صفحات

درباره من

عکس من
Ottawa, Canada
رادیو ایرآوا بعنوان اولین رادیوی فارسی زبان اتاوا و حومه از سال 1995 فعالیت خود را آغاز کرد. بخش انگلیسی در زمستان 2005 راه اندازی شد. مجری و تهیه کننده: نرگس غفاری پخش زنده: یکشنبه ها ساعت 15:00 بوقت اتاوا، 23:30 بوقت تهران www.radioirava.com

یکشنبه، مهر ۱۶، ۱۴۰۲

 

روزنامه گاردین روز پنجشنبه 5 اکتبر= 13 مهر در گزارشی سخنان دو شاهد ضرب و شتم آرمیتا گرواند را منتشر کرد. یک شاهد به گاردین گفته اندکی پس از ورود آرمیتا به داخل واگن، یک مأمور حجاب به‌دلیل نداشتن روسری با او شروع به مشاجره کرده است. زن چادری با فریاد از او پرسید که چرا مقنعه نپوشیده است. آرمیتا به او گفت: آیا من از تو می‌خواهم روسری خود را برداری؟ چرا از من می‌خواهی روسری بپوشم؟ سپس بحث آنها به خشونت تبدیل شد. مأمور حجاب شروع به حمله فیزیکی به آرمیتا کرد و او را به ‌شدت هل داد. شاهد دیگری به گاردین گفته که آرمیتا وقتی روی زمین افتاد هنوز هوشیار بود. این شاهدان ادعا کرده‌اند که همان مأمور حجاب را دیده‌اند که پشت آمبولانسی که آرمیتا را به بیمارستان رساند منتظر بود. یکی از این شاهدان گفت: «دوستان و خانواده آرمیتا تحت فشار هستند» و افزود: «من انتظار ندارم بعد از اتفاقی که برای خانواده مهسا افتاد، حقیقت را فاش کنند».

روز یکشنبه 9 مهر، آرمیتا گراوند، اهل کرمانشاه و 16 ساله پس از ورود به متروی تهران، با مشاجره گشت حجاب رژیم در مترو روبرو می شود. رژیم اعلام کرد که او بدلیل افت فشار خون، افتاده است. اما واقعیت این است که سر آرمیتا بر اثر هل دادن مامور رژیم، به لبه مترو اصابت کرده و در بیمارستان فجر نیروی هوایی تهران، به کما رفت و این بیمارستان تحت تدابیر شدید امنیتی قرار گرفت. رژیم آخوندها از هراس شعله ور شدن یک قیام دیگر، وب سایت این بیمارستان را از دسترس خارج کرده و شهرداری رژیم در تهران، دختران گشت حجاب که به حجاب بان معروف هستند را از ایستگاههای مترو جمع آوری کرد. سایت حکومتی دیده بان ایران 13 مهر نوشت: هنوز مشخص نیست غیب شدن یک‌باره این عوامل از سطح مترو با حادثه رخ داده برای آرمیتا گراوند ارتباط دارد یا آن‌که سیاست کلی شهرداری در این باره تغییر کرده است. مصاحبه اجباری پدر و مادر آرمیتا نیز نتوانست خانواده این دختر 16 ساله را ساکت کند. مادر آرمیتا در یک مصاحبه دیگر که فردی در کنار او ایستاده و مدام تکرار می کند که ویدیوها دیده شده اند و همه چی اوکی بوده، گفت: نه همه ویدیوها رو چک نکردیم. به نقل از روزنامه اینترنتی رژیم به نام فراز دیلی 13 مهر، پدر آرمیتا گفت: ما حقیقتاً اطلاع چندانی از وضعیت آرمیتا نداریم. در بیمارستان نیستیم. سر کارم. چند روزی است که از آرمیتا خبری ندارم. تا جایی که خبر دارم در کما هست فقط همین را می‌دانم. ساعاتی بعد، خسروی سردبیر این روزنامه، به بهانه اینکه یک اشتباه بزرگ رخ داده و منجر به اطلاع رسانی غلط شده، این خبر تکذیب و حذف شد. رژیم دوستان و اطرافیان آرمیتا را از اطلاع رسانی دراینباره منع کرده است. ماموران حراست آموزش و پرورش به همراه یک تیم از مأموران امنیتی در هنرستان عروة‌الوثقی حاضر شده و از دوستان آرمیتا خواسته‌اند هیچ‌گونه اطلاع‌رسانی در مورد وی نداشته باشند.

لازم به ذکر است که هر چند پزشکان شانس زنده ماندن آرمیتا را پایین می دانند، خانواده آرمیتا از ملاقات با دخترشان منع شده اند. بر اساس برخی اخبار، خانم شهین احمدی، مادر آرمیتا بدلیل منع ملاقات، اعتراض کرده ولی توسط نیروهای حکومتی در داخل بیمارستان دستگیر می شود. روز دوشنبه 10 مهر نیز خبرنگار روزنامه حکومتی شرق که برای تهیه گزارش به این بیمارستان مراجعه کرده بود، توسط نیروهای امنیتی برای ساعاتی در بازداشت بود. 

از سوی دیگر بازجو خبرنگاران رژیم از جمله آمنه ذبیح پور، گفت که زمانی که دوستانش در حال بیرون بردن آرمیتا از مترو بودند، تکان نمی خورده. این در حالیست که ویدیوهای منتشر شده در فضای مجازی، عکس این را نشان می دهد و آرمیتا پای خود را حرکت می دهد. 

خانم رجوی در شبکه ایکس در همان ساعات اولیه پخش خبر نوشت: اگر رژیم جلادان در موضوع آرمیتای ۱۶ساله در حالت کما آن هم پس از برخورد با او در مترو به بهانه بدحجابی چیز پنهان کردنی و ریگی به کفش ندارد، چرا بیمارستان را محاصره کرده و مانع حضور خبرنگاران مستقل می‌شود؟ وی در یک پست دیگر، از گزارشگر ویژه سازمان ملل در مورد خشونت علیه زنان خواست بلادرنگ جویای وضعیت آرمیتا شود و تا دیر نشده نماینده‌ای برای رؤیت دختر مظلوم و بی‌گناه و تحقیق پیرامون وضعیت او بفرستد. واکنشها نسبت به وضعیت آرمیتا، گسترده بوده است. از هنرپیشگان هالیوود مانند انجلینا جولی گرفته تا سناتورهای آمریکایی، قانونگذاران و سیاستمداران اروپایی تا خابی ستاره اینستاگرامی. رژیم تحت این فشارها و ترس از قیام، فیلم سانسور شده آرمیتا گرواند در مترو را نمایش داد. 

******

روز پنجشنبه، ویدیوی شکنجه یک نوجوان بلوچ توسط یکی از ماموران انتظامی در کلانتری زاهدان، در فضای مجازی دیده میشد که مامور، با شوکر برقی، این نوجوان بلوچ را شکنجه می کند. سخنگوی مجاهدین دراینباره گفت: جواب شکنجه با شوکر در مورد هموطن بلوچ، آتش است و بس. وحوش سرکوبگر انتظامی خامنه‌ای باید کیفر ببینند و مقرهایشان همچون ستاد فرماندهی انتظامی تهران بزرگ باید درهم کوبیده شود. خبرگزاری رسمی رژیم، ایرنا نوشت: در پی انتشار کلیپی از رفتار غیرقانونی در کلانتری شهرستان زاهدان، رئیس وقت این کلانتری (افسر کشیک) از سمت خود عزل شد.

******

جمهوریخواهان در کمیته قوای مسلح کنگره آمریکا روز 4 اکتبر= 12 مهر، اعلام کردند: «وزارت دفاع به‌تازگی از ضرب‌الاجل ۳اکتبر عبور کرد. ما خواهان پاسخ‌هایی در مورد استخدام آرین طباطبایی، مجوز امنیتی او و رابطه او با رژیم ایران هستیم. دسترسی نامحدود رژیم ایران به‌دولت بایدن غیرقابل قبول است». اشلی هینسون ASHLEY HINSON عضو کمیتهٔ تخصیص بودجهٔ کنگرهٔ آمریکا 5 اکتبر گفت: «از گزارشها دربارهٔ اینکه یکی از کارمندان ارشد در پنتاگون (دولت) بایدن در یک طرح نفوذ با حکومت ایران نقش داشته، نگران هستم. سناتور جونی ارنست... خواهان حسابرسی است». لازم به ذکر است که دهها سناتور آمریکایی نسبت به نفوذ یک شبکه رژیم ایران به درون دولت و ستاد امنیتی آن یعنی پنتاگون، که شامل ماموران حکومت آخوندها: آرین طباطبایی، دینا اسفندیاری و علی واعظ می باشد، خواهان کنار گذاشتن آرین طباطبایی و تحقیق پیرامون این افراد و چگونگی نفوذ آنها به دولت آمریکا هستند. واشینگتن فری بیکن 3 اکتبر= 11 مهر، به نقل از سایت افشاکننده نفوذیهای رژیم، سمافور، نوشت: علی واعظ بین سالهای ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۳ دست‌کم پنج جلسه در کاخ‌سفید داشته، در حالی که دولت بایدن درگیر دیپلماسی با (رژیم) ایران بود که منجر به معامله گروگانها در ماه گذشته شد و حدود ۶ میلیارد دلار درآمد برای رژیم آزاد کرد.

گفتگوی رادیو ایرآوا دراینباره با آقای عزیز پاک نژاد عضو شورای ملی مقاومت را اینجا بشنوید.


اخباری از سایت کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت ایران؛

******

مرضیه ناصری، سکینه پروانه و اعظم غلامی سه زندانی سیاسی در بند ۵ زندان وکیل آباد مشهد، بدون دسترسی به امکانات پزشکی و درمانی، و در شرایط غیربهداشتی و در نقض اصل تفکیک جرائم محبوس می باشند. بعد از ۹ ماه بلاتکلیفی، دادگاه انقلاب رژیم در مشهد، زندانی سیاسی مرضیه ناصری (سارا) به اتهام "تبلغ علیه نظام" و "شرکت در تجمعات غیرقانونی" به ۴ سال حبس تعزیری و سکینه پروانه را به اتهام "توهین به خامنه ای"، "تبلیغ علیه نظام" و "ارتباط و همکاری با رسانه های خارج از کشور" به هفت سال و نیم زندان محکوم کرد.  https://tinyurl.com/2fvz6ynh

******

محبوبه بیگدلی که طی ابلاغیه ای برای روز شنبه ۸ مهر به شعبه سوم دادسرای گچساران احضار شده بود، پس از حضور در دادسرا بازداشت شد. وی متهم به «تبلیغ علیه نظام» می باشد. در خبری دیگر قرار بود روز شنبه ۸ مهر جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات حمیده زراعی برگزار شود، ولی به دلیل اعتراض و حاضر نشدن خانم زراعی در شعبه قضایی مذکور، این جلسه لغو شد. https://tinyurl.com/4b68b8wa

کانونهای شورشی؛

******

کانونهای شورشی به مناسبت روز نیروی انتظامی، ستاد فرماندهی انتظامی در تهران بزرگ را با درود به 250 شهید قیام، مورد انفجارهای پیاپی قرار دادند. آنها همچنین در مناطق مختلفی از شهرهای شیراز، اراک، کرمانشاه، همدان، شوشتر، تهران،  اصفهان، کرج، یزد، رشت، کرمان، بهبهان، ماهشهر، بهشهر، و گرگان، با دیوار نویسی، و حمل و نصب تراکت فعالیت کردند.