صفحات

درباره من

عکس من
Ottawa, Canada
رادیو ایرآوا بعنوان اولین رادیوی فارسی زبان اتاوا و حومه از سال 1995 فعالیت خود را آغاز کرد. بخش انگلیسی در زمستان 2005 راه اندازی شد. مجری و تهیه کننده: نرگس غفاری پخش زنده: یکشنبه ها ساعت 15:00 بوقت اتاوا، 23:30 بوقت تهران www.radioirava.com

یکشنبه، بهمن ۱۷، ۱۳۸۹

نگاهی به مهمترین رویدادهای هفته

رژیم حکم اعدام یک نوجوان ۱۴ ساله را صادر کرد
بر اساس گزارشات منتشر شده سال گذشته اشکان میری که در یک نزاع دست جمعی و به‌طور ناخواسته، باعث مرگ نوجوان دیگری شده بود، توسط دادگاه رژیم در استان فارس به قصاص محکوم شده است. وی هنگام ارتکاب جرم
۱۴ سال سن داشته است. بنا‌به این گزارش، پدر اشکان، با این تصور که پسرش زیر سن قانونی است و معرفی او خطری برایش ایجاد نمی کند، شخصاً پسرش را به دستگاه قضایی تحویل داد، اما کارگزاران قضایی رژیم اشکان را به قصاص محکوم کردند. در خبری دیگر دیوان عالی رژیم، حکم اعدام یک جوان را در تبریز تایید کرد. وی هوشنگ نام دارد.

دولت کانادا حکم اعدام سعید ملک‌پور را محکوم کرد

سخنگوی وزارت‌خارجه کانادا گفت: "کانادا عمیقاً نگران ادامه نقض فاحش حقوق شهروندانی توسط رژیم ایران است که تابعیت دوگانه دارند". سعید ملک‌پور ۳۵ ساله به جرم طراحی و گرداندن سایتهایی که رژیم آنها را غیراخلاقی می‌خواند دو سال پیش بازداشت و روز شنبه گذشته به اعدام محکوم شد. همسرش این ادعا را رد کرده و گفته است این اتهام "خلاف واقع" می باشد. در رابطه با افزایش موج اعدامها در ایران، ناوی پیلای کمیسر عالی حقوق‌بشر ملل ‌متحد طی بیانیه‌یی اعلام کرد "افزایش قابل‌توجه تعداد اعدامها در ایران از آغاز سال جاری باعث نگرانی عمیق است. ما بارها و بارها از رژیم ایران خواسته‌ایم تا اعدامها را متوقف کند، از این‌که مقامهای رژیم ایران به جای توجه به این درخواست، به افزایش مجازات اعدام روی آورده‌اند عمیقاً متاثرم".

"نیروی انتظامی، شمشیر قاطع نظام است"

به گزارش خبرگزاری فارس، ۱۶ بهمن، پاسدار احمدی مقدم گفت: «مجرمان و متخلفان و خلافکاران باید از پلیس ترس و وحشت داشته باشند، زیرا این سازمان شمشیر قاطع نظام است… . افراد قانون‌گریز را باید با دست قاطع قانون، جای خود نشاند. «… مسؤولیت امنیت برعهده نیروی انتظامی‌گذاشته شده است که باید به نحو احسن این وظیفه را انجام دهد. پاسدار احمدی مقدم خواستار تأمین رفاه ماموران نیروی انتظامی برای سرکوب بیشتر مردم شد و گفت: «آنها باید همواره از نظر معیشت تأمین باشند تا بدون هیچگونه دغدغه‌ای فقط فکر و ذهنشان به‌دنبال انجام وظیفه خدمت باشد».


مانور عاشورای ۸۹ در وحشت از خیزشهای مردمی می باشد

رژیم در مانور عاشورای 89 در کرمان، 1800نفر را دستگیر کرد. پاسدار رادان، جانشین سرکرده نیروی انتظامی رژیم گفت: در اختتامیه رزمایش عاشورای 89 در جنوب کرمان موفقیتهایی به دست آمده و 1800نفر دستگیر و بیش از 300قبضه سلاح کشف شد.


شعار مرگ بر خامنه ای در تهران، سر داده شد

بنا به گزارش سایت مجاهدین خلق ایران، جوانان در جنت‌آباد، خیابان دانش، با شعارهای «خروش بهمن اینست مرگ بر خامنه‌ای» و «بهمن ماه خونه، خامنه‌ای سرنگونه»، علیه حکومت شعار دادند. مردم محل، با شنیدن شعار مرگ بر خامنه‌ای از خانه‌های خود بیرون آمده و به همراهی و تشویق جوانان پرداختند.


جان زندانیان سیاسی در زندانهای ایران در خطر است

زندانیان سیاسی در شرایطی غیر قابل تصور بسر می برند و جانشان در معرض خطر مرگ قرار دارد.

- گزارشها حاکی است که جان زندانی سیاسی ماشالله حائری به‌دلیل بیماری قلبی و عدم رسیدگی پزشکی در خطر است. زندانبانان زندان گوهردشت کرج از درمان وی و تحویل دارو توسط خانواده‌اش جلوگیری به‌عمل می‌آورند. اکثر زندانیان محبوس در سالن 12 بند 4 به‌دلیل نبودن امکانات گرمایشی و سرمای شدید در شرایط سختی به‌سر می‌بردند.

- زندانی سیاسی ارژنگ داوودی در زندان رجایی شهر در اعتصاب غذا بسر می برد. وی صبح روز پنچشنبه 14 بهمن به سلولهای انفرادی بند یک زندان رجایی شهر کرج منتقل شده است.

- مهدی زالیه که بیش از ده روز را در سلول انفرادی سپری کرده بود، به سالن 12 بند 4 زندان رجایی شهر کرج منتقل شده است. اتهام وی فعالیت سیاسی، عضویت و همکاری با یکی از احزاب کردی اعلام شده است.

- افشین بایمانی نیز همچنان در سلول انفرادی محبوس می باشد.

- فرهنگ و شهرام پورمنصوری، دو زندانی که نزدیک به ده روز در سلول انفرادی زندان گوهردشت کرج زندانی بودند، به‌شدت مورد شکنجه قرار گرفته اند. این دو زندانی که روز پنجشنبه گذشته به سالن دوازده بند چهار زندان گوهردشت منتقل شدند، طی این مدت، در اعتراض به رفتار زندانبانان دست به اعتصاب‌غذای خشک زده بودند.

- بازاری زندانی، محسن دگمه چی که از سرطان پیشرفته لوزالمعده رنج می برد در شرایط بسیار وخیم جسمی در بند رها شده است و از انتقال او به بهداری زندان جلوگیری می شود.

- حسین رونقی ملکی زندانی سیاسی در بند امنیتی 350 زندان اوین، در حالی که از بیماری کلیه رنج می برد، با کارشکنی و عدم رسیدگی مسئولان زندان مواجه است. مسئولین زندان، در حالیکه پزشکان، قادر به ترمیم کلیه این زندانی می باشند، دستور خارج کردن کلیه آقای ملکی را صادر کرده اند.

-گزارشها در مورد وضعیت زندانیان سیاسی در زندان سنندج نیز حاکی است در طی هفته‌های گذشته بازجویان وزارت اطلاعات و پاسداربندها فشار، اذیت و آزار و تحقیر علیه زندانیان سیاسی زندان سنندج را به حد طاقت‌فرسایی رسانده‌اند. گارد زندان به‌صورت متناوب به سلولهای زندانیان سیاسی یورش می‌برند، آنها را مورد ضرب‌وجرح و توهین قرار می‌دهند و حداقل وسایل شخصی زندانیان را تخریب و یا با خود می‌برند. بازجویان وزارت اطلاعات زندانیان سیاسی را فرا می‌خوانند و برای ساعتهای متمادی آنها را مورد بازجویی و توهین و ضرب‌وشتم قرار می‌دهند. به گفته برخی از زندانیان، شرایطی مانند دهه ۶۰ علیه زندانیان سیاسی ایجاد شده است. یدالله اقبالی، آرش پارسا، مصطفی کولی‌وند، مهدی قوامی، عیسی احمدیان، الماسی و، ویسانی، برخی از شکنجه گران زندان سنندج می باشند.


وزارت اطلاعات از تحویل پیکر زهرا بهرامی به خانواده اش خوداری می کند

بنابه گزارشات رسیده به "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران" روز دوشنبه 11 بهمن ماه فرزند خانم بهرامی برای تحویل گرفتن پیکر مادرش به اجرای احکام و سایر ارگانها مراجعه کرده و خواستار تحویل گرفتن پیکر مادرش بود ولی وزارت اطلاعات از تحویل دادن پیکر زنده یاد زهرا بهرامی خوداری می کند. زهرا بهرامی جمعه شب 8 بهمن ماه تحت عنوان اینکه باید در مسجد زندان استراحت کند او را از بند متادون خارج کردند و نیمه های شب به او گفته شد که می خواهند حکم اعدامش را اجرا کنند. به او کاغذ و قلمی داده شد تا وصیت نامه خود را بنویسد. بر اساس گزارش "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران" خانم بهرامی ابتدا از شنیدن خبر اجرای حکم اعدام شوکه شده بود اما هنگامی که به پای چوبۀ دار برده می شد از روحیۀ بالایی برخودار بود. زهرا بهرامی در حالی اعدام شد که پروسۀ قضایی او هنوز به پایان نرسیده بود. از سوی دیگر و بنا به گزارش آژانس ایران خبر، یوری روزنتال وزيرخارجۀ هلند اعلام کرد دولت کشورش خواستار آن است که پيکر زهرا بهرامي که در ايران به دار آويخته شد به هلند تحويل داده شود. يوري روزنتال گفت مقامات هلند مايلند مطمئن شوند زهرا بهرامي که داراي تابعيت آن کشور بوده پيش از اعدام شکنجه نشده است. گزارشها حاکی است که رژیم روز یکشنبه پیکر زهرا بهرامی را مخفیانه در سمنان به خاک سپرده است. مأموران وزارت اطلاعات خانواده او را تهدید کرده اند که از گرفتن مراسم رسمی در مراکز عمومی مانند مسجد و حسینیه خوداری کنند.


مسجد جامع شهر تایباد پلمب شد

خبرگزای هرانا گزارش داد: نیروهای امنیتی پس از شکست در انتصاب امام جمعه حکومتی برای تایباد، مسجد جامع این شهر سنی نشین را پلمب کرد. در هفته‌های گذشته با برکناری مولوی محمد فاضلی موحد از امامت جمعه تایباد و انتصاب یک امام جمعه باین شهر شاهد اعتراضات مردمی بود و نیروهای امنیتی به بازداشت های گسترده معترضین و شخصیت های این شهر اقدام کرد. به گزارش میزان، برخی از بازداشت شدگان در بازداشتگاه‌های امنیتی شهر مشهد در حال بازجویی می‌باشند و بیم این می‌رود که به پرونده سازی برای آنها و صدور احکام سنگین منتهی شود.


سه مرجع تقليد، اعزام ورزشکاران زن به خارج را "حرام" اعلام کردند

خبرگزاری هرانا 16 بهمن گزارش داد: آيت‌ الله صافی گلپايگانی، علوی ‌گرگانی و حسينی زنجانی، از مراجع تقلید ایران، در پاسخ به استفتاء خبرگزاری ایسنا، اعزام ورزشکاران زن ايرانی به رقابت‌های برون مرزی را "مخالف عفاف" و حرام اعلام کردند. پيش از اين نيز جمعی دیگر از روحانيون حکومتی از جمله حجت الاسلام علم الهدی امام جمعه مشهد و سيداحمد خاتمی امام جمعه تهران، در تريبونهای نماز جمعه شديداً نسبت به اعزام ورزشکاران زن ايرانی به رقابتهای برون مرزی اعتراض کرده بودند. هرانا افزود: به گزارش رادیو فردا، وقتی هما حسينی قايقران ايرانی به عنوان پرچمدار کاروان ورزش ايران در المپيک ۲۰۰۸ پکن برگزيده شد، علم الهدی در نماز جمعه مشهد اين انتخاب مسئولين ورزش ايران را "جنگ با ارزش ها" دانست و از آن به عنوان "آماده سازی مردم برای فرج امام زمان" ياد کرد. سيد احمد خاتمی تا آنجا پیش رفت که حتی تماشای ورزش کشتی از صدا و سيمای جمهوری اسلامی را برای زنان ايرانی حرام اعلام کرد. در همين راستا، حجت‌الاسلام سيدمحمد غروی، عضو شورای مرکزی جامعه مدرسين حوزه علميه قم نيز با انتقاد از صدا و سيما به خاطر پخش تصاوير مربوط به ورزش بانوان در رقابت های گوانجو گفته بود: "از مسئولان می ‌خواهم که در مورد حضور بانوان در مسابقات جهانی تجديدنظر کنند. بايد توجه داشت که مسابقات به خصوص جهانی آميخته با يکسری لوازم و ملزومات است که با ارزشهای اسلامی ما سازگارنيست. از اين رو به صورت جدی از مسئولان ورزشی خواسته می شود که در مورد اين حضور يعنی حضور بانوان در مسابقات جهانی تجديدنظر کنند." اما واکنش اخير مراجع تقليد درباره اعزام ورزشکاران زن به رقابتهای بين المللی در پاسخ به استفتای خبرگزاری ايسنا منتشر شده است. آيت الله گلپايگانی نه تنها اعزامها را "حرام" دانسته بلکه خواستار محاکمه مسئولينی شده است که هزينه های اين مسافرت ها را پرداخته اند.


پلیس کانادا، سه ایرانی که از آنان بعنوان قاچاقچی فراری یاد شده را تحت تعقیب قرار داده است

رسانه های کانادا از شناسایی و بازداشت تعدادی از اعضای باند قاچاق مواد مخدر در استان انتاریو خبر دادند. بنا به گفته مقامات پلیس انتاریو ده متهم در ارتباط با این باند قاچاق مواد مخدر دستگیر شده اند و این افراد با ۷۸ فقره جرم روبرو خواهند بود. حدود ۲۰۰ کیلوگرم تریاک، ۴۴ کیلوگرم افدرین ( ماده اولیه برای تهیه کریستال مت)، ۲۰ قطعه الماس، پول نقد و چهار اتومبیل بسیار گرانقیمت از این افراد توقیف شده است. پلیس، ارزش مواد مخدر توقیف شده را ۸ میلیون و ۱۳ هزار دلار ارزیابی کرده است. ارزش افدرین که مقامات مرزی کانادا از این افراد توقیف کرده اند، ۸/۸ میلیون دلار بوده است. بازپرس پلیس تورنتو در کنفرانس مطبوعاتی روز پنج شنبه گذشته به خبرنگاران گفته بود قاچاقچیان، تریاک را به شکل خیار و در شیشه های خیارشور مخفی و از ایران و هند به کانادا وارد می کردند. وی همچنین افزود قاچاقچیان با جاسازی تریاک بین درهای یخچال، مبل و صندلی و یا به صورت پیچ و مهره صنعتی، مواد مخدر را وارد بازار می کردند. مقامات پلیس همچنین داخل شیشه های شربت آلبالو، تریاک مایع پیدا کردند. وی افزوده است این عملیات، حاصل فعالیت یک سازمان جنایتکار و پیچیده بین المللی است که با بهره گیری از ابزار خلاق، مواد مخدر و به ویژه تریاک را از ایران به ترکیه، هلند، فرانسه و در نهایت به کانادا وارد می کردند. پلیس انتاریو عملیات یک ساله افشای قاچاق مواد مخدر این گروه را «پروژه خیار» نامگذاری کرده است. قاچاق بی سابقه این میزان مواد مخدر، از ایران و هند به تعدادی از کشورهای اروپایی ارسال و سپس به کانادا وارد می شده است. فردین آیتی غفاری ۴۷ ساله، منصور چگینی ۵۰ ساله، سعید چگینی ۲۷ ساله، نعیم دهقانسایی قهرمانکو ۲۷ ساله، شاهین اظهری ۳۸ ساله، مهرداد بارهی ۴۰ ساله و سمیه فتح الله قوچه، اسامی متهمان مقیم استان انتاریو هستند. این افراد به اتهام توطئه جهانی برای واردات و قاچاق تریاک، کوکائین، ماریجوانا، متادون، افدرین و بیش از ۲۲ فقره جرم دیگر بازداشت شده اند. پلیس هنوز در پی بازداشت جمشید رویان ۴۱ ساله، خبیر شوکر ۴۶ ساله و محمد مهدی ۴۱ ساله سه متهم فراری مقیم این کشور است و حکم توقیف برای آنها صادر کرده است.


وزارت خزانه‌داری آمریکا ۵نهاد تجاری در ایران و ترکیه و ۶نفر را در ارتباط با آنها در لیست سیاه قرار داد

وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد 5نهاد تجاری در ایران و ترکیه و 6نفر را در ارتباط با آنها به‌خاطر فراهم کردن مواد برای توسعه موشکهای بالستیک رژیم ایران در لیست سیاه قرار داده است. وزارت خزانه‌داری آمریکا گفت: این تحریمها یک شبکه تدارکاتی را هدف قرار داده که بیش از 7میلیون دلار در معاملات برای سازمان صنایع هوافضا که روی تمام صنایع موشکی ایران نظارت می‌کند، تسهیل کرده است. این اقدامات که نهادهای آمریکایی را از معامله با اشخاص و شرکتهای نامگذاری شده منع می‌نماید، در پی مسدود کردن هرگونه داراییهایی است که ممکن است تحت حاکمیت قضایی آمریکا باشد. این تحریمات طبق یک دستور اجرایی سال 2005 کاخ سفید با هدف مختل کردن تکثیرکنندگان تسلیحات کشتار جمعی به‌واسطه جلوگیری از دسترسی آنها به سیستم مالی بین‌المللی، اعمال می‌گردد. سازمان صنایع هوافضا توسط خزانه‌داری در سال 2005 در لیست سیاه قرار گرفت. وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد: این شبکه تدارکات‌رسانی توسط اتباع ایرانی به‌نام میلاد جعفری و پدرش، محمد جواد جعفری، و برادرش مانی جعفری اداره می‌شود. وزارت خزانه‌داری هم‌چنین تبادلات مالی با 2تبعه ترک و 3شرکت مستقر در استانبول را که می‌گوید کالا و خدمات برای سازمان صنایع هوافضای ایران تهیه می‌کند، مسدود نمود.


کنفرانس امنیتی مونیخ تشکیل شد

کنفرانس امنیتی مونیخ یکی از کنفرانس‌های بسیار پراهمیت برای بررسی مشکلات جهانی، به مدت سه روز یعنی از 15 تا 17 بهمن در مونیخ آلمان تشکیل شد. سران و نخست‌وزیران، وزرا و کارشناسان پنجاه کشور جهان گردهم آمده و به بررسی اوضاع جهان از جمله انقلاب مردم مصر پرداخته اند. در این کنفرانس مقاماتی هم‌چون آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان، به همراه نیمی از اعضای کابینه‌اش، بان کی‌مون، دبیرکل ملل متحد، هرمان فان رومپوی، رئیس شورای اتحادیه اروپا، دیوید کامرون، نخست‌وزیر بریتانیا، هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه‌ آمریکا، و کاترین اشتون، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا، حضور دارند. در دومین روز کنفرانس امنیتی مونیخ، هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه آمریکا با اشاره به اعتراضات گسترده در مصر، تونس و دیگر کشورهای عربی، گفت، توفانی سهمگین، خاورمیانه را در نوردیده است. جوانان در این کشورها نارضایتی خود را در شبکه های اجتماعی ابراز می کنند. وی تاکید کرد تغییرات با سرعتهای متفاوت در کشورهای مختلف در حال روی دادن است ولی هر یک از کشورها باید مسیر به سوی دموکراسی را طی کنند. کلینتون هشدار داد وضعیت موجود پایدار نیست، در سراسر منطقه، پیشرفت واقعی و آشکار باید در جهت دستیابی به نظامهای باز، شفاف، منصف و پاسخگو صورت گیرد. یکی از موضوعات اصلی در این کنفرانس تحولات مصر است و رهبران آلمان و بریتانیا بر سر آن موضع هماهنگی خواهند داشت. به گزارش رویتر آنگلا مرکل صدراعظم آلمان معتقد است انتخابات کاملا سریع به عنوان آغازی برای روند دموکراسی در مصر خطا خواهد بود. در خبری دیگر و به دلیل مخالفت هلند، اعضای اتحادیه اروپا هنوز موفق به گرفتن تصمیمی قطعی درباره نادیده گرفتن ممنوعیت سفر علی اکبر صالحی، وزیر خارجه رژیم ایران به اروپا نشده اند. به گزارش خبرگزاری رویتر صالحی به دلیل این ممنوعیت امکان شرکت در کنفرانس امنیتی مونیخ را نیافت. نام صالحی در لیست شخصیتهای حقوقی مورد تحریم اتحادیه اروپا قرار دارد. یک مقام رسمی به خبرگزاری رویترز گفت مقامهای اتحادیه اروپا قصد دارند هفته آینده خارج کردن نام صالحی از لیست تحریمها را بررسی کنند اما هنوز مشخص نیست که هلند با این کار موافق است یا خیر. به دنبال اعدام زهرا بهرامی، شهروند ایرانی-هلندی که هفته گذشته صورت گرفت، روابط هلند با ایران تیره شده است. شایان یادآوری است که علی اکبر صالحی دلیل شرکت نکردن در اجلاس مونیخ را «مشغله کاری» ذکر کرده است!


انقلاب مصر، مردمی است نه اسلامی

خبرگزاری العربیه ۴ فوریه گزارش داد: به دنبال سخنان خامنه ای در نماز جمعه تهران که درآن تظاهرات کنونی مصر را "انقلاب اسلامی" خوانده بود گروهی از جوانان حاضر در میدان التحریر قاهره در تماسی با تلویزیون العربیه اعلام کردند که رهبر ایران، فرهنگ مصریها را به خوبی نشناخته است. یکی از جوانان در گفتگو با العربیه گفت :" چیزی که به اصطلاح حمایت کنندگان از انقلاب کنونی جوانان مصر باید بدانند این است که تنها مصریها حق اظهار نظر در مورد مبارک را دارند. جوان دیگری ادامه داد : "ما چند روزی است که شعارهای "مردم سقوط مبارک را می خواهند" را سر می دهیم اما به هیچ وجه اجازه نمی دهیم که غیر مصری این شعار را سر دهند." یک روزنامه نگار مصری نیز در گفتگو با تلویزیون العربیه درباره سخنان خامنه ای گفت: بین انقلاب اسلامی ایران و انقلاب فعلی مصر تفاوتهای زیادی وجود دارد ، انقلاب ایران را در سال ۱۹۷۹ روحانیون و بازاریها رهبری کردند در حالیکه انقلاب مصر را جوانان نسل اینترنت رهبری می کنند. وی افزود : هیچ کس نمی تواند بر این جوانان که رهبری واقعی این انقلاب را دارند تأثیر بگذارد. از سوی دیگر محمد البرادعی در گفتگو با رسانه های خارجی درباره این نظر که اخوان المسلمین پس از برکناری مبارک حکومت را در مصر در دست خواهند گرفت، اظهار داشت: ما در قانون اساسی جدید بر این نکته تأکید خواهیم کرد که تشکیل احزاب بر اساس دین و مذهب ممنوع است و این مورد را به اخوان المسلمین یاد آور شدیم. در همین رابطه رهبر اخوان المسلمین، به فاصله کمتر از دو ساعت، در پاسخی صریح به سخنان خامنه ای اعلام کرد که: جمعیت اخوان المسلمین، انقلاب را انقلاب همه مردم مصر می داند، نه یک انقلاب اسلامی، و تاکید کرد که انقلاب مصر انقلاب همه مسلمانان و مسیحیان با تمام گرایشها و تمایلات سیاسی مختلف و متفاوت است. «محمد بدیع» رهبر اخوان المسلمین مصر گفت: آقای خامنه ای بداند با توجه به اینکه همه اقشار مردم و مسلمین و مسیحیان و ... در تظاهرات شرکت کرده اند انقلاب مصر مردمی است نه اسلامی.


تحصن مردم مصر در میدان تحریر قاهره سیزدهمین روز خود را پشت سر می گذارد

اعتراضات صلح آمیز و گسترده مردم و جوانان مصر که با حمله ساندیس خوران مبارک، مورد حمله قرار گرفت و چندین نفر کشته شدند، امروز سیزدهمین روز خود را پشت سر گذاشت. روز گذشته خبرگزاریها از کناره گیری حسنی مبارک از حزب دمکراتیک مصر خبر دادند، اما تلویزیون دولتی ضمن تکذیب این خبر گفت که حسنی مبارک همچنان رهبر حزب دمکراتیک ملی است و استعفای اعضای دفتر سیاسی را پذیرفته و از سوی دیگر اعضای جدید حزب را نیز تعیین کرده است. کناره گیری حسنی مبارک و پسرش جمال مبارک، اهمیت چندانی برای مردم مصر ندارد. آنها خواستار برکناری مبارک از ریاست جمهوری کشورشان می باشند. در حالیکه میلیونها تن از مردم کشورهای مختلف در حمایت از قیام مردم مصر به خیابانها آمده اند، در ایران، موسوی و کروبی، جهت سوءاستفاده از انفجاری بودن جامعه که خود را برای تظاهرات و اعتراض آماده می کند و به بهانه همبستگی با مردم مصر و تونس از رژیم درخواست مجوز برای راهپیمایی کرده اند.