صفحات

درباره من

عکس من
Ottawa, Canada
رادیو ایرآوا بعنوان اولین رادیوی فارسی زبان اتاوا و حومه از سال 1995 فعالیت خود را آغاز کرد. بخش انگلیسی در زمستان 2005 راه اندازی شد. مجری و تهیه کننده: نرگس غفاری پخش زنده: یکشنبه ها ساعت 15:00 بوقت اتاوا، 23:30 بوقت تهران www.radioirava.com

یکشنبه، بهمن ۲۱، ۱۳۸۶

نگاهی به مهمترین رویدادهای هفته


دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران طی اطلاعیه ای روز 19 بهمن اعلام کرد:" به گزارش رسیده از شهر اشرف، در ساعت 3و 30دقیقه بامداد روز جمعه 8فوریه 2008 مزدوران نیروی تروریستی قدس سپاه پاسداران رژیم آخوندی، ایستگاه آب رسانی شهر اشرف و اهالی مناطق اطراف در 25 كیلومتری غرب اشرف را منفجر كردند. در این انفجار جنایتكارانه كه با كار گذاشتن بیش از 300 كیلوگرم تی ان تی صورت گرفت پمپ های بزرگ آبرسانی و تجهیزات و تاسیسات ایستگاه و محل های كاركنان آن تخریب شد و آب شهر اشرف و مناطق اطراف آن قطع گردید." این اطلاعیه افزود: دو روز قبل از این انفجار شیخ حمید ذیاب از اعضای شورای عشایری كه مسئولیت حفاظت منطقه و همچنین حفاظت از ایستگاه آب شهر اشرف را برعهده داشت در یك سوء قصد تروریستی به شهادت رسید. شورای شیوخ منطقه، نیروی تروریستی قدس وابسته به رژیم ایران را مسئول این جنایت تروریستی معرفی كرد. این ایستگاه آب رسانی در سال های اخیر تحت حفاظت اهالی و عشایر منطقه قرار داشت و در ماه های اخیر با تشكیل "شورای بیداری" از آن مراقبت می كردند. مقاومت ایران با تاكید بر اینكه قطع آب و انفجار ایستگاه و لوله های آبرسانی طبق كنوانسیونهای ژنو، جنایت جنگی علیه افراد حفاظت شده و اهالی منطقه محسوب میشود، از نیروهای چند ملیتی، صلیب سرخ جهانی، ملل متحد و بویژه از دولت عراق، خواهان تحقیق فوری پیرامون این جنایت تروریستی و پیگرد قانونی آمران و عاملان آن میباشد. اطلاعیه شورا تاکید کرد: " رژیم آخوندی از مدتی پیش شماری از عوامل وزارت اطلاعات و نیروی قدس رژیم آخوندی را برای توطئه علیه ساكنان شهر اشرف به عراق برده و در هتل منصور بغداد مستقر كرده است. چیزی كه بوضوح حاكی از استمرار طرح های جنایتكارانه این رژیم علیه ساكنان اشرف است." ایستگاه آب اشرف از 22 سال پیش متعلق به مجاهدین بوده و علاوه بر شهر اشرف تأمین آب مورد نیاز كشاورزی و معیشتی بیش از 20 هزار تن از اهالی وروستاهای منطقه و همچنین بخشی از آب آشامیدنی ساكنان شهر عظیم را تامین میكرد. در تابستان سال 2006 رژیم از طریق مامورانش دو بار اقدام به انفجارلوله های آبرسانی شهر اشرف در نزدیكی همین ایستگاه كرد كه هر بار با كمك اهالی منطقه و تلاش ساكنان اشرف خسارت های وارده ترمیم گردید. شهر اشرف از سال 2005 بدلیل فشارها و توطئه های رژیم و ایادی آن در دولت عراق بر خلاف كنوانسیونهای بین المللی تحت محاصره دارویی و غذایی و سوخت قرار گرفت كه علیرغم اعتراض ارگان های بین المللی مانند پارلمان اروپا و ملل متحد، همچنان ادامه دارد.

******
فدراسیون بین المللی کارگران حمل ونقل دربیانیه یی 19 بهمن اعلام كرد: ششم ماه مارس امسال مصادف با روز جهانی "راه آهن" را ، به روز فراخوان برای آزادی كارگران در بند ایران اختصاص می دهد. در این فراخوان كه از حمایت سازمان عفو بین الملل و كنفدراسیون بین المللی اتحادیههای كارگری نیز برخوردار است، آزادی منصور اسانلو رئیس هیأت سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و محمود صالحی، از اعضای همین سندیکا، كه در زندان های رژیم محبوس هستند، درخواست شده است.

******
ماموران نیروی انتظامی رژیم، در استان كرمان در چارچوب طرح سركوبگرانه ارتقاء امنیت اجتماعی 163 جوان را دستگیر كردند.پاسدار علیرضا پریور از سركردگان نیروی انتظامی در كرمان گفت: این افرادبعد از دستگیری تحویل مراجع قضایی داده شدند.


پاسدار جعفری صدور تروریسم برای بقای حكومت را تعیین كننده دانست
پاسدار جعفری سركرده سپاه پاسداران رژیم، صدور تروریسم را برای بقای حكومت تعیین كننده دانست و در حالی كه گروه های تروریستیِ وابسته به رژیم را انقلابیونِ غیرایرانی می نامید، گفت: باید برای توسعه انقلاب در جهان تلاش كنیم. تهدید از مرزهای ایران عبور كردهاست و اكنون مبارزه انقلابیونِ غیر ایرانی در جهان و منطقه برای دفاع از انقلابِ ایران تعیین كننده است و اتفاقی مثل جنگ 33 روزه در لبنان نیز برای ما بازدارندگی دارد“. پاسدار جعفری به این ترتیب به نقش رژیم در جنگ های خونین لبنان كه بهای آن را مردم این كشور با هزاران كشته و مجروح و آواره پرداختند، اعتراف كرد. وی كه در جمع ماموران بسیجی در دانشگاه ها سخن می گفت، همچنین، بر حذف عناصر جناح رقیب تاكید كرد و گفت: طی چند سال اخیر، جریان اصولگرایی بعد از 26 - 25 سال دوباره زنده شد و در حاكمیتِ دو قوه منتخب قرار گرفت و‌ اگر بسیج می‌خواهد در موضوع انتخابات فعالیتی كند - باید جریانی را كه به وجود آورد، حفظ، كامل و گسترده كند“.

******
خبرگزاری همبستگی ملی روز 19 بهمن خبر داد: حذف و جراحی باندهای درونی رژیم توسط ولی فقیه بحدی بالاگرفته كه نوه خمینی نیز رد صلاحیت شد و از شركت وی در نمایش انتخابات مجلس ارتجاع جلوگیری شد. این خبرگزاری افزود: علی اشراقی نوه خمینی با طعنه به جناح ولی فقیه گفت: من به استناد بند یا ماده قانونی خاصی رد صلاحیت نشده‌ام بلكه جرم من این است كه مسئولین، نوه بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران را نمی‌شناسند. آنچه برای من جای تأسف دارد، مضمون پرسش‌هاست. سؤال‌ها در سطح پایین و كاملاً شخصی بود؛ درباره من از همسایگان می‌پرسیدند: آیا نماز می‌خوانم؟ روزه می‌گیرم؟ همسر من حجاب اسلامی را رعایت می‌كند؟ صورتم را اصلاح می‌كنم؟ سیگار می‌كشم؟ چه ماشینی سوار می‌شوم؟ كت و شلوار می‌پوشم. اشراقی نوه خمینی در پاسخ به این سؤال كه آیا به شورای نگهبان شكایت می‌كنید؟ گفت: من حكم هیأت نظارت را سمعاً و طاعتاً پذیرفته‌ام. اصلاً شكایت نمی‌كنم؛ چون وقتی صلاحیت نوه امام احراز نمی‌شود، باید به كجا شكایت كرد؟

******
دستگاه قضائیه رژیم، روز 18 بهمن حكم اعدام یك مادر و پسر نوجوانش را در تهران صادر كرد. این نوجوان مهیار نام دارد و 17 ساله می باشد.


اتحاديه اروپا سنگسار و اعدام توسط رژيم را محكوم كرد
در بيانيه يي كه روز پنجشنبه توسط رئيس اتحاديه اروپا صادر شده، آمده است: اتحاديه اروپا مخالفت خود را با احكام اعدام در هر شرايطي ابراز مي كند و از رژيم ايران ميخواهد تا حكم اعدام در ايران را لغو كند. اتحاديه اروپا به ويژه نگران اجراي قريب الوقوع حكم سنگسار زهره كبيري، آذر كبيري و عبدالله فريور است. به رغم اين كه رژيم ايران وعده تعليق حكم سنگسار را به اتحاديه اروپا در سال 2003 داده بود اما اين احكام هنوز صادر و اجرا مي شود. در ادامه اين بيانيه آمده است: اتحاديه اروپا از رژيم ايران مي خواهد مجازاتهاي ظالمانه و تحقير آميز را متوقف كند و صدور حكم اعدام و سنگسار را متوقف سازد. اتحاديه اروپا همچنين نگران صدور اعدام براي سه زنداني است كه هنوز به سن قانوني نرسيده اند. اتحاديه اروپا تأكيد كرد اين اقدامات رژيم ايران با ميثاق بين المللي حقوق سياسي و مدني، و حقوق كودكان مغايرت دارد . اين ميثاقها به روشني اعدام افراد ”زير سن قانوني” يا كساني كه در زمان ارتكاب جرم سن قانوني نداشتند را ممنوع ساخته است. اتحاديه اروپا از رژيم ايران خواست به قوانين بين المللي احترام بگذارد و فوراً حكم اعدام مهيار و محمد لطيف و بهنام زارع و همه كساني را كه زير سن قانوني هستند متوقف كند.

******
در يك حادثه دلخراش، 7تن از اعضاي يك خانواده ايراني كه از جهنم رژيم گريخته و در اردوگاهي در نزديكي شهر اربيل عراق سكونت داشتند، براثر مسمويت گاز جان باختند. تلويزيون كردستان متعلق به حزب دموكرات كردستان عراق خبر داد: اين خانواده ايراني در اردوگاه آوارگان كاوه سكونت داشتند كه براثر مسموميت ناشي از گاز چراغ نفتي جان باختند. تنها يك دختر 14ساله اين خانواده هشت نفره از مرگ نجات يافت كه به بيمارستان منتقل گرديد. يكي از نيروهاي امدادگر گفت: اين يك واقعه بسيار بسيار تلخ بود. ما وقتي در جريان اين واقعه قرار گرفتيم بلافاصله با نيروهاي پليس و امنيت به محل واقعه رسيديم و شاهد چنين صحنه دلخراشي بوديم. تمام مردم و ساكنان اين منطقه در غم و ا ندوه هستند. طبق تحقيقاتي كه به عمل آورديم اعضاي اين خانواده از روز شنبه جان خود را از دست داده بودند و پس از دو روز همسايه ها از اين حادثه مطلع شدند.

جامعه بين الملل مدافع حقوق بشر حكم سنگسار توسط آخوندها را محكوم كرد
جامعه بين‌المللي مدافع حقوق بشر” (IGFM)، که مرکز آن در شهر فرانکفورت آلمان است طي بيانيه يي روز جمعه حكم سنگسار 3نفر توسط رژيم را محكوم كرد و از آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان و رهبران ديگر کشورهاي اروپايي و نمايندگان اتحاديه اروپا خواست براي قطع مجازات بي‌رحمانة سنگسار در ايران اقدامات جدي به عمل آورند. جامعه بين‌المللي مدافع حقوق بشر در بيانيه خود مجازات سنگسار را برخلاف کنوانسيون ضدشکنجه سازمان ملل متحد دانست و افزود: هم‌اکنون در ايران بيش از 10 نفر محکوم به سنگسار وجود دارد که اکثر آنان زن هستند.