صفحات

درباره من

عکس من
Ottawa, Canada
رادیو ایرآوا بعنوان اولین رادیوی فارسی زبان اتاوا و حومه از سال 1995 فعالیت خود را آغاز کرد. بخش انگلیسی در زمستان 2005 راه اندازی شد. مجری و تهیه کننده: نرگس غفاری پخش زنده: یکشنبه ها ساعت 15:00 بوقت اتاوا، 23:30 بوقت تهران www.radioirava.com

دوشنبه، مرداد ۲۴، ۱۳۹۰

نگاهی به مهمترین رویدادهای هفته


معلمان برای سومین بار در برابر مجلس رژیم تجمع کردند

خبرگزاری هرانا 23 مرداد، گزارش داد: معلمان اخراج شده از آموزش و پرورش در اعتراض به نتایج آزمون استخدامی این وزارتخانه صبح روز یکشنبه برای سومین مرتبه مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند. هرانا افزود: به گزارش فارس، جمعی از معلمان شرکتی آموزش و پرورش صبح روز یکشنبه در اعتراض به نحوه اعلام نتیجه آزمون استخدامی آموزش و پرورش و عدم جذب نیروهای شرکتی در مقابل ساختمان مجلس شورای اسلامی تجمع کردند. بر اساس این گزارش معترضان نسبت به محدود بودن جذب نیروهای شرکتی و استخدام بیشتر حق‌التدریسی‌ها اعتراض داشته و خواستار ادامه همکاری با وزارت آموزش و پرورش هستند. نیروهای شرکتی وزارت آموزش و پرورش برای چندمین بار است که مقابل مجلس و در اعتراض به عدم جذب خود تجمع می‌کنند.

دو نفر به دست ماموران نیروی انتظامی به قتل رسیدند

مأموران نیروی انتظامی در کرمان در یک درگیری مسلحانه دو نفر را به نامهای ”ناصر. ب و اسماعیل. خ“ به قتل رساندند. پاسدار چناریان، سرکرده نیروی انتظامی کرمان اتهام آنها را کشتن یک بسیجی به‌نام مجید نظری، یک سرهنگ پاسدار به‌نام همایی فرمانده انتظامی دلگان و تعداد دیگری از پاسداران و ماموران رژیم عنوان کرد.

نسرین ستوده، وکیل زندانی در یک حرکت اعتراضی تا اعاده حیثیت از خانواده اش به ملاقات نخواهد رفت

نسرین ستوده، حقوقدان و زندانی سیاسی طی نامه ای به رئیس قوه قضاییه رژیم و سرپرست دادسرای زندان اوین اعلام کرد که در اعتراض به برخوردهای صورت گرفته با فرزندان و خانواده اش در ملاقات هفته گذشته که موجب بازداشت چند ساعته همه آنها شد، از این به بعد از آمدن به ملاقات خودداری می کند. وی در نامه خود نوشته است: چون خوفناک‌ترین دادسرای ایران به طورغیر قانونی هفته گذشته خانواده‌اش را به اتفاق دو کودک خردسالش ساعاتی به گروگان گرفته است از این پس ترجیح میدهد برای آسیب نرسیدن به فرزندانش از انجام چنین ملاقاتی خودداری کند. وی خواهان اعاده حیثیت کامل از خانواده اش و وصل کردن تلفن بند زنان از ملاقات با خانواده اش خودداری می کند. لازم به یادآوری است که روز یکشنبه ۱۶ مرداد، مسئولان زندان اوین در حین ملاقات همسر، فرزندان و خواهر نسرین ستوده با وی که به صورت کابینی انجام می شد، به بهانه بازرسی دفترچه یادداشت، با خانواده او درگیرشده و همگی آن ها را حدود ۵ ساعت در سالن ملاقات و محل دادسرای اوین به طور موقت بازداشت کردند.

رژیم در واکنش به مقاومت پارچه‌فروشان، آنان را به قاچاق پارچه متهم کرد

علی عسکری، معاون وزارت اقتصاد و رئیس سازمان امور مالیاتی رژیم، گفت: «... متاسفانه پارچه‌فروشان استقبال نکردند و به جای این‌که ثبت‌نام کنند، به راههای غیرمتعارف و اعتصاب دست زدند و وقتی از آنها پرسیدیم دلیل اعتصابشان چیست؟ گفته شد، مجوز آنها از طرف اصناف به‌صورت بنکداری و عمده‌فروش صادر شده در حالی که عمده‌فروش نیستند بلکه طاقه‌فروش پارچه هستند». وی افزود: «روز سه‌شنبه که اعضای اتحادیه و شورای اصناف در جمع پارچه‌فروشان بازار حاضر شدند و به تشریح توافقنامه پرداختند، عده‌یی از پارچه‌فروشان جلسه را به هم زده و دنبال همان رویه اعتصاب و بستن مغازه پیش رفتند. متاسفانه سازمان مالیاتی حداکثر حسن‌نیت خود را نشان داد و دنبال استفاده از ظرفیت قانونی بود، اما عده‌یی پارچه‌فروش با خودسری آن توافقنامه را به هم زدند و ما هم‌اکنون نمی‌دانیم دلیل اعتصاب آنها چیست». علی عسکری گفت: «فکر می‌کنم با توجه به ساختار فعالیت پارچه‌فروشان در اقتصاد کشور مانند برخی اصناف دوره‌های قبل از طلافروشان که اعتصاب کردند بخشی از فعالیت آنها غیرمتعارف و قاچاق است و عده‌یی از پارچه‌فروشان فعالیتهای غیر رسمی و در سایه دارند و نمی‌خواهند با اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده فعالیت آنها شفاف شود. بنابراین به قانون تمکین نمی‌کنند».

"نود درصد پول متکدیان را از آنها اخذ می کنیم"

خبرگزاری حکومتی فارس گزارش داد: رضا جاگیری، معاون خدمات اجتماعی سازمان رفاه و مشارکت اجتماعی رژیم گفت: طرح ضربتی نیز برای جمع‌آوری متکدیان داشته‌ایم. ۹۰۰ متکدی را جمع‌آوری و به مراکز منتقل کرده‌ایم احکام قضایی آنها صادر و پیگیری‌های لازم برای اجرای حکم انجام می‌شود. وی افزود: ۹۰ درصد پولی که به همراه دارند از آنها اخذ می‌شود. جاگیری، اضافه کرد: در برخی از حکمها فرد، تبرئه شده و در برخی نیز جریمه در نظر گرفته می‌شود. وی در خصوص جریمه متکدیان گفت: ۹۰ درصد پولی که به همراه دارند را از آنها دریافت می‌کنیم. جاگیری ادامه داد: در بیشتر موارد متکدیان دوباره به سطح شهر برمی‌گردند اما به گونه‌ای عمل می‌کنیم که شرایط برای آنها ناامن باشد و کمتر اقدام به تکدی گری کنند.


رژیم برای حذف زنان از مشاغل اداری زمینه سازی می کند

به گزارش خبرگزاری حکومتی ایسنا۲۰ مرداد، شجاع ذوقی در جلسه دادستان‌های استان قزوین با اشاره به عوامل جرم‌زا گفت: یکی از عوامل مهم در وقوع جرایم، حجم بالای تردد در محورهای مواصلاتی استان است که در این تردد قشر جوان بیشترین آمار را به خود اختصاص داده و به سبب اعتماد نابه‌جا در استفاده از وسایل نقلیه غیرعمومی، ارتکاب جرائم افزایش می‌یابد. از سوی دیگر جذب کارمند زن سبب می‌شود آنان به ناچار در ساعات خلوت در شهر تردد کنند که این امر سبب افزایش وقوع جرایمی مانند تجاوز به عنف و آدم‌ربایی می‌شود. وی افزود: وجود مسائل و مشکلات اقتصادی از دیگر عوامل جرم‌زا به‌خصوص جرایمی مانند آدم‌ربایی و سرقت است. شجاع ذوقی، رسما اعلام کرد که رژیم از طریق نصب دوربینهای مداربسته در گذرگاهها و راههای مواصلاتی جهت کنترل عبور و مرور قصد به کنترل در آوردن تحرکات و ایجاد فضای رعب و وحشت به طور خاص برای زنان و جوانان در این استان را دارد.


۳ ایرانی در جمهوری آذربایجان دستگیر شدند

گزارش خبرگزاری فرانسه ۲۲مرداد، گزارش داد که وزارت امنیت ملی و دفتر دادستانی آذربایجان اعلام کردند که این 3 ایرانی در پی برهم زدن نظم عمومی و تحریک نافرمانی مدنی بوده اند. خبرگزاری فرانسه افزود: به گفته این منابع، این افراد از مرکز فرهنگی ایران در باکو پول دریافت کرده بودند.

یدالله رحمانی، در حالیکه در مرخصی استعلاجی بود دستگیر شد

به نقل از خبرگزاری همبستگی ملی، ماموران وزارت اطلاعات رژیم با یورش به منزل یدالله رحمانی از زندانیان سیاسی دهه 60 و پدر یکی از ساکنین اشرف، وی را دستگیر و به زندانی در قزوین منتقل کردند. همبستگی ملی گزارش داد که این یورش روز 21 مرداد، در حالی صورت گرفت که یدالله رحمانی، در مرخصی استعلاجی بسر می برد. آقای رحمانی، بدلیل هواداری از سازمان مجاهدین در زندان چوبین زندانی بود و در اثر شکنجه ها، آسیبهای جدی به مهره های کمرش وارد شده است. وی در جریان قیام مردم در سال 88، به‌خاطر دیدار با فرزندش در شهر اشرف که 6سال قبل صورت گرفته بود، دستگیر شد و تحت شکنجه‌های جسمی و روحی قرار گرفت.

در تصادفات رانندگی در 32 سال گذشته در ایران 800 هزار تن کشته و 9 میلیون مجروح شده اند

روزنامه خراسان ۲۲ مرداد نوشت: رئیس ستاد "دیه" تعداد کشته‌شدگان تصادفات در کشور را در ۳۲ سال گذشته ۸۰۰ هزار و تعداد مجروحان را ۹ میلیون نفر عنوان کرد و گفت: این درحالی است که تعداد کل کشته شده‌های جنگ به ۲۳۰ هزار نفر می‌رسد. جولایی در قزوین گفت: "در هیچ کجای دنیا ما با این تعداد کشته در حوادث رانندگی روبه‌رو نیستیم و آمار کشور ما در تصادفات منجر به فوت خیلی بالاتر از میانگین جهانی و حتی میانگین کشورهای منطقه است".