارگاه اشرف نمی باید با نقض این اصل دیپورت شوند، اخراج گردند یا به كشور خود برگردانده شوند و یا در داخل عراق با نقض مقررات مربوطه در قانون انساندوستانه بین المللی، جابه جا گردند».9-در این نامه تاكید شده است: در خصوص گزارش های مربوط به محاكمه شهروندان اشرف، كمیته بین المللی صلیب سرخ طرف حساب ها را نسبت به تعهداتشان طبق قانون بین المللی یادآور می شود.10-كمیساریای عالی پناهندگان نیز در نامه 9 مارس 2007 با اشاره به قوانین بین المللی مربوط به وضعیت ساكنین اشرف مینویسد: «این مجموعه قوانین، همچنین مفادی را در برمی گیرند، كه اخراج، بازگرداندن، رفولمان و استرداد افراد را در این شرایط مشخص ممنوع می سازند».11-یونامی در گزارش منتشر شده در اكتبر 2007خود میگوید: یونامی به ارزیابی ریسكهای بازگرداندن غیر داوطلبانه به كشور مبداء كه ساكنین اشرف با آن روبرو هستند ادامه مى دهد و بر این نظر است كه ساكنین اشرف نباید بر خلاف اصل نان رفولمان دیپورت شده، اخراج شوند یا بازگردانده شوند، یا برخلاف مفاد مربوطه قانون انسان دوستانه بین المللی در داخل عراق جابه جا بشوند. 12- معاون فرماندهی نیروی چند ملیتی در نامه به دبیركل مجاهدین و ساكنان اشرف بتاریخ 7 اكتبر 2005 تاكید میكند كه: ساكنین كمپ اشرف دارای حقوق حفاظت از خطر، خشونت، ارعاب، تهدید و حفاظت خاص از حرمت و حقوق زنان میباشند. و « نیروهای ائتلاف كماكان نسبت به اجرای مأموریت انساندوستانه خود به منظور تضمین احترام به این حقوق مهم در كمپ اشرف در مورد سلامتی و امنیت، آزادی تفكر و عقیده سیاسی و بیان و تشكیل اجتماع و آزادی در برابر هرگونه تجاوز و آزار و اهانت در مورد غذا و سرپناه كه از سوی كنوانسیونهای ژنو تأمین شده متعهد باقی میمانند». آقای رئیس،ساكنان اشرف از سوی ارگان های مختلف آمریكایی به مدت 16 ماه تحت تحقیق قرار گرفتند. نیویورك تایمز 27 ژوئیه 2004 در این باره نوشت: «اما مقامات ارشد آمریكایی گفتند در مصاحبه های گسترده بوسیله مقامات وزارت خارجه و FBI هیچ مبنایی برای متهم كردن هیچیك از اعضا این گروه پیدانشده است». از سوی دیگر دادگاه عدالت اروپا و دادگاه استیناف انگلستان، طی احكام متقنی، برچسب تروریستی از سازمان مجاهدین را لغو و باطل كردند. همچنین برجسته ترین علمای حقوق بین الملل تصریح كرده اند « درحالی كه عراق از معبر چالش های دست یابى به دمكراسی عبور می كند، یكی از شاخص های كلیدی برای جامعه جهانی، نحوه برخورد حكومت جدید عراق با پناهندگان سیاسی خواهد بود» (پروفسور اریك داوید كارشناس ارشد حقوق بین الملل). مردم ایران و افكار عمومی در كشورهای دمكراتیك از پارلمان عراق انتظار دارند به تضمین حقوق ساكنان اشرف و مصون داشتن آنان از هرگونه تهدید و ارعاب مبادرت كند.