صفحات

درباره من

عکس من
Ottawa, Canada
رادیو ایرآوا بعنوان اولین رادیوی فارسی زبان اتاوا و حومه از سال 1995 فعالیت خود را آغاز کرد. بخش انگلیسی در زمستان 2005 راه اندازی شد. مجری و تهیه کننده: نرگس غفاری پخش زنده: یکشنبه ها ساعت 15:00 بوقت اتاوا، 23:30 بوقت تهران www.radioirava.com

یکشنبه، تیر ۲۱، ۱۳۸۸

نگاهی به مهمترین رویدادهای هفته


ایران در 18 تیر، سالگرد قیام مردم، به یک تظاهرات سراسری علیه رژیم ملاها مبدل شد
رژیم که در آستانه سالگرد 18 تیر، آلودگی هوا را بهانه کرده بود تا بدین وسیله مردم را از حضور در خیابانها منصرف کند، در بيستو هفتمين روز قيام سراسرى مردم ايران و دهمين سالگرد قيام 18تير78، در تهران و بسيارى از شهرهاى ایران با يك قيام عظيم سراسرى و يك روز تاريخى روبرو گردید. رئیس راهنمایی رانندگی تهران بزرگ روز 15 تیر گفته بود: "پيشنهاد ما اين است که با توجه به اينکه امروز تعطيل است و پنجشنبه هم اکثر ادارات تعطيل هستند، سهشنبه و چهارشنبه را تعطيل کنيم تا مردم بتوانند با فراغ بال از شهر تهران خارج شده و به شهرهايى که از شرايط بهترى برخوردار هستند سفر کنند". سیل جمعیت که به خیابانها آمده بودند، شعار می دادند: «مرگ بر خامنهاى» و «شاه سلطان ولايت، مرگت فرا رسيده».
براساس گزارشهاى ستاد اجتماعى مجاهدين در داخل كشور، در تهران حركت مردم ازساعت 16 آغاز شد. جمعيت بزرگى كه در هرلحظه برابعاد آن افزوده مىشد، بهسرعت در 7محور اصلى از ميدان توپخانه، ميدان راهآهن، ميدان امام حسين، ميرداماد ـ ميدان آزادى، اميرآباد شمالى و محور كندى ـ سهروردى بهسمت دانشگاه تهران و ميدان انقلاب به حركت درآمد.
براساس گزارش شاهدان عينى جمعيت در خيابان اميرآباد به صدها هزار مىرسيد. با حمله مأموران كه منطقه مركزى تهران را بهمحاصره درآورده بودند تا از رسيدن مردم به ميدان انقلاب و دانشگاه تهران جلوگيرى كنند، درگيريهاى گسترده در سطح وسيعى آغاز شد. خيابانهاى حافظ، بلوار كشاورز، جمالزاده، 12فروردين، 16آذر و كليه خيابانهاى فرعى منتهى به خيابان انقلاب، صحنه اين درگيريها و جنگ و گريزها بود. مأموران بسيجشده كه شمار آنها دهها هزار نفر در تهران برآورد شده و شامل گارد ويژه نيروى انتظامى، پاسداران و بسيجيان و مأموران لباس شخصى بودند، با انواع سلاحها و وسائل بهمردم يورش مىبردند و بىوقفه گاز اشكآور پرتاب مىكردند، اما مردم و به ويژه جوانان در تمامى محورها مقاومت کرده و با مأموران درگير مىشدند تا راه خود را بهسمت ميدان انقلاب باز كنند. گزارشهاى متعدد شاهدان نشان مىدهد كه يك نوع وحشت و سراسيمگى در ميان مأموران حکومتی ديده مىشد و در چند مورد تمرد و پرخاش نسبت به فرماندهان ديده شده است.
براساس گزارشهاى ستاد اجتماعى مجاهدين شعارهاى اصلى مردم «مرگ بر ديكتاتور»، «مرگ بر خامنهاى»، «شاه سلطان ولايت، مرگت فرارسيده»، «خامنهاى حيا كن، سلطنتو رها كن» و «نترسين نترسين، ما همه با هم هستيم» بود. همچنين فريادهاى الله و اكبر حين درگيرى با مأموران در همه جا بهگوش مىرسيد.
بهرغم فشار مأموران براى بستن مغازهها، صاحبان مغازه در مناطق مركزى، خيابان انقلاب و آزادى مغازهها را باز كرده و مردمى را كه تحت تعقيب قرار داشتند،پناه دهند.
گزارشهاى ستاد اجتماعى مجاهدين در داخل كشور از تهران حاكى از دستگيرى شمار زيادى از تظاهر كنندگان و مجروحان بسيار است.
بر اساس گزارشها از ستاد اجتماعى مجاهدين در داخل كشور، يكى از ماموران بسيجى كه بهزور براى سركوب مردم به صحنه آورده شده بود، مىگفت نمىخواهم با مردم درگير شوم.
همچنين گزارشهاى متعدد ستاد اجتماعى مجاهدين از شهرهاى مختلف از جمله اصفهان، شيراز، دزفول و تبريز حاكى از تظاهرات گسترده در اين شهرها بود. در اصفهان در حالى كه تمام خيابانها توسط مأموران قرق شده بود، مردم از پل خواجو بهسمت سى و سه پل حضور داشتند. در شيراز سيل جمعيت از ميدان دانشجو به سمت خيابان زند در حركت بود. شهرهاى مشهد و سنندج نيز صحنه تظاهرات گسترده و درگيرى با مأموران حکومتی بود. بر اساس گزارشى در ساعت 19 و سى دقيقه، نزديك به دههزار نفر در فلكه پارك مشهد با سر دادن شعار مىكشم، مىكشم، آنكه برادرم كشت، دست به تظاهرات زدتد. در تقى آباد مشهد تظاهرات گسترده ديگرى جريان داشت و مردم با مأموران كه با سلاحهاى سرد وباتون حمله می کردند، درگير می شدند.
بر اساس گزارشات از سنندج، در ساعت 19 و سى دقيقه هزاران نفر در ميدان اصلى شهر سنندج، اجتماع كرده و با مأموران حکومتی درگير شدند.
در تبريز در خيابانهاى اين شهر از جمله چهارراه آبرسان و ميدان دانشگاه تظاهرات و درگيرى جریان داشت. مأموران سركوبگر شمارى از جوانان را دستگير كردند.
گفتنی است دستگاه آخوندها برای مقابله با مردم، هزاران نوجوان را از مناطق دور افتاده استخدام كرده و بهخيابانها آورده بود. از جمله در روز 18 تیر، در خيابان انقلاب، مقابل خيابان پارس در ميدان فردوسى و در خيابان حافظ افرادى با لباس بسيجى كه سنشان ميان 12 تا 18سال بود و هركدام يك باتون يا چماق در دست داشتند، بهمردم حمله مىكردند. بههمراه هر اكيپ 30 تا چهل نفره نوجوان بسيجى، دو يا سه لباس شخصى ميانسال بودند كه آنها را هدايت مىكردند.
در جريان تظاهرات روز 18 تیر، در تهران رانندگان خودروها نيز در خيابانهاى اصلى با بوق زدنهاى ممتد با تظاهر كنندگان همراهى مىكردند.
رژيم در وحشت از تظاهرات ضدحكومتى مردم بهمناسبت سالگرد قيام 18تيرشبكه پيامك را چند روز مانده به 18 تیر قطع كرد. روزنامه حكومتى سرمايه نوشت: ”پنج روز پس از آزاد سازى پيامک باز هم قطع شد. شبکه پيامک کشور که تنها پنج روز از وصل مجدد آن مىگذشت، مجدداً با مشکل مواجه شد و مشترکان هنوز طعم شيرين دريافت و ارسال پيامک بعد از حدود 20روز محروميت را بهطور کامل نچشيده بودند که با قطع مجدد و غافلگيرکننده اين سيستم مخابراتى روبهرو شدند. در اين ميان، برخى گمانهزنيها از ارتباط احتمالى قطع پيامک با پيش بودن سالروز 18تير حکايت دارند.
در خارج کشور نیز، ایرانیان در شهرهای مختلف جهان، با برگزاری آکسیونها روز 18 تیر را گرامی داشتند. از جمله در کانادا در شهر اتاوا روز پنجشنبه در برابر پارلمان این کشور، بدعوت شورای ملی مقاومت ایران آکسیونی در گرامیداشت سالگرد 18 تیر برپا شد. طنین سرود یار دبستانی و شعارهایی که ایرانیان در حمایت از قیام مردم داخل کشور سر می دادند با بوق ممتد ماشینهایی که از جلو این گردهمایی عبور می کردند، صحنه ای را ترسیم می کرد که کمتر در کانادا دیده شده. دراین تظاهرات، پیام خانم رجوی، به مناسبت خیزش سراسری و قیام مردم به مناسبت 18 تیر را قرائت شد. برگزار کنندگان این گردهمایی که مدت چندین هفته در برابر پارلمان حضور داشته اند، به رادیو ایرآوا گفتند که به تظاهرات خود در روزهای آینده نیز ادامه خواهند داد. آنان روزهای چهارشنبه، پنچشنبه، جمعه و شنبه، از ساعت 7 تا 9 شب در برابر پارلمان کانادا حضور خواهند داشت. همچنین در ادامه اعتراض به محاصره شهر اشرف توسط نیروهای عراقی، تظاهرات در برابر سفارت عراق در خیابان متکلف همچنان ادامه دارد. این آکسیون در روزهای دوشنبه سر ساعت 1 بعد از ظهر آغاز می شود.

******
براساس گزارشهای جدید از شيراز، دانشجويان دانشگاه صنعتى شيراز با روشن كردن شمع، ياد شهداى قيام 18تير 1378 و شهداى قيام اخير را گرامى داشتند. دانشجويان هم‌چنين با خانوادههاى داغديده ابراز همدردى و همبستگى کردند. همچنین دانشجويان دانشگاه نوشيروانى بابل با شعار مرگ بر ديكتاتور در مقابل دانشگاه تظاهرات كردند. مأموران نيروى انتظامى در وحشت از گسترش اين حركت اعتراض منطقه را محاصره كردند. دانشجويان بىاعتنا به تهديدهاى سركوبگرانه به تظاهرات خود ادامه دادند.

رژيم زندانيان سياسى را تحت عنوان جرائم عادى اعدام مىكند
بر اساس گزارش دريافتى مقاومت ایران از داخل کشور، يکى از اعدام شدگان 10تير ماه، سعيد الهيارى 23ساله نام داشت و بعد از اينکه با نيروهاى انتظامى درگير شد، دستگير گرديد و از 2سال پيش به زندان گوهردشت کرج منتقل شد. وى روز سهشنبه 9تيرماه همراه با ناصر خيراللهى که هنگام اعدام، مدام شعار مرگ بر خامنه ای سر می داد، و 4 زندانى ديگر براى اجراى حکم اعدام به زندان اوين منتقل شدند و در روز چهارشنبه 10تيرماه در زندان اوين بهدار آويخته شد. هنوز از هويت 4 زندانى ديگر خبرى منتشر نشده است. بنابه خبر ديگرى رژيم دو تن ديگر از دانشجويان دانشگاه علامه تهران و دانشگاه اصفهان را ربود. مجيد درى، دانشجوى دانشگاه علامه تهران که در قيام سراسرى بازداشت شده و به تازگى آزاد گرديده بود روز 18تير توسط نيروهاى امنيتى ربوده شد. على اجاقى، از دانشجويان دانشگاه اصفهان نيز روز چهارشنبه 17تيرماه در منزل شخصى خود در شهر اصفهان توسط نيروهاى امنيتى ربوده شد. در خبری دیگر سهراب اعرابی در زندان اوین جان باخت. خبرنامه امیرکبیر در این مورد گفت: سهراب اعرابي 19 ساله و هم در فعالیت های انتخاباتی این دوره فعال بود و هم در تظاهرات اعتراضی 25 خرداد فعال بود. وی که سال آخر دبيرستان را می گذراند و براي امتحان كنكور آماده می شد از روز سی ام خرداد دستگیر شد و به مكان نامعلومي انتقال یافت. بعد از پيگيريهاي پي در پي سه روز بعد خانواده، بخصوص مادرش متوجه مي شوند كه وي در زندان اوين است. مادر اين جوان در روز سه شنبه 16 تير با گذاشتن كفالت در دادگاه انقلاب هر روز بعد از ظهر منتظر آزادي فرزند ش بود. با وجود اين كه اين مي دانست كه فرزندش در زندان اوين است ولي خيلي نگران بود و مي گفت مي ترسم بچه ام را بكشند. اين مادر عكسي از فرزندش تهيه كرده بود و به هر زنداني كه آزاد مي شد عكس عزيزش را نشان مي داد و از آنها مي پرسيد كه آيا او را مي شناسند و يا در زندان ديده اند؟ او مي گفت به هر كجا و هر كسي مراجعه مي كنم جواب نمي دهند و ميگويند صبر كن آزاد مي شود. اين مادر كارش از صبح تا شب جلو زندان ماندن شده بود تا اينكه يك دفعه از طرف قاضي مرتضوي خبر آمد كه سهراب اعرابي در زندان درگذشته است، خانواده اش را خبر كنيد تا جنازه فرزندشان را تحويل بگيرند.

دفتر کار موسوی بسته شد
دفتر محل کار موسوى در مجموعه رياست جمهورى رژيم در خيابان پاستور تهران، مصادره شد. روزنامه حكومتى جمهورى در شماره روز شنبه خود با درج اين خبر نوشت: روز پنجشنبه گذشته با حکم مدير کل پشتيبانى و خدمات نهاد رياست جمهورى، دفتر ميرحسين موسوى در مجموعه پاستور، تخليه و تحويل اداره اموال اين نهاد شده‌است. گفتنی است که كه در روز 14تير آقای مسعود رجوی هرگونه تعرض ولىفقيه و گماشته گان او عليه موسوى را محكوم نموده و از دبيركل شوراى امنيت ملل متحد خواستار اقدام بلادرنگ براى اعزام يك هيأت نظارت بينالمللى به تهران به منظور تضمين امنيت و سلامت موسوى و وادار كردن رژيم به ابطال انتخابات نامشروع و پذيرش انتخابات آزاد تحت نظر ملل متحد براساس حق حاكميت مردم ايران شده بود. آقاى رجوى همچنين خواستار ارجاع پرونده انتخابات قلابى و سركوب مردم ايران و كشتار بيگناهان به شوراى امنيت شد.

بیست و نهمین روز قیام، با تظاهرات خانواده دستگیرشدگان آغاز شد
روز شنبه در بيستو نهمين روز قيام سراسرى مردم ايران، صدها تن از خانوادههاى بازداشت شدگان قيام 18تير در مقابل زندان مخوف اوين و دادگاه انقلاب رژیم در تهران تظاهرات كردند و خواهان آزادى فورى فرزندانشان شدند. ستاد اجتماعى مجاهدين در داخل كشور گزارش داد: امروز شنبه20تير نزديك به 250نفر از اعضاى خانوادههاى بازداشت شدگان در مقابل بيدادگاه رژيم در تهران و نزديك به 100نفر از اعضاى خانوادهها در مقابل زندان اوين در حالى كه عكس و مشخصات فرزندان و بستگان خود را در دست داشتند، تظاهرات كردند و خواهان اطلاع از سرنوشت فرزندانشان و آزادى آنها گرديد. مأموران سركوبگر نيروى انتظامى در وحشت از پيوستن مردم به اين حركت اعتراضى، آنها را محاصره كردند. دبيرخانه شوراى ملى مقاومت در اطلاعيه شماره 95 خود اعلام کرد: « مقاومت ايران، ضمن هشدار نسبت به شكنجه و اعدام دستگيرشدگان، مجامع بينالمللى و سازمانهاى و مراجع مدافع حقوقبشر را به محكوم كردن جنايات رژيم آخوندى و اقدام فورى جهت توقف دستگيريهاى خودسرانه و ممانعت از شكنجه اعدام زندانيان و تلاش براى آزادى بلادرنگ آنان فرا مىخواند. مقاومت ايران اسامى بخشى از دستگير شدگان را در اختيار مراجع بينالمللى قرار مىدهد». اسامى تعدادى از بازداشت شدگان روز18تير توسط نيروهاى سركوبگر انتظامى و لباس شخصى به قرار زير مىباشد: 1- محمدرضا محمودى 24ساله ليسانس شيمى در امير آباد بازداشت شده2- سارا يدالهى 26ساله ديپلم در انقلاب بازداشت شده3- بهاره باقرپناه 23ساله فوق ديپلم كامپيوتر در خيابان 16آذر بازداشت شده4- وحيد مددى 21ساله دانشجوى تاريخ در انقلاب بازداشت شده5- سينا محمدى 19ساله ديپلم در كارگر شمالى بازداشت شده6- صادق احمدى 28ساله ليسانس عمران در انقلاب بازداشت شده7- حشمت شريفى 23ساله ديپلم و شغل آزاد در جمالزاده بازداشت شده8- محمد آزادى 21ساله دانشجو در امير آباد بازداشت شده9- محسن كريمى 18ساله محصل در امير آباد بازداشت شده10- مينا رستگار 22ساله منشى در ولى عصر بازداشت شده11- احد وفازاد 31ساله شغل آزاد (كتابفروش) در انقلاب بازداشت شده12- مرتضى تاكستانى 26ساله ليبسانس رياضى محض، كارمند در خيابان وصال بازداشت شده13- رضا يونسى 29ساله ليسانس شيمى شغل آزاد در انقلاب بازداشت شده14- بهادر كلاهى 24ساله ليسانس حسابدارى كارمند شركت خصوصى در اميرآباد بازداشت شده15- مختار قاسمى 23ساله فوق ديپلم عمران در انقلاب بازداشت شده16- حامد ميرزاخانى 22ساله فوق ديپلم كامپيوتر (طراحى) در امير آباد بازداشت شده17- سعيد صباغى 19ساله محصل18- جلال نورى 30ساله شغل آزاد در خيابان كارون بازداشت شده19- آيدين ميرزايى 25ساله شغل آزاد ديپلم در كارگر بازداشت شده20- حسين صفرى 20ساله دانشجودر انقلاب بازداشت شده21- فرزانه ابوالقاسمى 24ساله ليسانس روانشناسى در امير آباد بازداشت شده22- ايمان جلالى جعفرى 22ساله دانشجو23- اميد محمدى 26ساله شغل آزاد در انقلاب بازداشت شده24- نادر عباسى 27ساله ليسانس كشاورزى در امير آباد بازداشت شده25- وحيد شاهدى 22ساله شغل آزاد در خيابان 16آذر بارداشت شده26- عبدالحميد باغبانى 32ساله فوق ديپلم برق در كارگر بازداشت شده27- معين منصورى 22ساله فوق ديپلم در كارگر بازداشت شده28- سيد متين حسينى 19ساله دانشجو و طراح در انقلاب بازداشت شده29- عرفان عليداش 25ساله ليسانس رياضى و كتاب فروش در انقلاب بازداشت شده30- حسين حسنى 26ساله ليسانس ادبيت عرب در خيابان ابوريحان بازداشت شده31- محمدرضا پاشايى 26ساله ديپلم شغل آزاد در امير آباد بازداشت شده32- عليرضا حسامى 23ساله فوق ديپلم كامپيوتر33- مصطفى مجيدى 27ساله ليسانس مديريت در انقلاب بازداشت شده34- آرش رادپور 29ساله شغل آزاد در جمالزاده بازداشت شده35- مسعود قاضى 20ساله شغل آزاد در امير آباد بازداشت شده36- محمد امير امينى 26ساله در انقلاب بازداشت شده37- محمدرضا فرضى متولد 1358 فرزند ابراهيم.

سرکردگان نیروی انتظامی زنجان و قزوین برکنار شدند
بنا به گزاشها در پى اوجگيرى قيام مردم، رژيم سركرده نيروى انتظامى استان زنجان را نيز بركنار كرد. وى پاسدار غلامحسين آقاگلزاده نام داشت. به گزارش رسانههاى حكومتى پاسدار ديگرى به نام محسن حسنخانى بهعنوان سركرده نيروى انتظامى استان زنجان گماشته شده است. در خبری دیگر، سركرده نيروى انتظامى رژيم در قزوين بركنار شد و سرهنگ پاسدار جعفرى نسب به جاى وى منصوب گرديد. خبرگزارى مهر وابسته به وزارت اطلاعات با مخابره اين خبر افزود: در اين جلسه که پشت درهاى بسته و بدون حضور خبرنگاران برگزار شد، احمدى مقدم فرمانده نيروى انتظامى كشور، در خصوص وقايع پس از انتخابات و مسائل پشت پرده مطالبى بيان کرد. سركرده نيروى انتظامى رژيم گفت علت اين جابجايى بهره مندى از توانمندى پاسدار هدايتى در مرکز و ارتقا شغلى نامبرده و ساير افراد توانمند است. وى از ادامه اجراى طرح سركوبگرانه موسوم به امنيت اجتماعى خبر داد و گفت:امسال اين طرح با در نظر گرفتن نوع جرائم، موقعيت جغرافيايى و مطالبات مردم و به فراخور حال هر استان اجرا مىشود و امنيت اجتماعى، انظباط اجتماعى و برخورد شديد با اراذل و اوباش در اولويت اجراى طرح است. هدايتى سركرده سابق نيروى انتظامى رژيم در قزوين به سمت سركرده دژبان مرکز منصوب شده است.

یک آمریکایی ایرانی تبار و یک زن فرانسوی توسط رژیم دستگیر شدند
تلویزیون سى.ان.ان روز شنبه دراینباره گفت:خبر دستگيرى كيان تاجبخش به‌دست ما رسيده است. او يك آمريكايى ايرانىتبار است. او شهروند آمريكاست و استاد دانشگاه در رشته جامعه شناسى مىباشد. منابع نزديك به خانواده وى گفتند افراد سپاه پاسداران روز پنجشنبه به خانه او حمله كرده و او را در مقابل همسر و فرزندش دستگير كرده و با خود بردهاند. مشخص نيست كه چرا او را دستگير كردهاند. ولى او در سال 2007 نيز دستگير شده بود و چهار ماه در زندان بدنام اوين حبس بود. هرچند مشخص نيست چرا او را دستگير كردهاند، ولى او اولين آمريكايى است، كه دستگير مىشود و اين موضوع بسيار مهم است. يك تحليلگر گفت ممكن است مقامهاى ايرانى مىخواهند پاى آمريكا را نيز به وقايع بعد از انتخابات در ايران بكشند. رژيم همچنین يك زن فرانسوى را در تهران به بهانه جاسوسى بازداشت كرد. وزارت خارجه فرانسه طى اطلاعيه‌يى دستگيرى اين زن فرانسوى را محكوم كرد و خواهان آزادى فورى وى شد. در اين اطلاعيه آمده كه اتهامات جاسوسى كه توسط مقامهاى ايرانى مطرح شده مورد تاييد نيست. مازیار بهاری، ژورنالیست کانادایی ایرانی تبار همچنان در اسارت بسر می برد. آقای استفان هارپر، نخست وزیر کانادا خواستار آزادی بهاری و دیگر زندانیان سیاسی شد.

رژیم به جنگ با ماهواره می رود
منابع خبری مقاومت ایران گزاش دادند: مأموران حکومتی در وحشت از روى آوردن گسترده مردم به شبكههاى ماهوارهيى مخالف نظام و به ويژه شبكه ماهوارهيى مقاومت ايران، اقدام به جمع‌آورى آنتهاى ماهوارهيى در تهران مىكند. این منابع 15 تیرماه گفتند: روز گذشته(14 تیر) شاهرودى رئيس قوه قضاييه رژيم با صدور بخشنامهيى تأكيد كرد توسعه كمى و كيفى شبكههاى ماهوارهاى مخالف نظام، مقابله جدى با اين پديده را طلب مىكند.

شماری از هنرمندان علیه سرکوب رژیم، به یک حرکت اعتراضی دست زدند
روز 15 تیرماه شمارى از هنرمندان در اعتراض به رژيم و سركوب اين رژيم هنركش، در تهران پارك، هنرمندان در تقاطع طالقانى ـ ايرانشهر تجمع كردند. دراين تجمع كه ازساعت 10صبح آغازشد، شمارى ازهنرمندان شركت داشتند. گزارشها حاكيست كه ماموران حکومتی اين گردهمايى اعتراضى را مورد حمله قرار دادند و شش تن ازهنرمندان را دستگير كردند.

یکی از قاتلان تظاهرکنندگان قیام شناسایی شد
منابع خبری مقاومت ایران گزاش دادند: يكى از دژخیمانی كه به روى مردم آتش گشود، محمد جواد بصيرت نام دارد كه از سركردگان بسيج در مسجد لرزاده تهران مىباشد! بر اساس این گزارش وى در روزهاى قيام در خيابان آزادى و جمالزاده تهران با استفاده از کلت کمرى به روى ملت آتش گشوده است. هموطنان گفتند: محل سکونت اين مزدور بسيجى، تهران، ميدان خراسان پشت فروشگاه قدس کوچه نائب مىباشد.