صفحات

درباره من

عکس من
Ottawa, Canada
رادیو ایرآوا بعنوان اولین رادیوی فارسی زبان اتاوا و حومه از سال 1995 فعالیت خود را آغاز کرد. بخش انگلیسی در زمستان 2005 راه اندازی شد. مجری و تهیه کننده: نرگس غفاری پخش زنده: یکشنبه ها ساعت 15:00 بوقت اتاوا، 23:30 بوقت تهران www.radioirava.com

دوشنبه، خرداد ۲۲، ۱۳۹۱

مذاکرات اتمی وین نیز به نتیجه ای نرسید
به نقل از خبرگزاری العربیه، در پايان مذاکرات رژیم ايران و آژانس بینالمللی انرژی اتمی در وين، نماینده این آژانس در گفتگوها از حصول نتیجه ابراز ناامیدی کرد. هرمان ناکارتس، سرپرست بازرسان اين آژانس به خبرنگاران گفت: مذاکرات بى نتيجه و نا اميد کننده بوده است. ايران حرفهاى تکرارى مى زند و مسايل از قبل مطرح شده را پيش مى کشد. حال آنکه قرار بود در اين نشست، امور نهايى مورد بحث و بررسى قرار گيرند. لذا ما در گفتگوهايمان به بن بست رسيديم.  به نقل از العربیه مذاکرات 8 ساعته روز جمعه 8ژوئن 2012 وين که مقدمه اى جديد براى گفتگوهايى جديد بين رژیم ايران و کشورهاى 1+5 در مسکو می باشد، بدون تعيين تاريخ جديدى براى از سرگيرى مجدد پايان يافت. آژانس بینالمللی انرژی اتمی پيش از اين اعلام کرده بود که به مواردى مشکوک در مرکز صنايع نظامى پارچين در شرق تهران برخورد کرده است و علايم به دست آمده حکايت از آثار آزمايشهايى اتمى بر روى مواد اورانيوم غنى شده دارند و اين غنى سازى به ميزان حدود 28 در صد انجام شده است.  در روزهاى اخير نيز با توجه به تصاوير ماهواره اى گفته شد که رژیم ايران به عمليات تخريب و پاکسازى در مرکز پارچين پرداخته است. بر همين اساس، آژانس از تهران خواست که اجازه دهد بازرسان اين سازمان بين المللى از درون پايگاه پارچين ديدن کنند. اما مقامات ايرانى صلاحيت آژانس را زير سوال برده و آن را به انجام اعمال جاسوسى به نفع غرب متهم کردند و با اعلام اینکه پارچین یک منطقه نظامی است گزارشهای مربوط به این سایت اتمی را جعلی و غیر قابل قبول دانستند.
مردم تبريزدر اعتراض به خشك شدن درياچه اروميه دست به راهپيمايي زدند
روز 15 خرداد جمعی از شهروندان تبریز به مناسبت روز جهانی محیط زیست نسبت به وضعیت دریاچه ارومیه اعتراض کردند. در این راهپیمایی که از پارک ائل گلی آغاز و به سمت غرب شهر ادامه یافت صدها تن حضور داشتند. معترضین شعار می دادند: دریاچه ارومیه بی آب است، آذربایجان سکوت کند بازنده است. هم چنین در این تجمع تصاویری از بازداشت شدگان اعتراضات روز یکم خرداد ماه سالجاری نیز در دست برخی از تجمع کنندگان به چشم می خورد.
معلمان اخراجی استان کردستان، تجمع اعتراضی برپا کردند
بنا به گزارش سایت جنگ خبر، روز پنجشنبه 18 خردادماه حدود 50 نفر از معلمان اخراجی سنندج در مقابل استانداری رژیم دست به تجمع اعتراضی زدند. معلمان معترض که خواستار دریافت سنوات و مابه التفاوت سالهای گذشته هستند، اعلام کردند به علت عدم پاسخگویی کارگزاران رژیم به خواستهایشان در روزهای آینده با تعداد نفرات بیشتری خیابان استانداری شهر سنندج را مسدود خواهند نمود. قابل ذکر است که تعداد معلمان اخراجی در استان کردستان دو هزار نفر برآورد می شود که عمدتا مربوط به پاکسازی های دوران پس از به قدرت رسیدن رژیم اسلامی می باشد.

جوانان دزفول تابلوهای مراکز بسيج را آتش زدند

به نقل از منابع خبری مقاومت ایران، 21 خرداد، طی هفته گذشته جوانان شهر دزفول تمامی پلاکاردها، بنرها و تابلوها در مراکز بسيج این شهر را آتش زدند. آنها همچنين بنرها و پلاکاردها را که برای تبليغ حکومت آخوندها  بر ديوارهای مساجد اين شهر از جمله مسجد کلانتريان، مسجد شيخ سليمان، مسجد کجبافان، مسجد شيدانه امام رضا و مسجد آستانه علی مالک نصب شده بودند، آتش زدند.

 


 کارگران شرکت کشت و صنعت قشم تجمع اعتراضی برپا کردند

به نقل از روزنامه حکومتی کیهان، عدم پرداخت حق و حقوق کارگران شرکت کشت و صنعت قشم دلیل تجمع این کارگران در مقابل درب ورودی ساختمان مرکزی سازمان منطقه آزاد قشم شد. این کارگران از آغاز سال جاری تاکنون حق و حقوق خود را بطور کامل دریافت نکرده اند.
 
 


کارگران فضای سبز شهرداری اهواز، تجمع اعتراضی برپا کردند

به نقل از خبرگزاری حکومتی ایلنا، 50 نفر از کارگران فضای سبز شهرداری اهواز در اعتراض به دريافت نكردن سه ماه حقوق، دست از كار كشيده و در مقابل معاونت خدمات شهرداری اهواز تجمع کردند. علت عدم پرداخت حقوق کارگران فضای سبز مسدود شدن حساب بانکی شهرداری عنوان کرد. لازم به ذکر است که این کارگران در اعتراض به عدم دریافت سه ماه حقوق معوقه و اضافه کاری خود به مدت 4 روز متوالی است که دست از کار کشیده اند. 

 کارگران کارخانه کیوان همدان به دلیل عدم دریافت ۳ ماه حقوق، اقدام به تجمع اعتراضی کردند

روز شنبه 20 خرداد،  بیش از 120 تن از کارگران کارخانه کیوان همدان در اعتراض به عدم دریافت 3 ماه حقوق در مقابل درب این کارخانه تجمع کردند. کارگران با در دست داشتن پلاکاردهایی خواستار حل مشکلات توسط مسئولان استان شدند.
23 بسيجی و آخوند در سمنان ظرف ماه گذشته کتک خورده اند
به نقل از سایت سازمان مجاهدین خلق به گفته آخوندی به نام نجف زاده از گردانندگان امر به معروف و نهی از منکر سمنان، در يک ماه گذشته جوانان سمنانی 23بسيجی و آخوند را کتک زده اند. وی در جلسه ای گفته است که نيروهای نظامی و اطلاعاتی تاکنون نتوانسته اند جلوی اين جوانان را بگيرند.

یک شهروند بهایی در ساری دستگیر شد
خبرگزاری هرانا، 21 خرداد گزارش داد که یک شهروند بهایی به نام "فارال خوان یغما" در منزل مسکونی خود بازداشت شد. این منبع افزود که 5 نفر از ماموران اداره اطلاعات شهرستان ساری با معرفی خود بعنوان مامور شهرداری وارد خانه آقای یغما شده و وی را مورد فحاشی و اهانت قرار داده و پس از ضبط کتب مذهبی، کامپیوتر و فلش، او را به نقطه نامعلومی منتقل کردند. پدر 60 ساله آقای یغما که قصد ورود به منزل را داشته نیز توسط ماموران حکومتی مورد ضرب و شتم قرار گرفته و با دست و پای بسته، در آشپزخانه محبوس می شود. هرانا یادآور می شود که فاران خوان یغما دانشجوی بهایی محروم از تحصیل می باشد که در سال ۱۳۸۵ در رشته ریاضیات محض دانشگاه بابلسر قبول که پس از ۶ ترم تحصیل به دلیل اعتقاد به آیین بهایی از دانشگاه مزبور اخراج شد.
پنج تن از دراویش گنابادی اصفهان، بازداشت شدند
روز جمعه پنج نفر از دراویش گنابادی اصفهان که برای دیدار با دراویش گنابادی شهرستان گراش در استان فارس به آنجا رفته بودند، توسط نیروهای امنیتی و لباس شخصی بازداشت شدند. به گزارش تارنمای مجذوبان نور، احمد اسماعیلی، عزت رحیمی، فرهاد اسماعیلی، غضنفر عالیوند و امید رحیمی درحالی بازداشت شدهاند که امام جمعه موقت شهرستان گراش روز جمعه دراویش را برای جامعه اسلامی، خطرناک خوانده بود. پایگاه خبری دراویش گنابادی گزارش داده که امام جمعهموقت شهرستان گراش در نماز جمعه با تهدید به تخریب حسینیه دراویش گنابادی در شهر گراش، دراویش گنابادی را که شیعهٔ اثنی عشری هستند «ضاله» خطاب کرده و گفته است: دراویش برای جامعهٔ اسلامی خطرناک هستند و باید با آنان برخورد کرد، در انتهای نماز جمعه نیز طوماری را که علیه دراویش گنابادی آماده کرده بودند را خوانده و برای امضا در اختیار نمازگزاران قرار دادند.

 

دو متهم به قتل در بوشهر دوشنبه صبح در ملا عام اعدام میشوند

به نقل از خبرگزاری حکومتی مهر، دو زندانی قرار است صبح دوشنبه 22 خرداد، در ملاء عام اعدام شوند. اتهام این دو قتل سه نفر و زخمی کردن هفت نفر در پیست موتور سواری فرودگاه آبپخش بوشهر عنوان شده است.







 

دو زندانی در زندان مرکزی زاهدان اعدام شدند

دادگستری کل سیستان و بلوچستان، دو زندانی سحرگاه روز شنبه 20 خرداد، در زندان مرکزی زاهدان به دار آویخته شدند. اتهام این دو آدمربایی و حمل و نگهداری مواد مخدر عنوان شده است. به گزارش خبرگزاری حکومتی مهر، این دو قربانی "محمد محمدحسنی لوتک" فرزند الله داد و "سعید بلوچ شه بخش" فرزند محمد، نام داشتند. این منبع حکومتی افزود: احکام صادره پس از تایید توسط مراجع عالی قضایی کشور صبحگاه امروز (شنبه 20 خرداد) در زاهدان به اجرا درآمد تا درس عبرت و اتمام حجتی برای این گونه اعمال ننگین باشد.

سه زندانی در زندان رجایی شهر کرج اعدام شدند

سه زندانی به اتهام انتسابی حمل و نگهداری مواد مخدر صبح روز 18 خرداد، در زندان رجایی شهر کرج اعدام شدند. این سه زندانی یک روز قبل از آن از زندان قزل حصار کرج به سلولهای انفرادی زندان رجایی شهر منتقل و اعدام شدند. گفتنیست، همزمان با انتقال این 3 زندانی به سلولهای انفرادی زندان رجایی شهر کرج، چند زندانی دیگر نیز جهت اعدام به سلولهای انفرادی بند 240 اوین انتقال یافتهاند که از سرنوشتشان خبری در دست نیست. در همین روز در شیراز 5 تن در ملاءعام اعدام شدند. "ف- ن" متولد 1353 "ع- الف متولد 1360 "ع- ذ" متولد 1352 "ع- م" متولد 1346 و الف- الف" متولد 1347  به اتهام جرایم مربوط به مواد مخدر در میدان کوزه گری شیراز، فلکه مصدق و دروازه سعدی، اعدام شدند.
فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران، خبر داد که روز چهارشنبه 17 خرداد ماه گروه دیگری از زندانیان زندان قزل حصار کرج جهت اجرای حکم اعدام به سلولهای انفرادی بند 1 زندان گوهردشت کرج منتقل شدند. 3 تن از آنها از سالن 3 واحد 2 زندان قزل حصار می باشند و بقیه از سالنهای مختلف واحد 2 زندان قزل حصار کرج هستند. حداقل 3 نفر از آنها در حال حاضر در سلولهای انفرادی سالن 2 بند 1 زندان گوهردشت کرج در انتظار مرگ می باشند. صدها زندانی در سالنهای مختلف واحد 2 زندان قزل حصار در انتظار اعدام بسر می برند. این منبع خاطرنشان کرد که سهميه اعدامهای هفتگی به دلیل سالمرگ خمینی دستور دهندۀ قتل عام زندانیان سیاسی سال 67 چند روز به تعویق افتاده بود. به نقل از این منبع، علی خامنه ای ولی فقیه رژیم سیاست اعدام های گروهی و در ملا عام را تعیین می کند و صادق لاریجانی آنها را مورد تایید قرار داده و  به اجرا در می آورد.  هدف از این اعدامها ایجاد فضای رعب و وحشت در جامعه است.

یک زندانی سیاسی دیگر در زندان گوهردشت جان باخت

آقای سید محمدمهدی زالیه نقشبندیان از زندانیان کرد که بیش از 20 سال از عمر خود را در زندانهای رژیم سپری کرده بود و با بیماریهای صعب العلاج مبارزه می کرد، بر اثر جلوگیری از درمان و مداوا در زندان گوهردشت کرج جان باخت. وی از زندان ارومیه به گوهردشت منتقل شده بود. روز  18 خرداد، خانواده آقای زالیه پیکرش را تحویل گرفته و مراسمی در سنندج برگزار کردند. یکی از بستگان آقای زالیه به خبرگزای هرانا  گفت: «پزشکی قانونی جسد وی را به ما تحویل داد. در حالی که بر طبق گزارش پزشکی قانونی مرگ مهدی بر اثر مشکلات ریوی و عفونت شدید بوده است. مهدی هر دو کلیهاش را از دست داده بود، وی در تمام مدتی که در بهداری زندان و بیمارستان رجایی بود، در کما بسر میبرد.» مهدی زالیه با وجودی که از ناراحتی شدید ریه بدلیل مصدومیت شیمیایی رنج میبرد و از یک سال و نیم پیش وضع جسمیش رو به وخامت گرایید هیچگاه با درمان مناسب و کافی برای وی موافقت نشد. گفتنیست، محمد مهدی زالیه که مجروح شیمیایی جنگ ایران و عراق نیز بود در بهار سال 1371 به اتهام ارتباط با احزاب مخالف نظام بازداشت و 24 ماه که اکثر آن را در سلول انفرادی بود در اداره اطلاعات مهاباد سپری کرد. محمد مهدی زالیه بعد از بازداشتگاه اداره اطلاعات مهاباد به زندان ارومیه منتقل و سال 1373 از سوی قاضی جلیلزاده به اعدام محکوم شد. حبس وی در سال 1381 از اعدام به ابد تقلیل پیدا کرده بود.
حسین رونقی ملکی در بیمارستان مورد بازجویی قرار گرفت
به گفته خبرگزاری هرانا، بازجویان اطلاعات سپاه در بیمارستان هاشمی نژاد، اقدام به بازجویی از حسین رونقی ملکی در محل بیمارستان کرده و فشار بر وی را افزایش دادند. بازجویان اطلاعات سپاه با اعمال فشار بر این زندانی و خانواده،  خواهان شکستن اعتصاب غذای وی شدند، بازجویان هم چنین خواهان امضای برگه ترخیص بیمارستان از سوی حسین رونقی شدند که با مخالفت ایشان موفق به این امر نشدند. حسین رونقی که در پی افزایش این فشار ها دست به اعتصاب خشک زده بود با شکستن اعتصاب خشک، کماکان به اعتصاب غذای خود ادامه میدهد، خانواده این زندانی از چند روز پیش در پی انتقال وی به اتاق دیگر از ملاقات با وی محروم هستند. حسین رونقی ملکی اعلام کرده است تا زمان اخذ مرخصی استعلاجی پس از عمل، از عمل جراحی کلیه اش خودداری خواهد کرد.
زينب جلاليان و فرح واضحان در معرض خطر مرگ قرار دارند

به نقل از دانشجو نیوز 19 خرداد، زینب جلالیان زندانی سیاسی کرد که در زندان دیزل آباد کرمانشاه زندانی می باشد با خونریزی داخلی و عفونت روده مواجه است ولی مسوولین زندان و دادستانی این شهر از درمان مناسب وی و انتقال او به بیمارستان خودداری می کنند. گفته می شود که خونریزی داخلی وی به دلیل ضرب و شتم او در بازداشتگاه اداره اطلاعات شهر کرمانشاه که به بازداشتگاه میدان نفت مشهور است، حادث شده است. زینب جلالیان طی مدت بازداشت از اختلال در بینایی رنج می برده که از سال 1386 بدون درمان جدی ادامه داشته است. با وخامت گرفتن اختلال بینایی زینب جلالیان دو ماه قبل، مسوولین زندان او را به کلینیک خصوصی در شهر کرمانشاه برده تا توسط پزشک متخصص معاینه شود. هزینه این معاینه توسط خانواده خانم جلالیان پرداخت شده است. زینب جلالیان زندانی سیاسی کُرد متولد سال 1361 و ساکن شهر ماکو در اسفندماه سال 1386 توسط نیروهای اداره اطلاعات کرمانشاه بازداشت شد. خانم جلالیان در دادگاه انقلاب کرمانشاه به اتهام محاربه از طریق عضویت در پژاک به اعدام محکوم شد که این حکم زمستان سال 88 توسط دیوان عالی رژیم تائید شد و بر اثر درخواستهای وکیل وی، در آبانماه سال 90 مورد عفو خامنه ای قرار گرفت و حکم اعدام به حبس ابد تقلیل یافت. به نقل از کمیته گزارشگران حقوق بشر، وضعیت جسمانی فرح واضحان در زندان اوین نامناسب است. وی از بیماری سرطان رحم رنج می برد. فرح واضحان پیش از این با تشخیص پزشک معالج زندان و پزشکی قانونی " فاقد توانایی تحمل حبس" تشخیص داده شد. به گفته برخی از همبندیان وی، اوضاع جسمانی او وخیم بوده و نیاز به رسیدگی فوری پزشکی دارد. فرح واضحان، از بازداشتشدگان روز عاشورای 88 می باشد که به همراه همسر و فرزندانش به بازداشت نهادهای امنیتی در امد. وی در دادگاه به اتهام محاربه ابتدا به " اعدام" محکوم شد که این حکم با اعتراض وی در دیوان عالی کشور شکسته شده و او مجددا مورد محاکمه قرار گرفت. در نهایت دادگاه وی را به تحمل 15 سال حبس تعزیری محکوم کرد. فرح واضحان که هماکنون سومین سال حبس خود را در زندان پشت سر میگذارد، پیش از بازداشت؛ برای درمان بیماری خود "دورههای شیمی درمانی" را طی میکرده است. گفتنی است که خانم واضحان، از بستگان ساکنین اشرف می باشد.
یک زندانی دیگر در معرض خطر اعدام قرار دارد
به نقل از هرانا، با پایان مهلت ده روزه دستگاه قضایی رژیم  اجرای حکم اعدام صفیه غفوری زندانی متهم، به قتل قریب الوقوع است. صفیه غفوری (معروف به مریم) زن 28 سالهای است که از سال 1385 به اتهام قتل عمد در زندان عادل آباد شیراز محبوس است و در آستانه اعدام قرار دارد. این زندانی که اخیرا جهت اجرای حکم فراخوانده شده بود با تلاش افراد خیر و وکلای وی، موحب متوقف شدن اجرای حکم به مدت ده روز شد. صفیه غفوری، در حالی برای چهارمین بار پای چوبه دار حاضر خواهد شد که دیوانعالی رژیم درخواست رسیدگی مجدد به پرونده او را مورد پذیرش قرار داده، اما گفته میشود، پذیرش این درخواست موکول به نظر ریاست قوه قضاییه است و از آنجایی که رییس قوه قضاییه دستور به اجرای حکم اعدام وی را صادر نموده بود، توقف کامل اجرای حکم با دستور وی قابل اجراست.

کلیسای جنت آباد تهران پلمپ شد

به گزارش آژانس خبری مسیحیان، "کلیسای جنت آباد" در تهران به دستور اطلاعات سپاه تعطیل شد. این منبع افزود که بر اساس دستور ارگان امنیتی سپاه، در روز سه شنبه 9 خرداد 1391 این دستور بطور رسمی به كشیش آن كلیسا "روبرت گگ تپه" ابلاغ گردید. بنیان و تشكیل "كلیسای جنت آباد" در غرب تهران بر این اساس در نظر گرفته شده بود تا آشوری های مركز در این محل گردهم آیند اما در درازمدت و به دلیل حضور و استقبال فارسی زبانان از برنامه های كلیسایی ، "كلیسای جنت آباد" تغییر كاربری داده و به یك كلیسای فارسی زبان تبدیل شده بود. به گفته سایت محبت نیوز اداره اطلاعات سپاه، سه شنبه گذشته رسما به شورای كلیسای جماعت ربانی دستور داد تا "كلیسای جنت آباد " تخلیه و کلیه ورودیهای آن مُهر و موم شود. محبت نیوز می افزاید که "كلیسای جنت آباد" یكی از شعبه های كلیسای جماعت ربانی مركز در تهران می باشد كه طی هفته و ماههای اخیر شاهد فشارهایی از سوی ماموران امنیتی اطلاعات جمهوری اسلامی بوده است.

طوفان خواننده خدای آسمانها در گذشت

طوفان هل عطایی، خواننده پاپ ایرانی ساکن لس آنجلس به دلیل ابتلا به بیماری سرطان ریه، درگذشت. این خواننده و آهنگساز اهل آستارا فعالیت هنری خود را در ایران با نوازندگی آغاز کرد و سپس به خوانندگی روی آورد و آثار مبتکرانه ای به بازار ارائه داد. او با گروه ناصر چشم آذر کار میکرد و از معروفترین ترانه های وی “خدای آسمانها” میباشد. طوفان پس از انقلاب 57 به آمریکا مهاجرت کرد و آلبومهای گوناگونی ارائه داد. گروهی از خوانندگان مطرح پاپ ایرانی در روز 31 می در لس آنجلس برای همیاری و بزرگداشت طوفان مراسم کنسرتی در حضور طوفان برگزارکردند.