صفحات

درباره من

عکس من
Ottawa, Canada
رادیو ایرآوا بعنوان اولین رادیوی فارسی زبان اتاوا و حومه از سال 1995 فعالیت خود را آغاز کرد. بخش انگلیسی در زمستان 2005 راه اندازی شد. مجری و تهیه کننده: نرگس غفاری پخش زنده: یکشنبه ها ساعت 15:00 بوقت اتاوا، 23:30 بوقت تهران www.radioirava.com

جمعه، فروردین ۰۵، ۱۳۹۰

فشارهای بیشتر بین المللی بر روی رژیم ایران

ملل متحد تعیین گزارشگر ویژه برای نقض حقوق بشر در ایران را تصویب کرد

شورای حقوق بشر ملل متحد در ژنو در شانزدهمین اجلاس خود براساس منشور سازمان ملل، اعلامیه جهانی حقوق بشر و کنوانسیون جهانی حقوق بشر به انتخاب یک گزارشگر ویژه برای نقض حقوق بشر در ایران مبادرت می ورزد. شورای حقوق بشر از گزارش دوره ای بان کی مون دبیر کل ملل متحد به این شورا استقبال کرد و نسبت به تحولات مندرج در این گزارش نگرانی جدی خود را ابراز داشت. شورا بر قطعنامه مجمع عمومی ملل متحد (۶۵/۲۲۶) بتاریخ ۳۰ آذر ۸۹ که به موجب آن رژیم ایران بخاطر نقض حقوق بشر محکوم شد، تاکید ورزید. شورای حقوق بشر ملل متحد از عدم همکاری رژیم ایران با شرایط مندرج در قطعنامه مجمع عمومی ابراز تاسف کرد. شورای حقوق بشر ملل متحد در ژنو در شانزدهمین اجلاس خود براساس منشور سازمان ملل، اعلامیه جهانی حقوق بشر و کنوانسیون جهانی حقوق بشر به انتخاب یک گزارشگر ویژه برای نقض حقوق بشر در ایران مبادرت می ورزد. شورای حقوق بشر از گزارش دوره ای بان کی مون دبیر کل ملل متحد به این شورا استقبال کرد و نسبت به تحولات مندرج در این گزارش نگرانی جدی خود را ابراز داشت. شورا بر قطعنامه مجمع عمومی ملل متحد (۶۵/۲۲۶) بتاریخ ۳۰ آذر ۸۹ که به موجب آن رژیم ایران بخاطر نقض حقوق بشر محکوم شد، تاکید ورزید. شورای حقوق بشر ملل متحد از عدم همکاری رژیم ایران با شرایط مندرج در قطعنامه مجمع عمومی ابراز تاسف کرد. شورای حقوق بشر با اتکا به قطعنامه های پیشین در مورد رژیم ایران، اعلام کرد:

۱- شورا تصمیم به انتخاب یک گزارشگر ویژه برای وضعیت حقوق بشر در ایران میگیرد. این گزارشگر گزارشهای دوره ای به شورای حقوق بشر و مجمع عمومی تسلیم میکند. یک گزارش دوره ای به شصت و ششمین اجلاس مجمع عمومی و یک گزارش دوره ای نیز به اجلاس نوزدهم شورای حقوق بشر ارائه خواهد شد.

۲- از رژیم ایران میخواهد با این گزارشگر همکاری کامل کند و به او اجازه دیدار از کشور بدهد. همچنین برای اینکه او قادر به انجام ماموریتش شود، رژیم ایران امکان دسترسی به اطلاعات لازم را برایش فراهم کند.

۳- از دبیرکل درخواست میکند برای گزارشگر منابع مورد نیاز را فراهم کند تا ماموریتش را براساس منابع موجود انجام دهد.

گفتنی است کشورهای عربی که تا کنون به نفع رژیم ایران رای می دادند، در اقدامی بی سابقه، رای ممتنع دادند.

نقض حقوق بشر ایران در پارلمان کانادا، محکوم شد
صدای آمریکا 3 فروردین گزارش داد: طرح پیشنهادی نماینده لیبرال پارلمان کانادا در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران با اکثریت آرای یک کمیته پارلمانی این کشور تصویب شد. این طرح پیشنهادی به ابتکار اروین کاتلر، وزیر دادگستری پیشین و نماینده لیبرال پارلمان در کمیته فرعی حقوق بشر بین الملل، کمیته دائمی امور خارجه و توسعه بین الملل مجلس عوام دولت فدرال کانادا مطرح شد و براساس شواهدی که در اختیار این کمیته قرار گرفت، وضعیت رو به وخامت حقوق بشر در ایران محکوم شده است. این کمیته فرعی مصرانه از دولت کانادا خواسته است تا به توصیه هایی عمل کند که در گزارش «ایران احمدی نژاد: تهدیدی علیه صلح، حقوق بشر و قانون بین الملل» ارائه شد. این گزارش که در ١٧ دسامبر سال ٢٠١٠ از سوی اروین کاتلر به کمیته دائمی امور خارجه و توسعه بین الملل مجلس عوام دولت فدرال کانادا تسلیم و با اکثریت آرای اعضای آن تصویب شد، به موارد نقض حقوق بشر در جمهوری اسلامی و عملکرد دولت محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری اسلامی ایران و نیز بلندپروازی های اتمی این کشور می پردازد و خواستار اقدام فوری دولت کانادا برای اجتناب از ارتکاب دولتمردان این کشور به جنایت علیه بشریت و فجایع غیرقابل جبران شده است. اعضای این کمیته پارلمانی تاکید کرده اند که حکومت ایران حقوق مردم این کشور را به طور گسترده، برنامه ریزی شده و به شیوه های بی رحمانه ای نقض می کند و مردم ایران بویژه نوجوانان در معرض بازداشت، شکنجه، ضرب و شتم و اعدام قرار می گیرند و برخی از آن ها مفقود الاثر می شوند.